Crysty scrie:stefanmadalin scrie:Lasa ca am eu salcam+rapita la 20 lei borcanul si nu mi-o ia nici dracu`. De o luna am vandut doar 1 borcan. In conditiile in care sunt incepator, ds zicem ca inca nu am clientele.... si anul trecut am vandut aproximativ 50 kg miere F.S, tot la borcan.....
Stefan, Duma
daca voi dati salcamul de anul asta, banuiesc ca borcanul de 720g, cu 20 de lei, .... nu am cuvinte. Pur si simplu ne sabotam noi pe noi.
Eu nu am salcam doar Floare ....POATE ...... si cel putin 20 ron vreau sa dau kg daca am precum am spus , dar daca pretul pietii este mai ridicat stai linistit ca ridic si eu pretentiile . La mine in zona orasului unde stau vad unii miere de salcam cu 20 kg si floarea cu 16 ron /kg , ce sa mai spun de ei , ori si cum eu nu ma duc in piata ca am clientele mea formata deja . Nu este vorba de vanzare aici !!!! discutia a inceput ca daca asi avea de vanzare
cel putin 20 ron /kg asi dao , la mine
ori ce strop de miere este muncita din greu , am pierdut in primul pastoral din stupi din cauza vremii ( o furtuna ma decimat stupii ) si asa putini 13 am avut , ramas cu 9 dupa indelungi unificari si scuturari sa mai salvez cate ceva , dupa care mam mutat la alta floare unde o noapte intreaga am incarcat la mana si descarcat la mana 250 de stupi ( in total cu cei a lui amicului care ma primit in pastoral cu el )
PE O PLOAIE TORENTIALA SI RECE TOATA NOAPTEA si cu hernie de disc lombara acuta ( faza de operatie ) ......ce sa iti mai spun .....am spus ca , cand ma intorc cu ei acasa ii zidesc in curte sa nu mai pot sa-i mut vre-o data ! ...................................poate cine stie

daca imi fac un modul sau alta treaba sa nui mai ridic ...poate mai merg dar miramas ! Inchei aici ca poate deranjez pe stimabilul , si preafericitul Domn Liviu cu discutiile mele pe pagina lui !
Sa traesti Liviule

Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.