Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde duma » 29 Oct 2013, 18:28

modigliani scrie:
duma scrie: in tot deauna

:lol: OK next !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde modigliani » 29 Oct 2013, 19:02

duma scrie:
modigliani scrie:
duma scrie: in tot deauna

:lol: OK next !

Sa inteleg ca tu esti Distrugatoru' ? Scotatoru' din Sarite ? Exterminatoru' ? Futizatoru' de Nervi ?
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 29 Oct 2013, 20:42

Exterminatoru' de Ginute. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde duma » 29 Oct 2013, 20:55

Florin Dobre scrie:Exterminatoru' de Ginute. :D

:lol: imi place ca m-ai exista persoane cu simtul umorului ! Iti dai seama daca pe " colegul mai mare " din toate punctele vedere il chema " Gica s-au Gigel " ce exterminator eram ! 8-) asa ca nu imi ramane de cat s-al respect in continuare !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde Florin Dobre » 29 Oct 2013, 20:58

duma scrie: :lol: imi place ca mai exista persoane cu simtul umorului ! Iti dai seama daca pe " colegul mai mare " din toate punctele de vedere il chema " Gica sau Gigel " ce exterminator eram ! 8-) asa ca nu imi ramane decat sa-l respect in continuare !

Duma, tu ori o faci intentionat, ori ti se rupe. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 29 Oct 2013, 21:04

Florin Dobre scrie:Duma, tu ori o faci intentionat, ori ti se rupe. :lol:

Florine , ai grija-n ce te bagi !
Omu' e de nestramutat din ale lui . Ai vazut , eu am sfrasit prin a-mi trage un glonte-n cap . M-a infrant , nene !
M-am luat eu cu multi , da' Duma mi-a pus capac ........ :lol:

Tipu' e perfect ON TOPIC ! Are o Pasiune Invincibila din a-si duce partenerii de dialog in pragul disperarii ........
modigliani

Mesajde duma » 29 Oct 2013, 22:42

Florin Dobre scrie:
duma scrie: :lol: imi place ca mai exista persoane cu simtul umorului ! Iti dai seama daca pe " colegul mai mare " din toate punctele de vedere il chema " Gica sau Gigel " ce exterminator eram ! 8-) asa ca nu imi ramane decat sa-l respect in continuare !

Duma, tu ori o faci intentionat, ori ti se rupe. :lol:

Am sa incerc cu acordul vostru sa inchei acest subiect cu , greselile de ortografie pe care mi le asum ( in mesajul mult m-ai sus ) si ultimul a fost unul premeditat in vederea atragerii atentiei din nou de catre " Modi" . Cu respectul ce il port pentru sfaturile si indrumarile de catre apicultorii cu experienta , nu vreau sa devin o persoana non grata al forumului acesta , cred ca sunt multi care inteleg de gluma , cand este de gluma si cand este de lucru sa lucram ! Si tot o data sper ca "Modi" sa nu fie suparat pe mine , asa ca "Public " cer suze si intind mana !!! Pe viitor am sa incerc sa citesc de 2 ori inainte de a scrie sa nu fac vre-o gafa sa nu fiu pe langa subiect cel putin , cat despre greselile de ortografie nu promit daca m-ai scap cate una .
duma

Mesajde modigliani » 29 Oct 2013, 23:07

duma scrie:Si tot o data sper ca "Modi" sa nu fie suparat pe mine , asa ca "Public " cer suze si intind mana !!!

Neica , n-ai decat sa ceri la ..... suze ..... pana nu mai poti , ca le ceri degeaba .

Ca stii de ce ? Ca n-ai de ce . Esti un tip misto si cu simtul umorului . Iar pentru asta de pe urma eu am o sensibilitatea anume !
Mai mult , ..... pseudo dialogul de mai daunazi l-ai purtat elegant , fara nervi , sugubat , exact asa cum trebuieste gestionata o atare situatie .

Respect ! Da' fa , dracului , ceva cu gramatica aia . Mai ales dupa ce te-ai prezentat ca fiind tehnician . Asta presupune sa ai minimum liceul . :D :D :D

No offence . Friends ! ;)

........................

p.s. Mai am gloante . Promite-mi ca nu ma faci sa-mi mai trag inca unu'-n tampla .
modigliani

Mesajde duma » 29 Oct 2013, 23:25

modigliani scrie:
duma scrie:Si tot o data sper ca "Modi" sa nu fie suparat pe mine , asa ca "Public " cer suze si intind mana !!!

Neica , n-ai decat sa ceri la ..... suze ..... pana nu mai poti , ca le ceri degeaba .

Ca stii de ce ? Ca n-ai de ce . Esti un tip misto si cu simtul umorului . Iar pentru asta de pe urma eu am o sensibilitatea anume !
Mai mult , ..... pseudo dialogul de mai daunazi l-ai purtat elegant , fara nervi , sugubat , exact asa cum trebuieste gestionata o atare situatie .

Respect ! Da' fa , dracului , ceva cu gramatica aia . Mai ales dupa ce te-ai prezentat ca fiind tehnician . Asta presupune sa ai minimum liceul . :D :D :D

No offence . Friends ! ;)

........................

p.s. Mai am gloante . Promite-mi ca nu ma faci sa-mi mai trag inca unu'-n tampla .

Precum am specificat ca , mi-am schimbat profesia si fac cu totul alt ceva , eu 80% din activitatea de pe forum o tin de pe telefonul mobil , ca si gest fata de un raspunf ferm la mesajul tau ACUM am tras pe dreapta . Stiu ca , gramatica nu are legatura cu , condusul dar incearca sa scri in acelasi timp sa fi atent si la circulatia din zi dintr-un oras , uneori chiar si din graba m-ai imi scapa si etc ,etc , ideea primordiala din aceasta seara este ca mi-ai aceptat scuzele publice si esti suparat pe mine .Un asa membru de talia ta ( mesaje scrise si activitae ) mi-ar parea rau s-al indepartez ! ;)
duma

Mesajde modigliani » 29 Oct 2013, 23:52

duma scrie:mi-ai aceptat scuzele publice si esti suparat pe mine

Pe bune , tu esti Distrugatoru' de Sisteme Nervoase ! :o :o :o
Vb lu' Florin , tu scrii la misto , sau ti se rupe ?
modigliani

Mesajde duma » 29 Oct 2013, 23:57

modigliani scrie:
duma scrie:mi-ai aceptat scuzele publice si esti suparat pe mine

Pe bune , tu esti Distrugatoru' de Sisteme Nervoase ! :o :o :o
Vb lu' Florin , tu scrii la misto , sau ti se rupe ?

Scuze :) trebuia un "NU" intercalat sa iasă bine , acum sunt si eu in fata unui ecran mare si tastatura acesibila .
duma

Mesajde State » 02 Noi 2013, 16:37

BeesDream scrie:STATE nu inteleg de ce le-ai lasat urdinisul asa inchis dar cred ca zborul de cunoastere l-au facut deja ca a fost o vreme buna :lol:

In prima zi au inceput razboiul cu ale mele. La un stup cu o familie mai slaba incepusera furtisagul. Cele din lada albastra sunt foarte agresive.
Acum totul a intrat in normal. :)
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde BeesDream » 03 Noi 2013, 22:42

State scrie:
BeesDream scrie:STATE nu inteleg de ce le-ai lasat urdinisul asa inchis dar cred ca zborul de cunoastere l-au facut deja ca a fost o vreme buna :lol:

In prima zi au inceput razboiul cu ale mele. La un stup cu o familie mai slaba incepusera furtisagul. Cele din lada albastra sunt foarte agresive.
Acum totul a intrat in normal. :)

Cu mine au fost super blande si probabil s-au suparat ca le-am maritat fortat :lol: :lol:
Te rog sa-mi spui daca le-ai verificat cum stau cu mierea, daca ai vazut reginele etc. si daca esti multumit de ele. :) Sanatate si succes!
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde State » 03 Noi 2013, 23:19

Le-am facut tratamentul cu Varachet si atat. La cat de grele sunt lazile, n-are rost sa le mai deranjez la mansarda. Sunt ok , stai linistit. Sambata se duce tata la ele si daca e vremea buna , le verifica. El deja a primit intepaturile. :lol:
Eu sunt foarte multumit. Pe deoparte acum imi pare rau ca te-am lasat fara ele.
State

Mesajde BeesDream » 03 Noi 2013, 23:27

State scrie:Le-am facut tratamentul cu Varachet si atat. La cat de grele sunt lazile, n-are rost sa le mai deranjez la mansarda. Sunt ok , stai linistit. Sambata se duce tata la ele si daca e vremea buna , le verifica. El deja a primit intepaturile. :lol:
Eu sunt foarte multumit. Pe deoparte acum imi pare rau ca te-am lasat fara ele.

Stai linistit ca pe o parte imi pare si mie rau ca le-am maritat dar pe partea cea buna ma bucur ca datorita banilor incasati pe ele am inceput tratamentul si deja nu mai am probleme. :lol: M-am angajat, muncesc si in primavara imi cumpar mai multe familii. Pana atunci imi cumpar lazi. :D O sa postez pe forum de cate ori imi cumpar sa vedeti si voi ca nu ma las eu de ele. :lol: Ma bucur ca esti multumit..
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde State » 03 Noi 2013, 23:30

Pe langa roiul promis , plusez si cu o lada. Asta pentru vinul care chiar a fost bun. :D
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?