Donbazil scrie:Sal'tare!
Sa'nteles boss!
Baiu naibii e ca eu n-am talent la naratziune, asa ca ......Stie mama-padurii cum sa descriu poza cu tabloul de final al vanatorii de Duminica, cu 10 mistreti impuscati de cei 50- 60 de vanatori care au fost prezenti la mine in sat pe fondul Padurani.....Cum pot eu sa descriu "concluziile" care au inceput cu ciorba de peste la ceaun , au continuat cu mici la gratar si s-au terminat cu tocana de mistret la ceaun, udate din belsug cu rachie , vin si bere si pe fondul sonor al muzicii populare banatene la care au muncit colegii nostri vanatori - dar si muzicanti din Lugoj?......
Eu stiu ca o poza face cat o mie de cuvinte, dar daca-i cenzura, asta este....Ne supunem.....Facem pe plac prietenului dumneavoastra

.......
Sa traiti boss!....
Pai uite cum faci DonBazile.
Faci matali niste carnati de mistret, ii afumi..cauti in beci 1l de tuica de Faget...eventual 1kg de sunca afumata (tot de mistret) din camara.
Pui dumneata toate astea intr-un pachet si le trimiti la Bacau prin Atlasib sau Posta Romana.
In contrapartida, fac si eu acelasi lucru cu produse de Moldova.
Mistretul il iau de la Lucian Avram.
Asta ca sa avem o baza de discutie si cine stie poate poate peste timp, altcineva o sa spuna despre DonBazil ca este "prietenul meu".
Cu cat mai multi prieteni, cu atat mai bine...
In rest, cei 50-60 de vanatori, satul matali , concluziile cu ciorba de peste, micii la gratar, tocana de mistret, rachia care uda din belsug, vinul si berea, muzicantii din Lugoj, etc...poti sa le pui ca poze pe forum. Cat despre niste colti de mistret sau coarne de cerb, o vulpe impaiata.......aia e. Or trece si ele de cenzura.
O poza....1000 de cuvinte.......10 poze.....cate cuvinte?
Hai sa fim sanatosi !!