Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: remorca apicola

Mesajde CATALIN » 17 Noi 2013, 21:24

ba fratilor dovada asta tre so face-ti numai atunci candva opreste RAR-ul
eu am masina de 3,5t si o incarc cu 4tone de balastru cu ea cu tot ajunge la 6tone si ...
m-a oprit politia de N-ori dau actele si pa
cand o fi rar-ul nu mai :D stiu
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde csaa » 18 Noi 2013, 21:21

Tizule, de aia sunt sosele ferferita la voi. Probabil cand ai spus RAR te-ai gandit la A.R.R.
csaa

platforma apicola

Mesajde huzmezan marian » 03 Iul 2014, 00:44

Am o semiremorca frigorifica, lungime 13,60m, H 2,60, 3 axe, suspensie -perne de aer, an fabicratie 1999, intrebarea mea este asta: o pot transforma intr-o platforma pt albine????? problema e lungimea am loc pt pastoral??? e mult timp de cand nu mai sant in romania si intentionez la anu sa ma intorc definitiv ACASA. Aici in italia in sud parerile sant diferite si cunosc putini apicultori, romani si mai putini....imi poate da cineva un sfat??? eu aceasta semiremorca am fost mai mult constrans sa o cumpar pentru a nu pierde niste bani, ca normal as fi vrut sa fac o platforma dintr-un volvo fh motrice cu remorca......va multumesc!
huzmezan marian

Re: platforma apicola

Mesajde vlad » 03 Iul 2014, 08:37

huzmezan marian scrie:Am o semiremorca frigorifica, lungime 13,60m, H 2,60, 3 axe, suspensie -perne de aer, an fabicratie 1999, intrebarea mea este asta: o pot transforma intr-o platforma pt albine????? problema e lungimea am loc pt pastoral??? e mult timp de cand nu mai sant in romania si intentionez la anu sa ma intorc definitiv ACASA. Aici in italia in sud parerile sant diferite si cunosc putini apicultori, romani si mai putini....imi poate da cineva un sfat??? eu aceasta semiremorca am fost mai mult constrans sa o cumpar pentru a nu pierde niste bani, ca normal as fi vrut sa fac o platforma dintr-un volvo fh motrice cu remorca......va multumesc!

13,60 m e mult. mai adauga 2-3 m capul tractor si apoi te gandesti daca si cum intri pe camp . am citit pe aici candva ca apicultura nu se face la sosea . am mai vazut pavilioane facute din remorca de tir , cei care au sunt in masura sa-ti dea sfaturi daca se merita sau nu . tu ar trebui sa te gandesti ca pe camp sau in padure drumurile sunt inguste si permanent va trebui sa-ti cauti locuri in functie de posibilitatea de a intra, de a intoarce si de a parca la locul respesctiv ,apoi cat de buna e tarlaua sau padurea respectiva. eu zic sa o vinzi si sa-ti iei cand vii una potrivita .
vlad

Mesajde Albinel » 03 Iul 2014, 08:52

consider ca-i prea mare si ar fi o greseala ...
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde joohny » 03 Iul 2014, 09:53

Va salut.O tai in doua si faci 2 buc. cu ceva adaosuri.Sanatate.
joohny

Mesajde ignatov andrei » 08 Iul 2014, 01:03

CATALIN scrie:eu am masina de 3,5t si o incarc cu 4tone de balastru cu ea cu tot ajunge la 6tone si ...

Ce e ala "balastru"?!?
E vreo denumire in "olteneasca" :lol: ?!?
ignatov andrei

Mesajde jenica67 » 08 Iul 2014, 18:13

Nu este o denumire din constructii, altfel spus "sort" sau pietris. Se cam foloseste peste tot. :lol:
jenica67

Mesajde argeseanul » 08 Iul 2014, 20:34

Piatra amestecata cu nisip luate din albia raurilor(balastru)
argeseanul

Mesajde valyby » 28 Aug 2014, 22:03

Buna seara,tuturor! Am si eu o nelamurire si poate ma lumineaza cineva.Vreau sa-mi cumpar o remorca platforma cu 2 axe pe care s-o tranform in remorca apicola.Am fost sa intreb la RAR,dar am plecat nelamurit.Stie cineva,prin Buzau, pe unde as putea face remorca asta?Sau, mai bine zis,pot sa-mi fac eu una de la zero asa cum vreau si sa merg cu ea s-o omologhez?
valyby

Mesajde yulian » 01 Sep 2014, 12:22

Nu prea cred ca poti face omologarea de unul singur. Ideea este ca trebuie sa primesti OK de la o firma specializata in asa ceva...cam ca si cum ar fi la o teava de gaz, curent electric...poti face tu singur tot, dar trebuie sa iti dea ok cineva autorizat.
yulian

Mesajde valyby » 02 Sep 2014, 21:56

yulian scrie:Nu prea cred ca poti face omologarea de unul singur. Ideea este ca trebuie sa primesti OK de la o firma specializata in asa ceva...cam ca si cum ar fi la o teava de gaz, curent electric...poti face tu singur tot, dar trebuie sa iti dea ok cineva autorizat.

Pai asta vreau sa stiu,cine ma poate ajuta cu asa ceva
valyby

Mesajde Adi Hodis » 02 Sep 2014, 22:56

valyby scrie:
yulian scrie:Nu prea cred ca poti face omologarea de unul singur. Ideea este ca trebuie sa primesti OK de la o firma specializata in asa ceva...cam ca si cum ar fi la o teava de gaz, curent electric...poti face tu singur tot, dar trebuie sa iti dea ok cineva autorizat.

Pai asta vreau sa stiu,cine ma poate ajuta cu asa ceva

Valy, cel mai bine e sa o vinzi, ca te scutesti de multe probleme. NU sint concepute pentru drumuri de tzara si nicidecum sa ajunga prin gropile si noroaiele ... nelipsite pastoralului. Langa sosea ar mai merge ... dar tocmai pe acolo se aglomereaza stuparii cel mai repede. Mierea se face ... cum se face, dar sa nu ai concurenti e cel mai bine. Treci prin noroaie si ai sanse mai mari sa produci.
Mai bine un camion cu remorca s-au daca nu parcurgi distante mari, un tractor cu doua remorci. Mai faci cate un ciubuc la tractari ... :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde valyby » 03 Sep 2014, 07:03

Multumesc mult .Cred ca o sa fac cumva ceva pavilionar, cu toate ca mie unul imi vine greu,nu stiu de ce.Poate din cauza ca am facut doar pastoral cu transportatul stupilor cu remorca.Vom mai vedea
valyby

Mesajde mircea_tm » 20 Sep 2014, 22:13

CARPE DIEM !
mircea_tm

Mesajde mausica » 21 Sep 2014, 13:44

mircea_tm scrie:https://www.facebook.com/RemorciCarros

la asa ceva...visez! :o

Ce pret are o remorca si un cadru?
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE