Delorine, uite care-i faza: in primul rand ai o problema cu formula de adresare ("mestere", "stimabile", "Paulica" ... etc). Pana una alta, daca vrei sa porti o discutie civilizata cu oricine, indiferent ca-i vorba de mine sau de noul nostru coleg,
INVATA sa te adresezi cuviincios ! Nu-mi amintesc sa ma fi adresat altfel in ceea ce te priveste. Parca am mai avut noi... variatiuni pe aceeasi tema !

Asta-i una ...
A doua, daca tot voiai sa-i sugerezi colegului si alte solutii de oprire a pontei (cum ai facut-o in acest mesaj) puteai s-o faci pur si simplu, fara sa afisezi atitudinea superioara din mesajul anterior ! La cate prostii in domeniul apicol ai facut ( reciteste-ti postarile), nimic nu te recomanda in postura de superior. Ba , din conta ...
A treia ... nu-i cazul sa-i strici omului pagina personala, facand aprecieri "gratuite"la adresa mea. Daca erai putin atent la ce am scris (impardonabil la un "cititor"de talia ta) observai ca nu m-am adresat cu nimic tie ci doar exprimam ... generalitati ! Ca te-ai simtit cu musca pe sapca, nu-i vina mea ! Asadar, daca ai ceva personal cu mine, o putem lamuri in alte arii ...
In concluzie ... Radule, faci cum poti si cum stii ! Ia de bun si sfatul colegului nostru Delorin !