delorin I scrie:Ma bucur! Asta inseamna ca nu vei risca sa ai prea multe lucrari si sa nu le faci fata! Ti-ai construit un nume, de pilda eram la un curs sambata trecuta si se vorbea despre tine, sper ca nu te ai inhamat la prea mult si sa nu faci fata ....
BUNKA scrie:Mircea_63 scrie:BUNKA scrie:Problema e ca am acolo o adunatura de sfere energetice care nu stiu ce sunt...
Cum adica nu stii ce sunt? Sunt sfere energetice!
Da` de ce sunt asa multe la un loc, intr-o hala oarecare...unde s-a mai lucrat si nainte...in mijlocul orasului ! E ciudat...am o fotografie pe hartie care e facuta la malul marii...e full, si mai am cateva prin biserici si apar cateva ! Se mai vad sferele astea si la rusul Vladimir Komich ala cu Delonii...in hala in care tine stupii la iernat are la fel !
State scrie:delorin I scrie:Ma bucur! Asta inseamna ca nu vei risca sa ai prea multe lucrari si sa nu le faci fata! Ti-ai construit un nume, de pilda eram la un curs sambata trecuta si se vorbea despre tine, sper ca nu te ai inhamat la prea mult si sa nu faci fata ....
Culca-te bestie mica.Maine la ora 10 ai treaba!
.Lasa prostiile si treci la lucruri serioase,vezi ca ai treaba ,vezi ca abia de acum urmeaza comenzile,vezi ca a inceput lumea sa te vorbeasca pe la cursuri,astea probleme nu umbrele alea.Hai la teaba,sa ai spor si bafta in toate.
Trantorul@ scrie:BUNKA scrie:Mircea_63 scrie:BUNKA scrie:Problema e ca am acolo o adunatura de sfere energetice care nu stiu ce sunt...
Cum adica nu stii ce sunt? Sunt sfere energetice!
Da` de ce sunt asa multe la un loc, intr-o hala oarecare...unde s-a mai lucrat si nainte...in mijlocul orasului ! E ciudat...am o fotografie pe hartie care e facuta la malul marii...e full, si mai am cateva prin biserici si apar cateva ! Se mai vad sferele astea si la rusul Vladimir Komich ala cu Delonii...in hala in care tine stupii la iernat are la fel !
Vezi ca de la deloni ti se trage , asa ca, cat inca mai poti si esti in stare de functionare 100% din toate punctele de vedere io zic sa mii trimiti mie cat mai repede deloni ca ma risc io avand in vedere ca si asa io sunt avariat .
La mine is in jur de 1 grad la umbra si e in crestere mai e si soare la tine cum ii ? , asa ca mai pe la dupa amiaz i-ai putea trimite.
![]()
![]()
un incepator scrie:Adrian,lasa la noapte usa deschisa la hala ca la gerul care e afara sigur vor ingheta acele spirite sau ce or fi ele,iar daca crezi ca-ti trebuie un preot stiu eu cativa
. In ceea ce priveste delonul doar stii ca eu sunt total deacord cu potentialul lui si sunt sigur ca din primavara o sa ne lamureasca si cu celelalte dileme (culesul,limita de roire ,rezistenta la varoa,etc ).Din partea mea ai toata aprecierea pentru ceea ce ai facut pana acum pentru delon,apreciez faptul ca tinzi spre perfectiune.Sper sa-ti faci hala asa dupa placul tau si cu utilajele care ti le doresti,iar albinutele ,in cel mai scurt timp sa-ti multumeasca pentru tot ce ai facut pentru ele.Cu respect acelasi incepator!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori