Un link pentru maestru bunka http://www.youtube.com/watch?v=gh5RsynVLv0
Asa e muuuult mai simplu si nu mai ai nevoie de doua, cum te gandeai tu
Am uitat sa ma prezint. Scuze
Si cu mynca-DAI BATAIEEEEEE.Mult spor sa ai sa pot sa cer si eu cutia aia
janese scrie:paganiniii!!!!!...bine ai venit pe forum!...baga si tu ceva din stupina ta!!!!
gabi bee scrie:salut Bunka !interesanta presa si pare eficienta ! ai cumva si vreo poza cu ea desfacuta ? in cat timp se intareste aracetul pt a baga o noua transa ? numai bine si spor la treaba !
cristian bh scrie:BUNKA scrie:Vioara a doua, ii invatam si pe tamplarii de meserie care fac doar mobila sa faca si stupi
No asta-i buna,.........io care credeam ca treaba-i tomna invers ,........
Io-ti recomand sa ,,eviti,, lipirea scandurilor late, nespintecate,de la 15 cm in sus......Cu toate c- ar trebui ,,,,, cam obligatoriu ,BUNKA scrie:Am trecut la alt nivel, scoatem nodurile si reparam cu dopuri de lemn speciale din creanga de brad si adeziv dupa care slefuiesc.
P*asta cu dopurile vad ca n-ai stat mult pe ganduri,rapid te-ai miscat. bravo.
catalin.profiri scrie:Salut Bunka,
Am citit azi ceva ce te-ar putea interesa:
http://rosecombapiaries.com/2012/02/bee-research-2009/
Ce parere ai ?
TDI scrie:Nu cred. Cei doi apicultori care au inceput studiul au ajuns la concluzia ca este produsa mai putina miere, e mai greu sa produci unitati biologice pentru vanzare si au renuntat la tot ce inseamna celula naturala incepand cu 2009. E scris mai pe larg in linkul pe care l-ai dat.
Dar as fi si eu curios sa vad parerea lui bunka in privinta studiului efectuat de cei 2.
Sanatate!
cristian bh scrie:BUNKA scrie:Vioara a doua, ii invatam si pe tamplarii de meserie care fac doar mobila sa faca si stupi
No asta-i buna,.........io care credeam ca treaba-i tomna invers
,........
Io-ti recomand sa ,,eviti,, lipirea scandurilor late, nespintecate,de la 15 cm in sus......Cu toate c- ar trebui ,,,,, cam obligatoriu ,BUNKA scrie:Am trecut la alt nivel, scoatem nodurile si reparam cu dopuri de lemn speciale din creanga de brad si adeziv dupa care slefuiesc.
P*asta cu dopurile vad ca n-ai stat mult pe ganduri,rapid te-ai miscat. bravo.
BUNKA scrie: cand trag multi de tine e greu sa multumesti pe toata lumea, toti vor si repede si de calitate si ieftin si adus acasa daca se poate...poate cateva elemente din toate astea le voi putea satisface insa nu pe toate, si nu cred ca poate nimeni sa le satisfacă pe toate.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 65 vizitatori