Ma bucur nea Florinelu.
La multi ani sanatosi!
FLORINELU scrie:e bine de stiut de catre apicultori pentru a nu mai da turte in ianuarie
http://stuparitul.com/calendarul_apicultorului.html
FLORINELU scrie:am o intrebare pentru colegii care stiu si pot sa-mi dea vreo informatie care mi-ar fi de ajutor:intre mine si vecinul am un gard de sarma impletita cu inaltimea de 1,5 metri. pentru a preintimpina unele neintelegeri si suparari intre vecini produse datorita activitatii albinelor vreau sa dublez gardul si sa-l ridic la 2 m.inaltime cu ceva material prin care sa nu treaca albina dar sa circule aerul,ceva gen plasa de tantari dar mai rezistenta. ce am gasit pana acuma este la un pret cam mare pe care nu prea mi-l permit acuma.e vorba de vreo 80 metri patrati. daca cineva dintre colegi stie pe unde gasesc asa ceva si la ce pret va rog sa-mi comunicati. multumesc anticipat.
Shrek scrie:Daca ai un amic in constructii, roaga-l sa-ti dea plasa de protectie la schele. Poti sa-i abordezi direct pe mucitorii ce lucra la izolarea blocurilor!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori