petru71 scrie:Oricum, nu voi mai povesti nimic pe pagina ta personala despre dinozaurul meu (asta ca sa nu supar pe nimeni...).
Pitar
liviutzbogos scrie:Statica... tu cu cine votezi?ca s-a cam dat pe politica aci la tine... Zi mah si tu cum a zis popa nostru, duminica, in biserica: "Mie sa nu-mi aduceti gunoaiele voastre din sat aici, in biserica"
liviutzbogos scrie:Bun Statica, am vazut si sculele... Acu', rindeaua aia e buna de ceva? Da' una cea mai ieftina ca... am de facut nunta mai intai, dupaia laziSi a doua, cum faci falturile cu rindeaua, mergi de mai multe ori cu ea pe aceeasi traiectorie? Eu ma gandeam sa-mi iau o freza de-aia mica, de mana, nu pt falturi la imbinari si la rame (ala pe care stau ramele).
petru71 scrie:...............................................................................................................................
Oricum, nu voi mai povesti nimic pe pagina ta personala despre dinozaurul meu (asta ca sa nu supar pe nimeni...).
Voi mai pomeni ceva, poate, in zona atelajelor de tamplarie.
Daca esti de acord, legat de inversarea sensului de rotatie al motorului monofazat, te rog sa-mi raspunzi pe PM.
Iti multumesc pentru bunavointa ta !

State scrie:Tot el.

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori