Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: E greu sa vorbesti despre tine.....

Mesajde Donbazil » 19 Oct 2014, 23:19

Sal'tare!

Milo Halasi : Pai hai sa vedem cum putem sa incepem...oare de ce unii "anti vanatori" ii urasc de moarte pe vanatori, le doresc tuturor vanatorilor moarte in chinuri groaznice, iar cand e un accident se bucura de necazul altora la maxim ...ca un vis indeplinit.??
Pe de alta parte nu stiu sa fie valabila problema si viceversa... adica vanatorii sa ii urasca sau sa doreasca moartea unor alte persoane care nu sunt de acord cu activitatile lor.
Oare cum sau de ce ??...

Asta este parerea unui om cu mai multa carte decat subsemnatul....
Sal'tare!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 22 Oct 2014, 21:09

Sal'tare!

Si-afara ploua, ploua, ploua.... Din cand in cand mai suna cate un prieten....Mai sun io pe cate unul....Povestim....Si anu asta-i acusa gata.....

http://www.muzicapopulara.net/nicu-nova ... a-695.html
Donbazil

Mesajde mircea » 25 Oct 2014, 15:54

Va rog sa cititi urmatoarele modificari ale regulamentului.
viewtopic.php?f=42&t=5530

DonBazil
Cu aceste modificari ale regulamentului ai posibilitatea.
- Sa-ti gestionezi pagina asa cum doresti, putand raporta mesajele pe care nu le vrei in pagina personala.
- Poti vorbi cat vrei despre pasiunile pe care le ai (pescuit si vanatoare), fara a pune insa poze cu capturi. Sunt o sumedenie de alte poze pe subiectele respective, pe care le poti pune pe forum fara probleme.

Sanatate !

EDIT : Cele cateva poze neconforme le voi sterge eu sau moderatorii.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Donbazil » 28 Oct 2014, 23:12

Sal'tare!
Sa'nteles boss! :shock: :shock: :shock:
Baiu naibii e ca eu n-am talent la naratziune, asa ca ......Stie mama-padurii cum sa descriu poza cu tabloul de final al vanatorii de Duminica, cu 10 mistreti impuscati de cei 50- 60 de vanatori care au fost prezenti la mine in sat pe fondul Padurani.....Cum pot eu sa descriu "concluziile" care au inceput cu ciorba de peste la ceaun , au continuat cu mici la gratar (caprior + mistret) si s-au terminat cu tocana de mistret la ceaun, udate din belsug cu rachie , vin si bere si pe fondul sonor al muzicii populare banatene la care au muncit colegii nostri vanatori - dar si muzicanti din Lugoj?......Ca poze daca pun, se vad trofeele de pe peretii salii si iara-s " animale moarte" in poza.....
Eu stiu ca o poza face cat o mie de cuvinte, dar daca-i cenzura, asta este....Ne supunem.....Facem pe plac prietenului dumneavoastra :evil: .......
Sa traiti boss!....
Donbazil

Mesajde proapis13 » 28 Oct 2014, 23:19

Lasa nea Vasile ca cine vrea sa-ti vada fotografiile te cauta pe FB ; vazui foto de grup si godacii,felicitari :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde mircea » 28 Oct 2014, 23:27

Donbazil scrie:Sal'tare!
Sa'nteles boss! :shock: :shock: :shock:
Baiu naibii e ca eu n-am talent la naratziune, asa ca ......Stie mama-padurii cum sa descriu poza cu tabloul de final al vanatorii de Duminica, cu 10 mistreti impuscati de cei 50- 60 de vanatori care au fost prezenti la mine in sat pe fondul Padurani.....Cum pot eu sa descriu "concluziile" care au inceput cu ciorba de peste la ceaun , au continuat cu mici la gratar si s-au terminat cu tocana de mistret la ceaun, udate din belsug cu rachie , vin si bere si pe fondul sonor al muzicii populare banatene la care au muncit colegii nostri vanatori - dar si muzicanti din Lugoj?......
Eu stiu ca o poza face cat o mie de cuvinte, dar daca-i cenzura, asta este....Ne supunem.....Facem pe plac prietenului dumneavoastra :evil: .......
Sa traiti boss!....

Pai uite cum faci DonBazile.
Faci matali niste carnati de mistret, ii afumi..cauti in beci 1l de tuica de Faget...eventual 1kg de sunca afumata (tot de mistret) din camara.
Pui dumneata toate astea intr-un pachet si le trimiti la Bacau prin Atlasib sau Posta Romana.
In contrapartida, fac si eu acelasi lucru cu produse de Moldova.
Mistretul il iau de la Lucian Avram.
Asta ca sa avem o baza de discutie si cine stie poate poate peste timp, altcineva o sa spuna despre DonBazil ca este "prietenul meu".
Cu cat mai multi prieteni, cu atat mai bine...

In rest, cei 50-60 de vanatori, satul matali , concluziile cu ciorba de peste, micii la gratar, tocana de mistret, rachia care uda din belsug, vinul si berea, muzicantii din Lugoj, etc...poti sa le pui ca poze pe forum. Cat despre niste colti de mistret sau coarne de cerb, o vulpe impaiata.......aia e. Or trece si ele de cenzura.
O poza....1000 de cuvinte.......10 poze.....cate cuvinte?

Hai sa fim sanatosi !!
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Donbazil » 01 Noi 2014, 00:25

Sal'tare!
Pacima da vanatoare!....Cand is precinii la poarta......

Donbazil

Mesajde ves.lucian.zabrani » 09 Noi 2014, 22:36

Donbazil , acelasi si inegalabil !!!
:P :P :P
Fişiere ataşate
rsz_picture_098.jpg
rsz_picture_054.jpg
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Donbazil » 09 Noi 2014, 22:44

Sal'tare!

Multam Luciane pentru poze si pentru compania placuta.....
Donbazil

Mesajde CORNEL V. » 10 Noi 2014, 09:05

Nea Vasile,te mai asteptam si la alte intalniri in Oltenia :)
CORNEL V.

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Noi 2014, 07:39

Nea Vasile , mai gasai doua facute de domnul Nicola !!!
Fişiere ataşate
rsz_dscf9195.jpg
rsz_dscf9223.jpg
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Donbazil » 11 Noi 2014, 22:39

Sal'tare!

Eu, eram pe-acolo.....Dar Mihai era miezu'.....El a fost in centrul atentiei si pentru felul cum s-a comportat ( si-a lasat casa si musafirii, ca sa fie cu noi) - as dori ca toti sa uitam micile derapaje de pe forum.....Mai ales cele postate dupa orele 22 - 23....Le trecem la "glume" si gata....
Dar omul Mihai, caldura sufleteasca si disponibilitatea de a "da si camasa ce pe el" - vorba cantecului, - cred ca astea conteaza cel mai mult.....
Sa traiesti fratele meu!.... :)
Sa te manii pe mine in fiecare zi - dar sa ne impacam in fiecare seara.... :lol: :lol: :lol:
Sa ne iubeasca si dusmanii!!! :idea:

Sal'tare!
Donbazil

Mesajde MIHAI BALS » 12 Noi 2014, 19:02

Donbazil scrie:Sal'tare!

Eu, eram pe-acolo.....Dar Mihai era miezu'.....El a fost in centrul atentiei si pentru felul cum s-a comportat ( si-a lasat casa si musafirii, ca sa fie cu noi) - as dori ca toti sa uitam micile derapaje de pe forum.....Mai ales cele postate dupa orele 22 - 23....Le trecem la "glume" si gata....
Dar omul Mihai, caldura sufleteasca si disponibilitatea de a "da si camasa ce pe el" - vorba cantecului, - cred ca astea conteaza cel mai mult.....
Sa traiesti fratele meu!.... :)
Sa te manii pe mine in fiecare zi - dar sa ne impacam in fiecare seara.... :lol: :lol: :lol:
Sa ne iubeasca si dusmanii!!! :idea:

Sal'tare!

te salut Donbazile!
joi am avut treaba multa.
vineri la fel.
sambata am fost ba la Craiova,ba la Bals.
duminica am continuat cu prietenii(cica i-am cam pacalit sambata!).
luni 24 de ore la pat!
marti 20 de ore la pat!
azi reinvat abecedarul(alb)!
m-ai vazut sambata!
poti sa te superi pe mine?
MIHAI BALS

Mesajde ves.lucian.zabrani » 12 Noi 2014, 19:11

Fotogenici amandoi , prietenii mei !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde MIHAI BALS » 12 Noi 2014, 21:27

ves.lucian.zabrani scrie:Fotogenici amandoi , prietenii mei !!!

ves,esti un exemplu de om OK!
(spre deosebire de multi).
MIHAI BALS

Mesajde ves.lucian.zabrani » 12 Noi 2014, 22:19

Tare as vrea sa ai dreptate , Minai Bals !!!
:lol: :lol: :lol:
ves.lucian.zabrani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?