A venit si toamna si cu ea si primele griji;ce tiam eu ce-i aia hranire de completare cu atat mai putin de stimulare a pontei
Du-te si cauta timplar sa fac hranitoare si obligatoriu din lemn de tei uscat;draci cu craci ca n-am gasit
Am luat-o cu frecusul la cele vechi ale mosului si cu alea m-am carpit
Si a urmat si prima hranire...lipsa cules,sezon de august,numai cind ne vedeau albinele ca intram in gradina ca ne si luau la ture
Da capacul,salta podisorul,goleste hranitorul si pune siropul...n-aveam minusi atunci..era o vreme mohorata...cum le place albinelor....
Am luat intepaturi in buricele degetelor si intre ele de am zis ca ma las de ele

..acuma rad atunci.... m-au trecut pishetzii...
Nu se poate una ca asta,mi-am zis si am plecat in oras sa caut alte hranitoare...si am gasit,de plastik....cele italiene..
Dumnezeu sa-i dea sanatate aluia de le-a inventat ca mare lucru a facut..
In ziua aia am racit puternic deoarece am fost infofolit ca scafandrii impotriva intepaturilor si am transpirat de numa-numa
Cind am ajuns acasa nu puteam sa tin lingura in mina....aveam degetele umflate ca doi polonezi sau cremwursti...vai viata mea....
Fratilor,cel mai greu mi-a fost sa fac sectoare in nas cu degetelea alea ca mi-au stat umflate cateva zile...nici n-am mai dat pe la albine...
salve

Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...