Inafara de lemn, parchet sau gresie cu ce as mai putea placa trepele? Balustrada o sa fie din tavan pana jos din lemn, grinzi verticale(5 x 8 cm) care trec pe langa trepte + spatiu 10 cm intre ele sau balustrada normala.

pvc scrie:Fiind trepte interioare si tinand cont ca balustrada este din lemn parerea mea ca nu are rost sa plachezi cu altceva. Suma aceea de 7000 lei probabil ca este o oferta de la cineva (persoana fizica sau firma). Du-te singur in magazinele de bricolaj si o sa gasesti blaturi de diverse dimensiuni. Le duci la un atelier si le faci trepte. Din ce-mi aduc aminte iesi la jumatate de pret.
jonny_it scrie:pvc scrie:Fiind trepte interioare si tinand cont ca balustrada este din lemn parerea mea ca nu are rost sa plachezi cu altceva. Suma aceea de 7000 lei probabil ca este o oferta de la cineva (persoana fizica sau firma). Du-te singur in magazinele de bricolaj si o sa gasesti blaturi de diverse dimensiuni. Le duci la un atelier si le faci trepte. Din ce-mi aduc aminte iesi la jumatate de pret.
Am fost la dedeman si au trepte, dar sunt din lemn imbinat si de foarte proasta calitate, unele chiar curbate.
mellis scrie:Ce preț a ieșit?
Ce material și ce lungime?
Sunt pe aici
Sănătate!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori