Eu am ales plasa antivant...la 2 m inaltime.
Aveam gard cu plasa de sarma de 1,50m.
Acum sunt in lucru cu partea cealalta si e totul ingradit.
Mai am niste suluri de stuf care vor veni puse pe lg gard pe interior
Bezna Zorilor scrie: dar as vrea sa rezolv o problema de logica.
Si as mai vrea sa intreb, regele Mihai si'o fi imprejmuit hectarele alea de padure, sau avea intelegere cu hotii sa nu ii intre pe proprietate? ...
Bezna Zorilor scrie:Ma gandesc serios
http://piscicultura-teleorman.5net.ro/ro/prod/puiet-salcam-19/page-1/ gladitza la Morometii.
Shrek scrie:Multumesc de sfat. Am vazut in Au , garduri vii, frumos întreținute si inalte de 2 m. Nu-mi pot închipui ca cineva ar incerca sa-l escaladeze ( nu are cum) ori sa treacă prin el. Dar necesita investitii in întreținere , tuns cel putin o dată pe luna, cam opt luni pe an. Am optat pentru gardul clasic din sârmă împletită pe stâlpi de beton ( spalieri). Daca spalierii mi-au fost adusi acasa după o comanda telefonică la o firma din Bistrița, in privința plasei de sârmă a trebuit sa ma obisnuiesc cu mentalitatea " sudică " : clientul nostru , fraieru ' nostru!. Nu-i bai, si mane-i o zi!
cornelioandanciu scrie:Shrek scrie:Cum va povesteam, un " vis" de-al meu, este sa refac " decorurile" copilariei adică sa fac funcțională ori sa reconstruiesc o căsuță pe platul bunicilor. Din pacate, o dată la cativa ani, din cauza " comunistilor" care cred ca totul este la comun, gardul de lemn dispare ca prin farmec, ori de cate ori cate o iarna este mai serioasă. M-ar interesa îngradirea cu plasa de sârmă împletită dar distanța gardului ar fi de vreo 200 ml si ar fi ideal sa o produc eu. Astept si alte sugestii , pe conceptul " ieftin si durabil".
De multe ori , umbland prin U.K. ma mir de gardurile vii ale englezilor. Sint atata de eficiente, incat nu trece nimic prin ele, ingradesc suprafete mari, pe unele dintre ele au chiar si oi, nu le pazeste nimeni. Poate ca ar trebui sa te interesezi de puieti pentru gard viu. In Anglia au niste arbusti teposi, ca ultimul lucru pe care ti l-ai dori este sa treci prin ei. Si cred ca ai fi asigurat macar pentru 30 de ani.
Cristian IONITA scrie:le-ai vazut si iarna?
ca asa am vazut si eu in Belgia, Olanda, etc ... dar acolo au clima mai blanda si isi pastreaza frunzele tot timpul anului
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori