Lasa Omu sa isi pastreze numele ,ce are daca e o "confuzie" oarecum. nu mai faceti haz de necaz. si-a trecut localitatea ,a zis despre el ,are poze...altceva? ce sa mai zica? ....Sanatate va doresc Domnule Dan , si mult succes in apicultura.tote cele urari de sanatate!si cele de respect, de liniste si bunastare !?
NUMELE ESTE O ATRIBUIRE CARE ESTE INSUSITA FARA NICI O LEGATURA CU PERSOANA IN CAUZA!
POATE TE NUMESTI ASA ......ASA CUM SI PE MINE popa NU ARE NICIO LEGATERA CU PREASFINTIA SA.
propun sa iti schimbi ..................................eu consider ca nu este bine, am vazut toate postarile ,.........am construit asa cum zice el,......ESTE PENTRU MINE UN MODEL AL INDUSRTIEI APICOLE................ si acum vine cineva sa zica ....eu sunt ....?
IGNITE scrie:daca omul se numeşte Dan Mărgărit, care i problema unora că nu înţeleg.
daca unul se considera ţigan si nu e atunci ce e
daca un tigan se considera roman ce e pana la urma
si apoi, la referendum cum e socotit...
...probleme si false probleme. şi interventii jignitoare. discutam discutii de genul ca ala e un guru al apiculturii.
personal am intrat pe pagina asta surprins ca Dan Margarit si a facut o astfel de pagina. si ce am constatat. ca da domne si a facut. so what. care ar fi interesul sa se dea altcineva.
pe omul asta il cheama Dan Margarit ca pe un apicultor de pe youtube. de unde stim ca pe cel din Canada nu l cheama ca pe cel din Romania.
paul scrie:IGNITE scrie:daca unul se considera ţigan si nu e atunci ce e
daca un tigan se considera roman ce e pana la urma
pe omul asta il cheama Dan Margarit ca pe un apicultor de pe youtube. de unde stim ca pe cel din Canada nu l cheama ca pe cel din Romania.
Ignite ... Baruch Spinoza ca filosof rationalist ar fi fost invidios pe tine daca ati fi fost contemporani !!! 5x![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori