FLORINELU scrie:domnule,de ce nu i-ai dat si tu acolo o pensula nu cu cu trafaletul, cu pensula mai putea si el sa-si stropeasca um pic hainele si pe maini si avea de ce sa il certe maicasa ,asa care-i farmecul?![]()
![]()
apropo , se pare ca avem lazi de la aceeasi sursa
duma scrie:Sa traesti nea Florine si poate stam la una mica cu Liviu si Sami , ei cu apa ca lamaie si noi cu ce trebuie !
duma scrie:Bun si așa.....va astept la mine cu grătarul încins, palinca pe masa .....acept si roiul cadou de casa noua numa venițitoți trei.
samuellazea scrie:duma scrie:Bun si așa.....va astept la mine cu grătarul încins, palinca pe masa .....acept si roiul cadou de casa noua numa venițitoți trei.
FLORINELU scrie:auzi domnule?sa stam la una mica la Liviu sau Sami,dar de ce nu la tine sa vedem si noi pe seful ala al tau care a ramas fara blugi ca Liviu si Sami nu au asa ceva ,bine las de la mine si pun eu lemnele de foc pentru gratar,pun si palinca daca o platesti![]()
duma scrie:FLORINELU scrie:auzi domnule?sa stam la una mica la Liviu sau Sami,dar de ce nu la tine sa vedem si noi pe seful ala al tau care a ramas fara blugi ca Liviu si Sami nu au asa ceva ,bine las de la mine si pun eu lemnele de foc pentru gratar,pun si palinca daca o platesti
Nea Florine " CU Liviu SI Sami " dar daca vreti mergem si la ei ca sunt de treaba ....zic eu Sami sa nu ne puna la lucru numai
samuellazea scrie:Si eu am fost invatat sa duc "atentii" dar ramane intrebarea. Tu ce ai facut sa meriti atentia?Din cate vad eu cel mic face treaba. Deci el merita atentie si inca mai mult de atat ( niste pantaloni ):p
FLORINELU scrie:vad ca nu va hotarati ce si cum,pai eu zic sa veniti la mine la aer curat,cu sofer de rezerva care sa nu se lacomeasca la anumite lichide si va dau eu o lectie de apicultura de nu stiti nici cim va cheama fara buletin.![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori