Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 06 Mai 2014, 00:31

Era sa imi scape filmarea cea mai importanta ....cu unicul meu prieten !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde FLORINELU » 06 Mai 2014, 06:46

domnule,de ce nu i-ai dat si tu acolo o pensula nu cu cu trafaletul, cu pensula mai putea si el sa-si stropeasca um pic hainele si pe maini si avea de ce sa il certe maicasa ,asa care-i farmecul? :lol: :lol:
apropo , se pare ca avem lazi de la aceeasi sursa
FLORINELU

Mesajde duma » 06 Mai 2014, 12:19

FLORINELU scrie:domnule,de ce nu i-ai dat si tu acolo o pensula nu cu cu trafaletul, cu pensula mai putea si el sa-si stropeasca um pic hainele si pe maini si avea de ce sa il certe maicasa ,asa care-i farmecul? :lol: :lol:
apropo , se pare ca avem lazi de la aceeasi sursa

Nea Florine stai linistit ca pana la urma a reusit sa isi faca si hainele , am iesit minus o pereche de blugi in loc sa imi iau 2 matci :lol: .
Despre aceeiasi sursa pot spune ca , cat de incantat eram anul trecut cand am luat primele 3 lazi pe atat de dezamagit sunt acum la cele 10 , nu pot pune un cat la toate lazile duar la 2-3 , podisorul la fel , sitele din podisor asemenea ba chiar intra prea greu , ce sa mai spun....nu am apucat sa le vopsesc pe toate insa am vazut ca deja dau semne de uscare naturala de crapa ! Nu recomand la nimeni ! Am invatat un lucru si aici in apicultura .... Dai un ban dar stai in fata , va trebuii nu stiu ce sa faca ala care vinde lada cu 120-150 sa ma convinga ca sunt tare bune ! In fine am schimbat furnizorul deja , cel nou este alt pret dar si calitatea este incontestabila si am vazut toate etapele asamblarii unei lazi si materialele folosite inclusiv adezivii importati din germania !
Sa traesti nea Florine si poate stam la una mica cu Liviu si Sami , ei cu apa ca lamaie si noi cu ce trebuie !
:lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde samuellazea » 06 Mai 2014, 12:27

asa deci¿¿¿ numa apa cu lamaie ai pentru noi. Nici macar la un suc nu ne calificam. Vai si amar ce a ajuns tineretul din ziua de azi :)

Hai dai bataie si programeaza ceva ca de atata timp ziceam ca ar fi fain ;)
samuellazea

Mesajde FLORINELU » 06 Mai 2014, 21:30

auzi domnule?sa stam la una mica la Liviu sau Sami,dar de ce nu la tine sa vedem si noi pe seful ala al tau care a ramas fara blugi ca Liviu si Sami nu au asa ceva ,bine las de la mine si pun eu lemnele de foc pentru gratar,pun si palinca daca o platesti :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde liviutzbogos » 06 Mai 2014, 21:31

duma scrie:Sa traesti nea Florine si poate stam la una mica cu Liviu si Sami , ei cu apa ca lamaie si noi cu ce trebuie !
:lol:

Frate meleu....ii gata postul, poti sa-mi dai si din rachia aia ce o tot lauzi de atata vreme...sau o bere cu lamaie, sa nu ma balonez :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 07 Mai 2014, 09:16

Bun si așa.....va astept la mine cu grătarul încins, palinca pe masa .....acept si roiul cadou de casa noua numa veniți :D toți trei.
duma

Mesajde samuellazea » 07 Mai 2014, 10:28

duma scrie:Bun si așa.....va astept la mine cu grătarul încins, palinca pe masa .....acept si roiul cadou de casa noua numa veniți :D toți trei.

Acus te pomenesti ca vrei sa iti aducem si pomul in care e roiul :) sa ai cu ce face focul :lol:
samuellazea

Mesajde duma » 07 Mai 2014, 10:48

samuellazea scrie:
duma scrie:Bun si așa.....va astept la mine cu grătarul încins, palinca pe masa .....acept si roiul cadou de casa noua numa veniți :D toți trei.

Acus te pomenesti ca vrei sa iti aducem si pomul in care e roiul :) sa ai cu ce face focul
Sami
Eu asa am fost invatat sa duc o atentie cand merg la cineva pentru prima data :D
Poti si pomul numai sa nu fie cel cu fructul interzis :lol: :lol:
duma

Mesajde duma » 07 Mai 2014, 10:52

FLORINELU scrie:auzi domnule?sa stam la una mica la Liviu sau Sami,dar de ce nu la tine sa vedem si noi pe seful ala al tau care a ramas fara blugi ca Liviu si Sami nu au asa ceva ,bine las de la mine si pun eu lemnele de foc pentru gratar,pun si palinca daca o platesti :lol: :lol:

Nea Florine " CU Liviu SI Sami " dar daca vreti mergem si la ei ca sunt de treaba ....zic eu ;) Sami sa nu ne puna la lucru numai :lol: :lol:
duma

Mesajde samuellazea » 07 Mai 2014, 10:54

Si eu am fost invatat sa duc "atentii" dar ramane intrebarea. Tu ce ai facut sa meriti atentia? :) Din cate vad eu cel mic face treaba. Deci el merita atentie si inca mai mult de atat ( niste pantaloni ):p
samuellazea

Mesajde samuellazea » 07 Mai 2014, 10:57

duma scrie:
FLORINELU scrie:auzi domnule?sa stam la una mica la Liviu sau Sami,dar de ce nu la tine sa vedem si noi pe seful ala al tau care a ramas fara blugi ca Liviu si Sami nu au asa ceva ,bine las de la mine si pun eu lemnele de foc pentru gratar,pun si palinca daca o platesti

Nea Florine " CU Liviu SI Sami " dar daca vreti mergem si la ei ca sunt de treaba ....zic eu Sami sa nu ne puna la lucru numai

Vezi ce ziceam eu de lucru? Duma, cand o sa fie la mine intalnire tu o sa trebuiasca sa il trimiti pe cel mic ca reprezentant :) Am eu grija sa il invatam cum sa ii ia de pe mana albinele la taicasu. Mai putin si o sa iti spuna, "taica stai tu acolo ca nu mai sti cum merg lucrurile" :lol: :lol: Sa te vad atunci :lol:
samuellazea

Mesajde duma » 07 Mai 2014, 12:04

samuellazea scrie:Si eu am fost invatat sa duc "atentii" dar ramane intrebarea. Tu ce ai facut sa meriti atentia? :) Din cate vad eu cel mic face treaba. Deci el merita atentie si inca mai mult de atat ( niste pantaloni ):p

STAI LINISTIT SAMI cand am ajunj acasa si a vazut pantaloni stropiti cu vopsea , sotia mi-a facut imediat program de cumparaturi .....cumparaturi din fondul prisaci mele :lol: .
Cand ajunge sa imi spuna sa stau deoparte inseamna ca sunt prea batran dar in puteri si lui ii place traba asta cu albinele ......imi va creste inima de fericire ca duce mai departe ce incerc sa incep eu acum ! Sa te auda Dumnezeu !
duma

Mesajde FLORINELU » 07 Mai 2014, 12:57

vad ca nu va hotarati ce si cum,pai eu zic sa veniti la mine la aer curat,cu sofer de rezerva care sa nu se lacomeasca la anumite lichide si va dau eu o lectie de apicultura de nu stiti nici cim va cheama fara buletin. :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde liviutzbogos » 07 Mai 2014, 12:58

FLORINELU scrie:vad ca nu va hotarati ce si cum,pai eu zic sa veniti la mine la aer curat,cu sofer de rezerva care sa nu se lacomeasca la anumite lichide si va dau eu o lectie de apicultura de nu stiti nici cim va cheama fara buletin. :lol: :lol:

Da da, sa ne ia muierile, acasa, cu matura... :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde samuellazea » 07 Mai 2014, 14:57

Daca venim la aer curat, oare o sa ne mai recunoasca mirosul matcile lasate acasa? :D
samuellazea

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?