Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Dan Mărgărit

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 27 Feb 2013, 22:13

Ne bucuram pt. dvs., sa ne bucurati cu idei si sfaturi ca sa fim bucurosi impreuna! Va salut cu drag!
stoenescu gheorghe-gabriel

Mesajde dan margarit » 28 Feb 2013, 10:51

Bună dimineaţa tuturor apicultorilor.
După atâtea zile urâte în sfârşit a ieşit şi soarele. Păcat că în loc să fiu la stupi trebuie să stau la birou.
Dacă tot am ceva timp să mai spun câte ceva despre mine.
Dorinţa de a mă ocupa de albine mi-a apărut prin 2000 când mi-am schimbat serviciul şi aveam ceva mai mult timp liber şi mă deplasam destul de mult la Slobozia, aproape de casa bunicilor. Aici am curte destul de mare cu pomi, vie şi altele şi m-am gândit că nişte stupi n-ar arăta rău pe sub pomi. Nu ştiam nimic despre albine şi nici în familie nu aveam pe nimeni care să ştie (ai mei au fost chiar împotrivă, că cică ce-mi trebuie). Aşa că m-am dus să aflu ce şi cum cu albinele la institut, la Băneasa (eu fiind bucureştean) la secretariat. De aici am avut norocul să fiu îndrumat către o doamnă care m-a marcat şi m-a convins să îmi iau stupi: D.na Drăgan, cu care am stat de vorbă câteva ore.
Familiile le-am cumpărat în mai 2001, trei bucăţi, de la un apicultor dintr-o comună vecină, la care am văzut prima dată ce este într-un stup (cel mai greu a fost să mă lămuresc cum arată o matcă). Stup vertical pe zece rame, la care am caturi de 3/4 şi 1/2. La început am lucrat cu caturi 1/1 dar mi s-au părut incomode la manipulare şi la extras.
Şi aşa încet, încet, am crescut numărul de familii, majoritatea din roii pe care reuşeam să-i prind, aşa e la început.
În ultimii ani am cumpărat mătci de la institut şi am fost destul de mulţumit de ele. Nu cresc mătci din păcate, timpul nu îmi permite să stau prea mult la stupi (doar la sfârşit de săptămână şi în sezon câteva zile în plus).
În zona unde îi am culesurile principale sunt rapiţa (dacă am norocul să fie însămânţată), salcâm şi floarea soarelui care are o perioadă suficient de lungă de înflorire să pot extrage, de la famiile bune, de două ori caturile de 3/4. Floarea înfloreşte pe la începutul lunii iulie şi dacă mai şi plouă cam toată luna, având cules fără să fiu nevoit să mut famiile.
dan margarit

Mesajde ves.lucian.zabrani » 28 Feb 2013, 14:09

bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde cristyan » 28 Feb 2013, 19:04

Bine ati venit dm Dan.Frumoase poze.Iernare usoara in continuare. ;)
cristyan

Mesajde popamarian_65 » 28 Feb 2013, 22:30

tote cele urari de sanatate!si cele de respect, de liniste si bunastare !?
NUMELE ESTE O ATRIBUIRE CARE ESTE INSUSITA FARA NICI O LEGATURA CU PERSOANA IN CAUZA!
POATE TE NUMESTI ASA ......ASA CUM SI PE MINE popa NU ARE NICIO LEGATERA CU PREASFINTIA SA.
propun sa iti schimbi ..................................eu consider ca nu este bine, am vazut toate postarile ,.........am construit asa cum zice el,......ESTE PENTRU MINE UN MODEL AL INDUSRTIEI APICOLE................ si acum vine cineva sa zica ....eu sunt ....?
popamarian_65

Mesajde popamarian_65 » 28 Feb 2013, 22:32

IMI CER SCUZE ! daca daca este acelasi DAN din Canada
popamarian_65

Mesajde BotaPaul » 02 Mar 2013, 12:13

tote cele urari de sanatate!si cele de respect, de liniste si bunastare !?
NUMELE ESTE O ATRIBUIRE CARE ESTE INSUSITA FARA NICI O LEGATURA CU PERSOANA IN CAUZA!
POATE TE NUMESTI ASA ......ASA CUM SI PE MINE popa NU ARE NICIO LEGATERA CU PREASFINTIA SA.
propun sa iti schimbi ..................................eu consider ca nu este bine, am vazut toate postarile ,.........am construit asa cum zice el,......ESTE PENTRU MINE UN MODEL AL INDUSRTIEI APICOLE................ si acum vine cineva sa zica ....eu sunt ....?
Lasa Omu sa isi pastreze numele ,ce are daca e o "confuzie" oarecum. nu mai faceti haz de necaz. si-a trecut localitatea ,a zis despre el ,are poze...altceva? ce sa mai zica? ....Sanatate va doresc Domnule Dan , si mult succes in apicultura.
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde dan margarit » 04 Mar 2013, 14:32

Văd că în continuare sunt probleme cu numele meu.
Dacă tizul meu din Canada s-a înregistrat anterior și a postat cu același user, în regulă, pot să-mi schimb eu numele de utilizator, nu e nicio problemă (numele însă nu mi-l pot schimba).
dan margarit

Mesajde BotaPaul » 04 Mar 2013, 14:37

Nu sa inregistrat..stai linistit. Ne plafonam la niste chestii aiurea. in loc sa vorbim de apicultura ne racaim unu pe altu.Fi pe pace , ai facut ce trebuia , ti-ai dat adresa , poze de la stupia...mai asteptam poze cu tine , atat doar ;) Sa ne auzim cu bine. Sanatate
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde BeesDream » 11 Mar 2013, 01:04

Bine ati venit printre noi domnule Dan Margarit chiar daca nu sunteti domnul Dan din Canada :lol:
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde FLORINELU » 11 Mar 2013, 05:13

bine ai venit Dane.
ai grija,daca-ti cer astia si CNP-ul snu il dai :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde Gheorghevici Iulian » 11 Mar 2013, 07:58

Bine ai venit pe forum Dane.
Gheorghevici Iulian

Mesajde gabi_bujor » 24 Mar 2013, 14:16

Numele sa ti-l porti cu mandrie, pentru ca asta esti ...numai TU.
Cand cineva iti cere sa nu te afisezi cu el, inseamna ca , el insusi l-a aruncat pe al lui la gunoi...
Salut Dane!
Daca ar putea sa vorbeasca si albinele despre noi... Ce ar mai fi la gura lor...
gabi_bujor

Mesajde IGNITE » 04 Iul 2013, 00:09

daca omul se numeşte Dan Mărgărit, care i problema unora că nu înţeleg.

daca unul se considera ţigan si nu e atunci ce e

daca un tigan se considera roman ce e pana la urma
si apoi, la referendum cum e socotit...

...probleme si false probleme. şi interventii jignitoare. discutam discutii de genul ca ala e un guru al apiculturii.
personal am intrat pe pagina asta surprins ca Dan Margarit si a facut o astfel de pagina. si ce am constatat. ca da domne si a facut. so what. care ar fi interesul sa se dea altcineva.

pe omul asta il cheama Dan Margarit ca pe un apicultor de pe youtube. de unde stim ca pe cel din Canada nu l cheama ca pe cel din Romania.
IGNITE

Mesajde paul » 04 Iul 2013, 06:33

IGNITE scrie:daca omul se numeşte Dan Mărgărit, care i problema unora că nu înţeleg.

daca unul se considera ţigan si nu e atunci ce e

si apoi, la referendum cum e socotit...

...probleme si false probleme. şi interventii jignitoare. discutam discutii de genul ca ala e un guru al apiculturii.
personal am intrat pe pagina asta surprins ca Dan Margarit si a facut o astfel de pagina. si ce am constatat. ca da domne si a facut. so what. care ar fi interesul sa se dea altcineva.

pe omul asta il cheama Dan Margarit ca pe un apicultor de pe youtube. de unde stim ca pe cel din Canada nu l cheama ca pe cel din Romania.

Ignite ... Baruch Spinoza ca filosof rationalist ar fi fost invidios pe tine daca ati fi fost contemporani !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 04 Iul 2013, 07:07

paul scrie:
IGNITE scrie:daca unul se considera ţigan si nu e atunci ce e

Ignite ... Baruch Spinoza ca filosof rationalist ar fi fost invidios pe tine daca ati fi fost contemporani !!! 5x :oops:

In aceeasi idee, daca un prost se considera destept ce e pana la urma? :lol:

Nu ma refer deloc la vreo persoana anume, eventual la mine...Spinoza slefuia lentile si filosofa, eu slefuiesc tastele... si mi-e dor de Paul! Dar as fi curios sa aflu raspunsul.
Nu degeaba spunea Cineva: "Eu sunt cel ce sunt!"

Saule, fi-ti-ar ascutitoarea aia de ras, hai mah mai des pe forum ca ne e dor de tine. :D

Dan Margarit, fii bun si ne iarta ca ne zbenguim pe pagina lu` matale!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?