de Ioan Guist » 02 Feb 2012, 10:26
Pai...nu e acasa !! ci e la stupi .E barbierul din Sevilia.Adica barbieresc, spoliesc,rad,jecmanesc tot ce e prin cuiburi.Asta inseamna manopera nu gluma.Si fac asa:
1 ma scol,beau cafeaua cu Pupe, lucrez ,alerg pt casa (ne mutam in casa noua) cu mobila,piatra de pus in bucatarie ,si in bai, mai fac niste capre de pus stupii (ne-am inmultit).Amenajat vatra ...locatie noo.
2 Pe la 2 ma duc la stupi.Si ...incepe baieramul.Adica beau o cafea cu baiatul meu ,apoi mai bem o cafea si ... doar apoi intram in cuiburi.Facem cat putem.De regula pe la 45 de bucati. Ne luptam cu "angajatele" si de regula le ...dovedim.La 19 ne oprim si mancam.La 20 intram la descapacit si centrifugat.La 1 sau 2 gatam cu chestia.Punem butoaiele cu macaraua (mai bem o cafea) in remorca si tragem cortina.Asta de 11 zile.
Stati asa, nu inmultiti 45 cu 11 ca nu va iese!! Am avut si regini de schimbat si zile "oarbe" si ceva ploaie, si ceva racoare cu miere la consistenta ... aracetului D4 (pt cunoscatori).Si nu scot din toti ca mai sunt si ...fomisti.
Urmeaza sirop si inca 160 de regini de schimbat.
De scris...mai rar.De citit...de ce nu ?! Ca informatia e aur.Iarna asta trebe sa fac musai 500 de caturi si 5000 rame.+ sute de capace si funduri.Va fi de lucru pe langa alea ...vechi.Ceara,lazi la reconditionat,logistica,"impachetari", .spirit,sotie,copchii,parinti,schi,lumanari,sotie, sotie, sotioara.
Va salut cu drag pi toti!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .