Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Liviu Bogos

Mesajde Crysty » 15 Iul 2014, 10:27

duma scrie: Daca am sa storc ceva si o sa am de vanzare ceva depe acum pretul este CEL PUTIN de 20 RON / KG CU BORCANUL CLIENTULUI ;) , CINE VREA BINE CINE NU SI MAI BINE si cu borcanul meu 22 ron /kg ! Pentru mine mierea ce va curge din centrifuga DACA va curge va fi o miere tare muncita !!! Pana vin eu cu poze si alte cele sa ne bucuram de bucuria preafericitului Liviu :lol:

ce miere vinzi cu 20 lei borcanul ? Si de cat este borcanul ?
Crysty

Mesajde State » 15 Iul 2014, 10:37

ignatov andrei scrie:
State scrie:Nu mai vindeti mierea pe vremea asta. La iarna o sa fie aur curat.

Da de ce mai State, se va spala cu apa din zapada topita?!? :o

Ii va creste pretul, tinand cont de productia de anul acesta.
Cine nu are de ales, o da acum pe 2 lei.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde duma » 15 Iul 2014, 13:55

Crysty scrie:
duma scrie: Daca am sa storc ceva si o sa am de vanzare ceva depe acum pretul este CEL PUTIN de 20 RON / KG CU BORCANUL CLIENTULUI ;) , CINE VREA BINE CINE NU SI MAI BINE si cu borcanul meu 22 ron /kg ! Pentru mine mierea ce va curge din centrifuga DACA va curge va fi o miere tare muncita !!! Pana vin eu cu poze si alte cele sa ne bucuram de bucuria preafericitului Liviu :lol:

ce miere vinzi cu 20 lei borcanul ? Si de cat este borcanul ?

Borcan de 720 si de floarea soarelui ...asta daca ajung sa storc si mai ramane si de vanzare , avand familie mare cam slabe sanse , cu chiu cu vai abia tin pentru ele :lol: . Sper sa fie si ceva in plus adica de vanzare !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 15 Iul 2014, 13:58

State scrie:
ignatov andrei scrie:
State scrie:Nu mai vindeti mierea pe vremea asta. La iarna o sa fie aur curat.

Da de ce mai State, se va spala cu apa din zapada topita?!? :o

Ii va creste pretul, tinand cont de productia de anul acesta.
Cine nu are de ales, o da acum pe 2 lei.

Ca si vinul , cu cat mai vechi cu atat mai bun si scump ;)
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde stefanmadalin » 15 Iul 2014, 15:15

Lasa ca am eu salcam+rapita la 20 lei borcanul si nu mi-o ia nici dracu`. De o luna am vandut doar 1 borcan. In conditiile in care sunt incepator, ds zicem ca inca nu am clientele.... si anul trecut am vandut aproximativ 50 kg miere F.S, tot la borcan.....
stefanmadalin

Mesajde Crysty » 15 Iul 2014, 15:50

stefanmadalin scrie:Lasa ca am eu salcam+rapita la 20 lei borcanul si nu mi-o ia nici dracu`. De o luna am vandut doar 1 borcan. In conditiile in care sunt incepator, ds zicem ca inca nu am clientele.... si anul trecut am vandut aproximativ 50 kg miere F.S, tot la borcan.....

Stefan, Duma

daca voi dati salcamul de anul asta, banuiesc ca borcanul de 720g, cu 20 de lei, .... nu am cuvinte. Pur si simplu ne sabotam noi pe noi.
Crysty

Mesajde stefanmadalin » 15 Iul 2014, 16:17

Daca as cere mai mult n-as mai da nimic, ma invart printre oameni saraci, atat economic cat si moral, prefera zaharul cu 3 lei.
Si inca una, daca procesatorul iti da 20-22 lei, eu dc sa cer mai mult propriului popor....?
La apinatura obor e borcanul de salcam 35 lei, a venit o cucoana si cand a auzit a plecat...
stefanmadalin

Mesajde duma » 15 Iul 2014, 16:22

Crysty scrie:
stefanmadalin scrie:Lasa ca am eu salcam+rapita la 20 lei borcanul si nu mi-o ia nici dracu`. De o luna am vandut doar 1 borcan. In conditiile in care sunt incepator, ds zicem ca inca nu am clientele.... si anul trecut am vandut aproximativ 50 kg miere F.S, tot la borcan.....

Stefan, Duma

daca voi dati salcamul de anul asta, banuiesc ca borcanul de 720g, cu 20 de lei, .... nu am cuvinte. Pur si simplu ne sabotam noi pe noi.

Eu nu am salcam doar Floare ....POATE ...... si cel putin 20 ron vreau sa dau kg daca am precum am spus , dar daca pretul pietii este mai ridicat stai linistit ca ridic si eu pretentiile . La mine in zona orasului unde stau vad unii miere de salcam cu 20 kg si floarea cu 16 ron /kg , ce sa mai spun de ei , ori si cum eu nu ma duc in piata ca am clientele mea formata deja . Nu este vorba de vanzare aici !!!! discutia a inceput ca daca asi avea de vanzare cel putin 20 ron /kg asi dao , la mine ori ce strop de miere este muncita din greu , am pierdut in primul pastoral din stupi din cauza vremii ( o furtuna ma decimat stupii ) si asa putini 13 am avut , ramas cu 9 dupa indelungi unificari si scuturari sa mai salvez cate ceva , dupa care mam mutat la alta floare unde o noapte intreaga am incarcat la mana si descarcat la mana 250 de stupi ( in total cu cei a lui amicului care ma primit in pastoral cu el ) PE O PLOAIE TORENTIALA SI RECE TOATA NOAPTEA si cu hernie de disc lombara acuta ( faza de operatie ) ......ce sa iti mai spun .....am spus ca , cand ma intorc cu ei acasa ii zidesc in curte sa nu mai pot sa-i mut vre-o data ! ...................................poate cine stie :lol: daca imi fac un modul sau alta treaba sa nui mai ridic ...poate mai merg dar miramas ! Inchei aici ca poate deranjez pe stimabilul , si preafericitul Domn Liviu cu discutiile mele pe pagina lui !
Sa traesti Liviule :D
Ultima oară modificat de duma pe 15 Iul 2014, 16:26, modificat de 2 ori în total.
duma

Mesajde Crysty » 15 Iul 2014, 16:25

stefanmadalin scrie:Daca as cere mai mult n-as mai da nimic, ma invart printre oameni saraci, atat economic cat si moral, prefera zaharul cu 3 lei.
Si inca una, daca procesatorul iti da 20-22 lei, eu dc sa cer mai mult propriului popor....?
La apinatura obor e borcanul de salcam 35 lei, a venit o cucoana si cand a auzit a plecat...

Stefan,

pretul de 20 de lei, en-detail, este bataie de joc. Sper ca stii si intelegi asta. Nu numai ca iti bati joc de munca ta, dar si de a noastra. Decat sa o dai cu 20 de lei, mai bine nu o dai.

Vad ca locuiesti in Bucuresti. Iti faci frumos niste fluturasi si marchetezi zona in care locuiesti. Pe urma astepti telefoanele si duci borcanele direct la sursa. Just, do it
Crysty

Mesajde duma » 15 Iul 2014, 16:33

Stefanmadalin , Crysty !
Tare m-asi bucura sa se faca 45 ron / kg ca atunci nu ma mai chinui sa o trimit in germania la clientii de acolo , si atunci poate se apropie pretul de cel ce o merita mierea noastra !!!
duma

Mesajde State » 15 Iul 2014, 16:42

duma scrie:Tare m-asi bucura sa se faca 45 ron / kg ca atunci nu ma mai chinui sa o trimit in germania la clientii de acolo.

La pretul asta se vinde deja pe la noi, chiar un pic mai scump. Sunt oameni care cumpara cate 5-6kg pe luna. Problema e sa-i gasesti. E greu prima oara, pana-i convingi ca mierea buna nu se gaseste pe rafturile magazinelor. Unii care vor sa-ti fie clienti fideli si considera ca meriti toata atentia, iti vor vizita stupina. Sa stii ca unii vor sa-si scoata singuri mierea din faguri, sa vada cu ochii lor. Altii cumpara ramele cu totul. ;) Sunt atatea solutii sa-ti vinzi mierea la un pret bun, trebuie doar putina alergatura. Fiecare client multumit, iti mai aduce inca unul(cel putin).
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde FLORINELU » 15 Iul 2014, 17:18

da asa e cum spune State,eu cand scoteam pe la inceputuri 50 de kg.pe an ma plangeam ca nu am cui sa o vand. acuma in ultimii ani dupa ce mi-am format clientele scot sute de kg. si nu am ce sa vand de la un an la altul,e drept ca trebuie sa-ti respecti clientul si daca e multumit fiecare aduce alti clientii. anul asta e cel mai greu pentru mine,nu am stors nimic pana acuma si toti ma intreaba de miere,eu le spun situatia si imi dau seama ca unii nu ma cred,uite asa o sa-mi pierd clientii,dar pastrez telefoanele lor :lol: . cat despre pret ceva mai sus de cum a spus Duma aici,dar avand in vedere ca e de floarea soarelui zic eu ca e acceptabil dar nu si restul.
FLORINELU

Mesajde duma » 15 Iul 2014, 18:16

....ce face romanul cand nu are bani ?????
....fuge si mai schimba 100 de euro !!!!! vorbim cat de scump sa dam si ultimul strop de miere si ele saracele ...adica cel putin ale mele pana la floare au mancat doar sirop , vai samar sa intru EU cu ele in iarna bine intramate si feciorul meu sa aibe ce sa intinda pe paine dimineata si nevasta sa vada ca nu am muncit si investit de degeaba ( ca altfel presul din fata usi este al meu :lol: :lol: :lol: ) , restul ce ramane om traii si om vedea ce si cum ! Bafta tuturor !
duma

Mesajde FLORINELU » 16 Iul 2014, 16:04

Duma,imi imprumuti si mie 200 de euro sa merg sa ii schimb :?: :roll: :lol:
FLORINELU

Mesajde duma » 17 Iul 2014, 17:15

FLORINELU scrie:Duma,imi imprumuti si mie 200 de euro sa merg sa ii schimb :?: :roll: :lol:

.....este vorba mea asta cand ma intreaba sotia de unde am bani pentru alte lazi , albine , ceara , etc , etc ..... " ma duc si iau imprumut si nu ma rog de nimeni " :lol:
nea Florin merg iau imprumut si iti dau :lol:
La mine bani nu sunt o problema .......pentru ca nui am si nu le duc grija !
duma

Mesajde liviutzbogos » 02 Aug 2014, 15:04

Salutari...
Azi am facut un control. Familie cu magazie deasupra stau perfect la capitolul puiet, tot cuibul e gol de miere, cu puiet in diferite stadii. Am mutat folia intre cuib si cat pentru a incepe sa mute mierea in cuib. La roiuri cuibul a fost tot blocat sau semiblocat inca de la floarea soarelui. Nu am avut timp sa deblochez atunci, acum nu mai deblochez pt ca nu mai are rost, au cat de cat sptiu pt ouat. Am un roisor tarziu, prins in urma cu vre-o doua sapt. Cam slabut si cred ca nu are nici matca, cel putin nu e imperecheata. Am sa il unific mai tarziu cu un altul cu matca imp. Pt anul viitor vreau neaparat sa-mi fac 10 lazi cu cate doua magazii, mai ramane sa ma hotarasc daca merg tot pe 12 rame sau trec pe 10. In plus vreau sa incerc MER-ul. Daca anul viitor ma convinge ca e mai bun ca DB (adica stiu eu sa lucrez cu el), vind tot ce inseamna DB si trec pe MER. Urmatorul control va fi pe la sfarsitul lunii august cand incep - daca va fi nevoie - completarile. Toate cele bune.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?