Amandoi au murit de foame. Ca unul mai avea miere...poate nu le-a fost la indemana. Greseala-i a ta in ambele cazuri.
Dar asta-i doar o supozitie in fata monitorului. Tu stii mai bine...ca i-ai vazut.
CATALIN scrie:JANE mancare mai era in cat...iti spusei ca am iernat cu el fara nimic intre cuib si cat
Florin Dobre scrie:Rama aia chenar o folosesc multi colegi.
Amandoi au murit de foame. Ca unul mai avea miere...poate nu le-a fost la indemana. Greseala-i a ta in ambele cazuri.
Dar asta-i doar o supozitie in fata monitorului. Tu stii mai bine...ca i-ai vazut.
paul scrie:Albina moarta era cazuta pe fundul stupului sau era moarta cu capul in celula ???
CATALIN scrie:
l-am vazut mare in toamna si n-am vrut nici ziare sa-i pun ma gandeam la cum ierneaza iei in natura
CATALIN scrie:paul scrie:Albina moarta era cazuta pe fundul stupului sau era moarta cu capul in celula ???
.....?cred ca ma prind...era cazuta pe fundul stupului
Florin Dobre scrie: Parte raman agatate in rama goala dar si jos gramada.
Florin Dobre scrie:Te contrazic Paul.
Ai vazut cum moare un interval de albina care a terminat papica de pe traseu? Parte raman agatate in rama goala dar si jos gramada.
paul scrie:[quote De regula, albina moarta gramada pe fundul stupului=varooa ! De regula ...
CATALIN scrie:Florin Dobre scrie:Rama aia chenar o folosesc multi colegi.
FLORINE eu nu am spus ca n-am gresit e clar ca din cauza mea s-a intamplat sunt sigur ca daca ii dadeam mai multa atentie astuia mare era ok
am mai spus ca an de an experimentez anumite moduri de iernare...iti dai seama ca asa ceva nu mai fac niciodata
l-am vazut mare in toamna si n-am vrut nici ziare sa-i pun ma gandeam la cum ierneaza iei in natura
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori