Pustache scrie:Pustache scrie:.... vine o paturica prin care bioxidul de carbon trece usor si nu se formeaza curenti.
Florin Dobre scrie:Parerea mea e ca ar fi doua variante:
1. Cateva albine moarte in urma tratamentului e ceva normal cand au contact cu fitilul aprins incercand sa-l stinga.
2. Scot albinele moarte(din cauze naturale) la urdinis dar nu le mai duc in zbor inafara stupului. Pe timp ploios si deja rece nu mai ies afara.
FLORINELU scrie:ei lasa ca nu e asa o problema cateva albine moarte. lor le-a sunat ceasul,mor ele mai multe,doar ca nu le vezi tu pe toate. astea nu au mai apucat sa le dea jos de pe scandurica,din cine stie ce motive.
FLORINELU scrie:vezi ca la vremea asta nu e prea indicat sa tii stupul deschis mult ca sa-ti arati talentele la filmat,asta trebuia sa faci in vara,nu le ajuti cu nimic daca le filmezi acuma in lada si ni le arati noua,doar rau . cum le-ai pregatit pana acuma asa le ai. acuma daca intervii la ele doar rapid si numai daca e neaparat necesar,dar nu le faci vedete de cinema![]()
Florin Dobre scrie:Eu cred ca ai sa tot desfaci stupii la inceput. E o etapa inevitabila.
N-am avut nici eu pe cineva aproape. Am mestecat in ei pana m-am lamurit. Le stiam ordinea ramelor cu ochii inchisi. Ca am ramas destul de repede fara ei...e alta poveste.
duma scrie:Vreau sa invat lucruri nu doar din propia stupina ca ma doare de fiecare data !
liviutzbogos scrie:duma scrie:Vreau sa invat lucruri nu doar din propia stupina ca ma doare de fiecare data !
Hai la mine ca te invat euDaca nu te invat...macar bem ceva
duma scrie:Salutare ! Am intampinat o probleme la una din lazile de calitate si garantat lemn uscat si dat cu ulei de in si ... blb , bla , bla . Atasez poze cu crapatura aparuta in 2 zile . Ce sa fac cum ? sa remediez problema ? o prima decizie este sa nu mai caut furnizorul !Pot trece iarna cu ea ( sper sa fie singura care a cedat ) si sa schim abia la primavara in lada noua ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori