Jean Valjean scrie:Dupa asa ceva ma uitam si eu la un moment dat.
Poti sa dai mai multe detalii: pret, impozit, rca, consum etc ?
Eu am dat 44mil pe mosneag + inca un set de cauciucuri cu jenti cu tot, de iarna.
Impozitul e 100lei pe an.
RCA-ul e 400si ceva de lei pe jumatate de an.
Rogvineta e 120lei pe jumatate de an(e trecuta ca autoutilitara- are 6 locuri+marfa).
Consumul in gol e undeva la 6%, cu mers normal(nu stilul smuls). Incarcat inca n-am facut calculele. La noapte fac primul trasnport incarcat. O sa-ti zic si cati stupi intra in ea.
Are si carlig de remorcare, cu sarcina maxima 1500kg cu sistem de franare. Fara sistem de franare, 600kg.
Motorul e 1,6D cu aspiratie, fara turbo , fara nimic electronic. Mie imi pare foarte teapan. Directia , chiar daca e fara servo, merge foarte usor. Iei viraje foarte usor, vireaza ca autobuzul.
Ca si parti negative:
-cand e gol, patineaza pe drumuri cu noroi dar o rezolvi cu lanturi de zapada.
Altceva n-am observat deocamdata.
Daca vrei sa-ti iei un cazan din asta, ia-ti ori de marfa ori mixt, nu lua de persoane, asta in cazul in care vrei sa cari cu el. Daca e 8+1 si scoti canapelele din ea, sa cari marfa, s-ar putea sa ramai fara talon.
Nu o poti trece pe numele tau decat daca platesti taxa, care costa inca o data cat masina+inca ceva. Eu am facut un contract de comodat pe 30 de ani si ii platesc eu impozitul proprietarului.
Cauciucuri se gasesc usor. Chiar ieri am luat "C"-uri de vara , aproape noi, la 100lei bucata. Piese se gasesc usor si sunt ieftine.Eu ma gandesc sa mai iau unul fara acte, pentru dezmembrat.
Eu sunt multumit pentru alegerea facuta.
Pentru ce am eu nevoie deocamdata, e perfect. Acum nu stiu ce asteptari ai tu de la o astfel de masina. Daca vrei sa o vezi, ne putem intanli in Bucuresti sau oriunde si ti-o dau sa mergi cu ea.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.