Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde mellis » 30 Sep 2015, 23:51

Hassan are dreptate, am intalnit si chinezi de treaba dar la majoritatea le lipseste o sminta, sau mai multe..nu ca noi am fi perfecti ..lucrez des cu chinezi..ei nu stiu sa zica "nu" fie ca la ei nu este politicos, fie ca nu inteleg ce le spui..facem asa? "Yes", asa sau asa (sau este o mare greseala) .."Yes", Ai inteles ce am vorbit .. "yes"..bine - iti trimit un email in care scriu ce trebuie facut .. "yes" (mai bucuroe de data aceasta)..clar nu a inteles ceva..
sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde modigliani » 08 Oct 2015, 21:44

Gata ! Sunt terifiat !!! Mi-a trecut de os !!! Este peste cat pot eu duce ..... Impart Terra cu mai mult de 5 miliarde de ******* si Romania cu mai multi ''animaloizi'' decat mi-as fi putut vreodata imagina ca este posibil .........
Las pe moment Terra la o parte , ma opresc siderat asupra ''infectoidei'' populatii a Romaniei , a poporului acesteia , despre care , PLM , cica ar trebui sa fiu mandru !
Bai , sa va fie clar , ..... IO MA FUT IN POPORUL ASTA !!!!! Punct si de la capat cu tarie !
Nooooah , ...... nu va imaginati ca am sa dezbat aiureli politice . Alea-s ''pistol cu apa '' pe langa ce ma doare .

MA DOARE TOTALA SI PERMANENTA DECADENTA A ACESTUI POPOR ! In absolut orice domeniu in care , cica , ar fi avut vreodata vreo saracie de valoare sau un mic c*cat de spus !
Decadenta venita din ADN , hai sa nu ne mai mintim ca imbecilii cum ca nu ar fi asa !
Nu avem nicio resursa cu care sa defilam si ne cacam pe noi cu '' ce-mare-miezosenie-ne-putem-noi-mandri". Eu nu stau acum sa extrapolez despre ce au fost stramosii-n stare sa ctitoreasca , eu acum aduc vorba despre AZI ! Despre care si cati ******* impart aerul cu mine !!!!!

Ieri a fost virala ( in media , pe Fb , etc ) stirea cu si despre ANIMALELE alea din Braila care - ca sa se .....''amuze'', d-le, ...... au retezat coada unui amarat de caine cu un topor !!!!!
Se pare ca stirea respectiva este oarecum cenzurata , controlata , probabil din motive de ''prea cruda". Mi se rupe , acest lucru s-a intamplat si am aflat despre el ! Mie-mi ajunge ! Imi ajunge suficient cat sa ''indrug'' acilea ceea ce vedeti si cat s-o pun de-o analiza ...... vai-soarta-ei , asa cum imi vine mie acum . Sa purcedem , zic ..........

...................................................................

Mai nene , cu sau fara credinta , ...... ce PLM de suflet sa ai , ce PLM de limite ''pleistocenice'' te pot guverna incat sa aplici unei fiinte total nevinovate chinuri inimaginabile ..... just ''for fun" ? Asta a fost doar punctul 1 !

2 - Nu vorbesc aici despre faptul ca imbecilii incultoizi nu pareau a constientiza ca acea amarata de coada a animalului este practic prelungirea coloanei sale vertebrale , plina de nervi , maduva , si alte acareturi ''medicalicesti''. Lucru ce , pe langa totala lipsa a compasiunii , a realizarii producerii de chinuri inutile , duce invariabil si la concluzia ca sunt absolutamente inculti si retardati ! Anatomia , ca stiinta invatata de catre ei in acea sfanta clasa a VII- s-a rezumat la descoperirea ..... labei ! Aia despre care se spune ca tampeste si , cel putin in cazul lor , deja nu mai exista putiinta de tagada asupra acestei afirmatii .

3 - In mod absolut evident se trag , cei trei cacati sociali , din trei panarame de mame si din trei oligofreni de tati ! Deh , scarba asta de ADN nu iarta !
Toti ce sase ''autori morali'' ai atrocitatii respective s-au limitat la a se fute animalic , la a ..... , sanchi , ...... procrea , ...... ele la a sparge seminte la poarta cu alde alte ''mandre poporence romanesti', ei la a se face manga-n birtu' satului cu alti ''vajnici drepti ca brazii'' ce beau la caiet seara de seara !

4 - Alde cretinele alea de bunici ale lor in afara de-a suge ..... poala popii nu-s capabile sub absolut nicio forma sa-si educe inspre iubire si armonie bestiile de nepoti . La ele , la aceste sarmane idioate , a merge la biserica e , asa , o chestie , .... en-vogue ! N-au nicio legatura cu Sfintele Invataminte . Daca ma imbrac in popa si le arat pula-n amvon o pupa si-si fac cruce pios multumind lui D-zeu pentru ..... harul de tocmai l-au descoperit si ele in acel moment plin de intensitate !

.....................................

Din asemenea medii sa iasa oameni normali ? Din asemenea exemple ?
Hai sa fim seriosi . Hai sa nu ne mai futizam singuri in gura cu ''glorioasa natie romana"!

.....................................

Sunt ravasit si plin de spume ! As mai avea zeci sau poate sute de capitole prin care sa ilustrez cauzele demente ale decadentei constante ale acestui popor ..... Prefer sa ma opresc aici . Consider ca si daca as face-o o fac in van ! Nici 3 % din cei ce vor parcurge acest post nu vor intelege . Asadar , cu lipsa de modestie , afirm : ma irosesc !

Alta data am sa extrapolez si-am sa vorbesc despre abuzurile SPECIEI pe Terra . Azi am incercat succint sa ..... ''bat campii'' succint despre ''NEVOILE'' unor ******* retarzi , ..... ''conationali'' de-ai mei , ..... nevoi ce i-au indemnat sa se AMUZE , d-le , prin a taia cu toporul coada unui caine !!!!!

Si , ca sa fiu si mai bine inteles , ei sunt doar ''bomboana de pe coliva" ! Alte cateva milioane bune de specimene de acelasi calibru ne invadeaza la Stirile de la ora 5 !
Violuri , asasinate , fii si fice schingiuite , parasite sau batute , batai intre babe si mosi tampiti , fratricideri , pruncucideri , nou nascuti abandonati in ghene , samd !

Bai , pe bune , fara sa jignesc pe nimeni acum , ...... EU MA FUT IN EA DE NATIE DE c*cat !!!!!!! Mi-e scarba ca sunt roman !

https://www.youtube.com/watch?v=BMtJDXydvnc
modigliani

Mesajde lucky5strike » 08 Oct 2015, 23:19

Mda...

Uitasem ca javrele adevarate tot in doua labe stau. :oops:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Florin Dobre » 09 Oct 2015, 05:40

Ziceam sa tac ca face pictoru' spume.
Da zic...

Imi aduc aminte de o faza cum ca se taia coada cainelui, dupa care se frigea in foc si se dadea patrupedului s-o manance...si cica asa devenea dulaul negru in ceru' gurii...se facea rau tare/bun sa pazeasca acareturile din fundul curtii. Asta e catalogat ca fiind barbarism.

Se practica amputarea cozii(chiar si cuparea urechilor) boxerilor, rottweilerilor, dobermanilor, etc....scopul fiind unul ce tine de estetica. Asta evident nu-i barbarism..e ceva modern, e fita nene. :?

Niste unii au taiat coada unui caine...scandal national. Cainele a supravietuit dar nu va primi nici coada inapoi, nici compensatii materiale. Prostul ala de s-a filmat e dator cu o amenda babana si pasibil si de parnaie. Asta cu parnaia imi pare din alt film...da poate o fi bolnav si scapa.:?

Cine iese bine din tragedia asta? TV-urile.

Am caini de cand ma stiu...ca sa nu fiu banuit ca-s cainos la suflet. ;)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde alin75 » 09 Oct 2015, 06:26

Dau si eu una.... Cu ceva ani in urma se fura un rott de competitie. Shmenarii taie coada patrupedului si asteptau cumparatori (cred ca nici nu stiau valoarea rott-ului!). Circ, scandal la un moment dat tipul gaseste catelul, dar competitiile erau cam ratate. Pentru canise, cam asa isi cresc cota, automat clientii....
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde modigliani » 10 Oct 2015, 18:50

Florin Dobre scrie:
Se practica amputarea cozii(chiar si cuparea urechilor) boxerilor, rottweilerilor, dobermanilor, etc....scopul fiind unul ce tine de estetica.

Florine , hai sa fim seriosi si sa discutam ''ca inginerii" :

Sunt de zeci de ani crescator de boxeri . Da , sa practica amputarea cozilor si cuparea urechilor acestora , ca si-n cazul altor rase , pe care deja le-ai amintit .
Cauzele tin , asa cum spui , din estetica dar si din istoricul raselor respective , mai exact din necesitatile acestora direct raportate la scopul pentru care au fost create si crescute , cat si din criteriile impuse de arbitrajele competitiilor selective ale concursurilor canine ( care , sub permanenta presiune a asociatiilor eco , chinologice , etc , deja au renuntat la aceste norme . Concret , ca un exemplu minor in acest context , daca un boxer acum 15 ani nu putea intra intr-un concurs cu coada intreaga ....... acum poate !!! Mai concret , ...... LUMEA EVOLUEAZA ! ROMANIA NU !!!!! ) .......

Insa ( !!!!! ) , sub nicio forma aceste ''mutilari'' nu se practica - in afara de cazurile in care sunt determinate de imbecilitate - mai tarziu de trei-cinci zile de la nastere ! Si de obicei , mai ales in aceste timpuri , asistate de tratament anestezic ! Intocmai pentru a evita producerea de chinuri gratuita !
Peste acest termen se dezvolta deplin nervii ce salasuiesc in acestea , ducand , o asemenea amputare ( daca nu imediat .... cel putin in timp ) la sechele majore asupra animalului respectiv .

Eu insist , daca vezi filmul respectiv ai sa descoperi total siderat ca imbecilii aia recurg la topor pentru simplul fapt ca-s total ******* , pentru faptul ca-n acea zi maximumul de distractiv pentru ei putea veni doar din asta , pentru ca-s complet lipsiti de rational , de neuroni , de educatie , de discernamant !!!!!

Si ca sa insist si asupra mesajului generic al postarii mele antecedente , ........ nu sta neaparat o coada de caine in baza logicii mele ce-a dus la concluzia ca suntem un popor de kkt ! Eu insist asupra faptului ca , dincolo de cum si cati comunicam aici , pe forumuri , mai mult de 90 % din intreaga populatie a Romaniei a decazut intelectual si compasional sub cel mai jos nivel pe care esti tu dispus sa-l accepti ca fiind valabil . PE TOATE PLANURILE !!!!!!!

Cand si daca vrei ..... extrapolam subiectul . Dar te previn de-acum ca nu vei face fata ''dovezilor'' pe care sunt gata sa le aduc sa sustina punctul meu de vedere .
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 10 Oct 2015, 19:38

Mihai...voiam sa subliniez faptul ca media aduce permanent in atentie tot ce-i mai urat si decadent in tarisoara asta. Asa obtine ratingul mult ravnit si implicit banutii care vin pe reclama bagata printre aceste subiecte de inalt nivel cultural.
O mare parte a populatiei inghite siderata subiectele astea...au audienta. Multe dintre emisiunile de succes au un inalt grad de imbecilitate si au scopul evident de a manipula marea turma de consumatori care le urmaresc.
La un moment dat treaba asta devine o norma sociala...adica esti fraer bah de nu te uiti la marutza si capatos. Suma alora de apreciaza genul e in crestere permanenta...asta-i trist. Daca-i bagi unuia(neutru) acelasi produs sub nas iar si iar, pana la urma il va incerca si chiar se va obisnui cu acesta...va deveni ceva normal si se va crea chiar o nevoie de a consuma placinta aia.

p.s. Stiu ca esti un fan al rasei boxer...de asta a fost prima mentionata. ;)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 10 Oct 2015, 19:44

Florin Dobre scrie:Mihai...voiam sa subliniez faptul ca media aduce permanent in atentie tot ce-i mai urat si decadent in tarisoara asta. Asa obtine ratingul mult ravnit

Iar asta nu este un criteriu deosebit de important , de edificator , asupra necesitatilor acestui popor totalmente lipsit de valori reale ? Un Popor consuma ! ...... Intrebarea este : ..... CE ???????????
Ce popor este ala de-si alimenteaza ZILNIC nevoile ''intelectuale" cu stiri de kkt ? De acord , rating-ul ''face legea" . Numa'ca ''boul'' asta de rating are in ce oglindi cu prisosiinta ! Si inca la ce nivel abject o face , nene !!!!!!!

Ne intoarcem de unde am plecat : Se oglindeste intr-un popor de kkt din care , din pacate , fac parte ...........

.....................................................

Si o s-o tinem asa pana la adanci batraneti ! ca daca nu se intampla un miracol Dumnezeiesc ..... am sa-mi inchei orice contra- argument din aceasta discutie exact in acest fel . Pentru ca e cum spun io ! Nenegociabil !
Ultima oară modificat de modigliani pe 10 Oct 2015, 19:52, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 10 Oct 2015, 19:52

Exact asta-i problema...se incurajeaza inmultirea turmelor de bizoni.
Asta nu inseamna ca toata preeria e ocupata doar de bizoni.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 10 Oct 2015, 19:54

Florin Dobre scrie:Exact asta-i problema...se incurajeaza inmultirea turmelor de bizoni.
Asta nu inseamna ca toata preeria e ocupata doar de bizoni.

Daca poporul roman s-ar dezice de statutul de ''turma de bizoni'' , daca ar avea verticalitatea aia bullshit-oida despre care ne-au invatat pe noi manualele de istorie ( fabricate comunistoid ) ....... n-am purta discutia asta .

Revin , suntem , ca popor , intr-o constanta degradare intelectuala , culturala , valorica , etc .

Si, da, nu-i preeria plina de bizoni! Dar citez dintr-un stravechi proverb ROMANESC : ''Nu faci primavara cu o floare''!

........................................................

Sa inchei si postarea asta cu ce-am incheiat-o p-aia de mai sus ?
Ultima oară modificat de modigliani pe 10 Oct 2015, 20:00, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 10 Oct 2015, 20:00

modigliani scrie:Sa inchei si postarea asta cu ce-am incheiat-o p-aia de mai sus ?

modigliani scrie:Si , da , nu-i preeria plina de bizoni ! Dar citez dintr-un stravechi proverb ROMANESC : ''Nu facu primavara cu o floare'' !

Deci n-ai cum s-o inchei la fel...mai e o speranta...floarea aia poate prinde radacini pe teren prielnic intr-o conjunctura favorabila. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 10 Oct 2015, 20:09

Florin Dobre scrie:Deci n-ai cum s-o inchei la fel...mai e o speranta...floarea aia poate prinde radacini pe teren prielnic intr-o conjunctura favorabila. :D

Florine , iarta-ma , si fie asta pacatul meu , ........ DAR NU CRED !!!!!!!
Ori esti tu prea optimist , ori eu prea radical , ........ insa 2000 de ani de istorie ( studiata in alte surse decat cele oficiale ) mie-mi arata ca suntem un popor de tarfe ! Si actualmente total lipsiti de verticalitate .......

Ok , concret , ...... va plangeti de pretul mierii ! Si pe care-n Pl credeti ca-l doare daca nu luati masuri DRASTICE ?????

In Franta cand s-a ieftinit laptele ....... 20000 de laptari francezi au venit la Paris , au aruncat lapte-n Sena pana au albit-o ....... SI-A CAZUT CA EI !!!!! ......... POPOR , NENE !!!!!

In Grecia cand s-a scumpit abuziv benzina ........ toata Grecia si-a ''uitat'' o saptamana masinile-n garaj , de-au facut pompele ''paianjeni'' ! S-a revenit la pretul initial ......... POPOR, NENE !!!!!

Noi , Florine , ce facem ???????????????? O carcotim ''ciumec'' pe forumuri ??????????

Ia faceti voi cumva , trai-v-ar , sa va vindeti mierea in Germania cu cat se ofera pe ea ? Ia nu mai fiti ''moluste'' pe un forum care de fapt nu inseamna nimic !!!!! ( economic vorbind )
modigliani

!!!!

Mesajde modigliani » 10 Oct 2015, 20:15

Multi ****** din preajma cred ca sunt p-acilea doar sa fac iures ! Ei bine , sunt mai motivat decat ei , ******* PRODUCATORI DE MIERE , ca din tara mea sa iasa la valoare justa ceea ce este de valoare !
Nu ajunge sa bananai prin stupina toata ziua si sa-ti vinzi munca pe ''doi lei'' . Este abject la nivel de natiune , de tagma , de profesie , de ...... orice vrei !
Si indiferent de ceea ce cred ''respectabilii'' imbecilozi , ma doare sa vad cum mi se iroseste , inclusiv prin apicultura , tot ceea ce tine de ce-ar trebui sa iubesc in TARA MEA !!!!!

p.s. Hai , ca deja ma enervez .......... Unde , dracului , nu sunt inteles ??????????
Ia nu va mai bucurati , mah , DOI ANI INTREGI , TOTI ODATA ( !!!!! ) la borcanu' cu miere si stocati TOT !!!!!!! Ia sa vedeti voi cum va da neamtu' pe ea cat vreti .......... si-o felatie bonus la imbuteliere !!!!!

Dar ai cu cine ????? Revin si insist , asta-i poporul roman ! Full de ''spargatori de greva'' , gata oricand sa tradeze o intelegere ''de tagma'' , numa' sa se vada fiecare , INDIVIDUAL si pervers cu mierea vanduta ..... Ca , deh , are nunta lu' alde fii-sa luna viitoare , si ....... aiaie ! Va EDIT cu tot cu ''sindicalizarea ''voastra de n-aveti aer !

Unde gresesc , mah ? C-am plecat de la o coada de caine si-am ajuns unde va doare ..........
Ultima oară modificat de modigliani pe 10 Oct 2015, 20:26, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde daffid mihailov » 10 Oct 2015, 20:25

Romania e bine asa cum e. Imaginea strainului mereu a fost deformata cu cat crestea distanta fata de centru. Trebuie sa fim constienti atunci cand spunem "romanii" sa nu proiectam in exterior propriile temeri si angoase. Cei care au calatorit si locuit in alte tari, ei stiu ca nu exista o tara perfecta daca nu esti impacat cu tine insuti.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa participam la viata cetatii, dar sa o facem cu mediocrtiate, caci pasiunile se dovedesc de cele mai multe ori a fi ...desarte.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde modigliani » 10 Oct 2015, 20:29

daffid mihailov scrie:Romania e bine asa cum e..

Spala-te cu ea pe cap ''asa cum e " . Eu vreau mai mult de la tara mea . Ca esti totalmente incapabil sa-ti doresti mai mult ......... teoretic nu ma priveste si nu am chef sa ma coste . Nu faci decat sa ilustrezi intregului forum ca ultimele mele interventii sunt perfect valabile ! Este fix problema ta in cat de adanc namol social ai chef sa-ti petreci viata . Atat a ta cat si a urmasilor tai . PUNCT ! Doar nu ma considera ''asociatul'' sau ''conationalul'' tau . Pentru ca eu gandesc si-mi doresc cu capul , tu cu kurul !

Imi repugna faptul ca si-n buletinul meu si-n al tau scrie ca suntem amandoi romani !

p.s. Iesi afara din tara mea ! SI MAI PUNCT !
Ultima oară modificat de modigliani pe 10 Oct 2015, 20:33, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde daffid mihailov » 10 Oct 2015, 20:32

:))
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?