Am nevoie de o autofiletanta. De preferat cu acumulator, dar nu ma incurca prea tare nici una cu cablu.
O folosesc pentru reparat lazile si pentru mici modificari prin casa.
Am avut o chinezarie si s-a stricat.
Ce imi recomandati, ieftin si bun
Cristian IONITA scrie:Eu foloses de 5 sezoane un bosh mai micut luat din outlet din Olanda ... principalul criteriu a fost sa fie usoara. Acumulatorul este la fel ca in prima zi
Cristi Ciocoiu scrie:Daca o folosesti intens trebuie ceva de firma, profesional.
Daca e pentru cutii si alte lucruri usoare iti recomand aceasta - https://www.dedeman.ro/iasi3/masina-de- ... /p/1046315
Am luat-o cu 170 lei de la dedeman acum doi ani si merge excelent.
Trebuie sa te gandesti ca in 4 ani acumulatorii se c-am duc asa ca daca nu vrei ceva profesional care sa o foloseti zilnic sa-si scoata banii, nu merita sa dai mult pe o autofiletanta.
Cristian IONITA scrie:corectie, este Black&Decker
cum ramane Black sau Decker??jonny_it scrie:Cristian IONITA scrie:corectie, este Black&Decker
Multam. Ramane una dintre variante.
cristi_vidican scrie:La banii tăi e păcat să te încurci cu jucării.
Am un Makita.
acest model
Am și cu fir, dar e mult mai bine fără. Dacă trebuie să dai un șurub la stupi afară, te ajută mult
Cristian IONITA scrie:nu trebuie neglijat factorul "greutate", cand lucrezi ore bune in continuu una e sa aiba pana la un kg (cum e EPC-ul meu) si alta sa aiba mai mult
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori