Prima pagină BAZAR STUPARITUL VANZARI - CUMPARARI DIVERSE

Tot ce nu tine de apicultura

Ajutor transport!

Mesajde Bezna Zorilor » 22 Aug 2018, 15:52

Intrebare pentru stuparii si filosofii patriei...

Stie cineva unde as putea gasi un camion bdf sau cu remorca bdf sau cu perne de aer pentru a aduce din Constanta in Bucuresti o platforma? Cineva care face drumul asta pentru marfa oricum, si nu special pentru mine...si ar putea sa imi aduca si mie acea platforma din Constanta in Bucuresti. (cu un buget maxim de 1000 lei)

Multumesc!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Re: Ajutor transport!

Mesajde florin trintoru » 22 Aug 2018, 21:48

Bezna Zorilor scrie:Intrebare pentru stuparii si filosofii patriei...

Stie cineva unde as putea gasi un camion bdf sau cu remorca bdf sau cu perne de aer pentru a aduce din Constanta in Bucuresti o platforma? Cineva care face drumul asta pentru marfa oricum, si nu special pentru mine...si ar putea sa imi aduca si mie acea platforma din Constanta in Bucuresti. (cu un buget maxim de 1000 lei)

Multumesc!

Intra pe o bursă de transport
florin trintoru

Mesajde Bezna Zorilor » 23 Aug 2018, 13:31

Daca am intrat aici inseamna ca in alte parti sigur nu m'am descurcat. Pe unele imi trebuie cont si ca sa imi fac cont trebuie sa fiu companie, pe altele am incercat timp de doua saptamani si nu a mers. M'am gandit si eu sa intreb niste...oameni. Imi spunea aseara cineva pe facebook sa sun un dispecer, o casa de expeditii. Cu mare placere, daca imi da si mie cineva un numar de telefon.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 23 Aug 2018, 14:20

https://case-expeditii.afacerist.ro/Bucuresti/

dar aici vei avea tarife "pe bune", din ce spui tu ... cauti o oportunitate

multa bafta,
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 23 Aug 2018, 14:36

caut pe cineva care sa nu faca drumul special pentru mine, ci sa imi ia si mie platforma cu un drum pe care il face oricum, si ii dau 10 meleoane. oportunitatea asta suna asa...ca un anunt de job super fake.
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 24 Aug 2018, 22:08

Ai putea sa încerci sa suni la firmele de tractari ori transporturi auto avariate pe platforme. Ma gândesc ca pentru 250 om nu poate costa o avere. Eventual firme care tracteaza auto pe A2 din Bucuresti catre Constanța sa o aducă la întoarcere. Mult noroc!
Shrek

Mesajde cclaireadrianne5 » 14 Aug 2023, 13:18

Bezna Zorilor scrie:Intrebare pentru stuparii si filosofii patriei...

Multumesc!

Mă bucur să pot contribui cu un sfat în această privință. În ceea ce privește căutarea ta, te sfătuiesc să explorezi platformele online specializate în transporturi de mărfuri, inclusiv piese agricole, care să fie de interes pentru tine. Astfel, vei putea conecta cererea ta cu ofertele potrivite și vei avea mai multe șanse de a găsi o soluție de transport convenabilă.Sunt bucuroasă să aud că sfaturile mele au fost de folos. Suntem aici ca o comunitate solidară, iar cunoștințele noastre colective pot aduce soluții la cele mai complexe probleme.
cclaireadrianne5

Mesajde www.mgctrans.ro » 09 Dec 2024, 13:52

Asiguram transport de medicamente cu temperatura controlata in regim expres sau distributie atat national cat si international. Detinem autoutilitare de 3,5 tone cu temperatura controlata racire/incalzire 15°C – 25°C dotate cu termodiagrama. Transporturile se efectueaza atat local, national cat si international. Cu ajutorul dubelor frigorifice putem sa asiguram un transport de medicamente si produse parafarmaceutice ce necesita o temperatura controlata. http://www.mgctrans.ro
www.mgctrans.ro

Înapoi la VANZARI - CUMPARARI DIVERSE