modigliani scrie:duma scrie: in tot deauna
modigliani scrie:duma scrie: in tot deauna
duma scrie:modigliani scrie:duma scrie: in tot deauna
OK next !
Florin Dobre scrie:Exterminatoru' de Ginute.
duma scrie:imi place ca mai exista persoane cu simtul umorului ! Iti dai seama daca pe " colegul mai mare " din toate punctele de vedere il chema " Gica sau Gigel " ce exterminator eram !
asa ca nu imi ramane decat sa-l respect in continuare !
Florin Dobre scrie:Duma, tu ori o faci intentionat, ori ti se rupe.
Florin Dobre scrie:duma scrie:imi place ca mai exista persoane cu simtul umorului ! Iti dai seama daca pe " colegul mai mare " din toate punctele de vedere il chema " Gica sau Gigel " ce exterminator eram !
asa ca nu imi ramane decat sa-l respect in continuare !
Duma, tu ori o faci intentionat, ori ti se rupe.
duma scrie:Si tot o data sper ca "Modi" sa nu fie suparat pe mine , asa ca "Public " cer suze si intind mana !!!
modigliani scrie:duma scrie:Si tot o data sper ca "Modi" sa nu fie suparat pe mine , asa ca "Public " cer suze si intind mana !!!
Neica , n-ai decat sa ceri la ..... suze ..... pana nu mai poti , ca le ceri degeaba .
Ca stii de ce ? Ca n-ai de ce . Esti un tip misto si cu simtul umorului . Iar pentru asta de pe urma eu am o sensibilitatea anume !
Mai mult , ..... pseudo dialogul de mai daunazi l-ai purtat elegant , fara nervi , sugubat , exact asa cum trebuieste gestionata o atare situatie .
Respect ! Da' fa , dracului , ceva cu gramatica aia . Mai ales dupa ce te-ai prezentat ca fiind tehnician . Asta presupune sa ai minimum liceul .![]()
![]()
![]()
No offence . Friends !
........................
p.s. Mai am gloante . Promite-mi ca nu ma faci sa-mi mai trag inca unu'-n tampla .
duma scrie:mi-ai aceptat scuzele publice si esti suparat pe mine
modigliani scrie:duma scrie:mi-ai aceptat scuzele publice si esti suparat pe mine
Pe bune , tu esti Distrugatoru' de Sisteme Nervoase !![]()
![]()
![]()
Vb lu' Florin , tu scrii la misto , sau ti se rupe ?
BeesDream scrie:STATE nu inteleg de ce le-ai lasat urdinisul asa inchis dar cred ca zborul de cunoastere l-au facut deja ca a fost o vreme buna![]()
State scrie:BeesDream scrie:STATE nu inteleg de ce le-ai lasat urdinisul asa inchis dar cred ca zborul de cunoastere l-au facut deja ca a fost o vreme buna![]()
In prima zi au inceput razboiul cu ale mele. La un stup cu o familie mai slaba incepusera furtisagul. Cele din lada albastra sunt foarte agresive.
Acum totul a intrat in normal.
State scrie:Le-am facut tratamentul cu Varachet si atat. La cat de grele sunt lazile, n-are rost sa le mai deranjez la mansarda. Sunt ok , stai linistit. Sambata se duce tata la ele si daca e vremea buna , le verifica. El deja a primit intepaturile.![]()
Eu sunt foarte multumit. Pe deoparte acum imi pare rau ca te-am lasat fara ele.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori