eu am masina de 3,5t si o incarc cu 4tone de balastru cu ea cu tot ajunge la 6tone si ...
m-a oprit politia de N-ori dau actele si pa
cand o fi rar-ul nu mai
huzmezan marian scrie:Am o semiremorca frigorifica, lungime 13,60m, H 2,60, 3 axe, suspensie -perne de aer, an fabicratie 1999, intrebarea mea este asta: o pot transforma intr-o platforma pt albine????? problema e lungimea am loc pt pastoral??? e mult timp de cand nu mai sant in romania si intentionez la anu sa ma intorc definitiv ACASA. Aici in italia in sud parerile sant diferite si cunosc putini apicultori, romani si mai putini....imi poate da cineva un sfat??? eu aceasta semiremorca am fost mai mult constrans sa o cumpar pentru a nu pierde niste bani, ca normal as fi vrut sa fac o platforma dintr-un volvo fh motrice cu remorca......va multumesc!
CATALIN scrie:eu am masina de 3,5t si o incarc cu 4tone de balastru cu ea cu tot ajunge la 6tone si ...
yulian scrie:Nu prea cred ca poti face omologarea de unul singur. Ideea este ca trebuie sa primesti OK de la o firma specializata in asa ceva...cam ca si cum ar fi la o teava de gaz, curent electric...poti face tu singur tot, dar trebuie sa iti dea ok cineva autorizat.
valyby scrie:yulian scrie:Nu prea cred ca poti face omologarea de unul singur. Ideea este ca trebuie sa primesti OK de la o firma specializata in asa ceva...cam ca si cum ar fi la o teava de gaz, curent electric...poti face tu singur tot, dar trebuie sa iti dea ok cineva autorizat.
Pai asta vreau sa stiu,cine ma poate ajuta cu asa ceva
mircea_tm scrie:https://www.facebook.com/RemorciCarros
la asa ceva...visez!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 49 vizitatori