o rezolvi tu pana la urma !!!
sanatate maxima tie si familiei tale !!!
nu-mi place numele de utilizator ce ti l-ai ales !!!
si mie mi se intampla sa am motive sa fiu necajit , dar asta nu inseamna ca sunt asa tot timpul !!!
necajitul scrie:Domnule Mircea Si nu inteleg ce va pute? Cititi postarile dinainte si veti vedea ,cum bine zicea un domn ....ce-l mana in lupta.
necajitul scrie:Daca la salcam aveam 5 rame si acelea slabe dupa ce el le -a dat turte in ianuarie(m-a pus sa platesc 25 de lei pe ele) si din martie sirop saptamanal pana a inflorit salcamul.Gasise metoda ca ma suna si zicea ca a pus el siropul de la el si eu sa aduc zaharul. Dupa salcam i-am spus ca fiecare sa-si vada de treaba lui pentru ca sunt incepator dar nu si prost. Am gasit pe cineva(vecin mai departe,sofer pe tir) s-a uitat a spus ca sunt slabi dar o sa-i scoatem noi in primavara.
necajitul scrie:Domnule Mircea am impresia ca esti din acelasi aluat. Cred ca ti-ai construit viata asemanator cu a individului asta. Tot iti dai cu parerea cum a fost . Prima data intreaba. Am spus-o ,stupii i-am mutat in martie la 4 km si i-am adus pe terenul meu dupa 2 saptamani.
Mircea_63 scrie:Ai dreptate in privinta mea. Asa e! Mi-am construit viata la fel ca individul asta si acum pierd vremea dand sfaturi unor ****** ca tine!
De unde stiu de cheltuielile lui? N-ai spus ca le-a pus sirop si turte? N-ai spus ca nu locuieste acolo? Deci drumul costa. Munca si timpul costa!
Fii atent aici:necajitul scrie:Daca la salcam aveam 5 rame si acelea slabe dupa ce el le -a dat turte in ianuarie(m-a pus sa platesc 25 de lei pe ele) si din martie sirop saptamanal pana a inflorit salcamul.Gasise metoda ca ma suna si zicea ca a pus el siropul de la el si eu sa aduc zaharul. Dupa salcam i-am spus ca fiecare sa-si vada de treaba lui pentru ca sunt incepator dar nu si prost. Am gasit pe cineva(vecin mai departe,sofer pe tir) s-a uitat a spus ca sunt slabi dar o sa-i scoatem noi in primavara.necajitul scrie:Domnule Mircea am impresia ca esti din acelasi aluat. Cred ca ti-ai construit viata asemanator cu a individului asta. Tot iti dai cu parerea cum a fost . Prima data intreaba. Am spus-o ,stupii i-am mutat in martie la 4 km si i-am adus pe terenul meu dupa 2 saptamani.
Deci in martie i-ai luat de acolo...dupa 2 saptamani i-ai adus inapoi...la albine le-a priit treaba asta, mai ales ca in martie vremea era groaznica. Dupa salcam (15 mai?) ti-a spus soferu de tir ca ii scoateti in primavara? Care primavara? Aia viitoare? Soferu ala nu ti-a zis in martie sa nu-i muti de colo colo?
Le-a dat vecinu sirop sau le-ai dat tu? Sau le-ati dat amandoi...Ziceai sa intrebCum ai facut siropul daca le-ai dat tu? Dar tratamentul antivarroa? Faguri la crescut? Largit cuibul?
Scoala costa bani...nu era vorba de scoala stuparitului ci era vorba de prostia ce ai facut-o. Aia a fost o lectie pentru tine si o scoala. Aia te-a costat!
Fiecare prostie costa si fiecare prostie e o lectie!
E o expresie folosita pentru cei care fac prostii si pierd bani!
D`aia ai sarit de c*r in sus? Ca ai inteles ca te costa lectiile de stuparit? La stuparit n-ai luat nicio lectie. Pe nenea ala nu l-ai luat ca dascal ci ca sluga!
Anul asta apicol a fost extrem de rau. Multi apicultori s-au trezit fara albine in primavara, asta ti le-a trecut iarna. Bravo lui! Tu te-ai apucat sa le muti in martie! Luna cea mai dificila din cel mai dificil an...
Titlul topicului este AJUTOR, dar dupa ce primesti ajutorul spui ca ai scris mai mult pentru descarcare
Evident ca prefer sa fiu din acelasi aluat cu omul acela decat din acelasi aluat cu tine!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori