Gata ! Sunt terifiat !!! Mi-a trecut de os !!! Este peste cat pot eu duce ..... Impart Terra cu mai mult de 5 miliarde de ******* si Romania cu mai multi ''animaloizi'' decat mi-as fi putut vreodata imagina ca este posibil .........
Las pe moment Terra la o parte , ma opresc siderat asupra ''infectoidei'' populatii a Romaniei , a poporului acesteia , despre care , PLM , cica ar trebui sa fiu mandru !
Bai , sa va fie clar , ..... IO MA FUT IN POPORUL ASTA !!!!! Punct si de la capat cu tarie !
Nooooah , ...... nu va imaginati ca am sa dezbat aiureli politice . Alea-s ''pistol cu apa '' pe langa ce ma doare .
MA DOARE TOTALA SI PERMANENTA DECADENTA A ACESTUI POPOR ! In absolut orice domeniu in care , cica , ar fi avut vreodata vreo saracie de valoare sau un mic c*cat de spus !
Decadenta venita din ADN , hai sa nu ne mai mintim ca imbecilii cum ca nu ar fi asa !
Nu avem nicio resursa cu care sa defilam si ne cacam pe noi cu '' ce-mare-miezosenie-ne-putem-noi-mandri". Eu nu stau acum sa extrapolez despre ce au fost stramosii-n stare sa ctitoreasca , eu acum aduc vorba despre AZI ! Despre care si cati ******* impart aerul cu mine !!!!!
Ieri a fost virala ( in media , pe Fb , etc ) stirea cu si despre ANIMALELE alea din Braila care - ca sa se .....''amuze'', d-le, ...... au retezat coada unui amarat de caine cu un topor !!!!!
Se pare ca stirea respectiva este oarecum cenzurata , controlata , probabil din motive de ''prea cruda". Mi se rupe , acest lucru s-a intamplat si am aflat despre el ! Mie-mi ajunge ! Imi ajunge suficient cat sa ''indrug'' acilea ceea ce vedeti si cat s-o pun de-o analiza ...... vai-soarta-ei , asa cum imi vine mie acum . Sa purcedem , zic ..........
...................................................................
Mai nene , cu sau fara credinta , ...... ce PLM de suflet sa ai , ce PLM de limite ''pleistocenice'' te pot guverna incat sa aplici unei fiinte total nevinovate chinuri inimaginabile ..... just ''for fun" ? Asta a fost doar punctul 1 !
2 - Nu vorbesc aici despre faptul ca imbecilii incultoizi nu pareau a constientiza ca acea amarata de coada a animalului este practic prelungirea coloanei sale vertebrale , plina de nervi , maduva , si alte acareturi ''medicalicesti''. Lucru ce , pe langa totala lipsa a compasiunii , a realizarii producerii de chinuri inutile , duce invariabil si la concluzia ca sunt absolutamente inculti si retardati ! Anatomia , ca stiinta invatata de catre ei in acea sfanta clasa a VII- s-a rezumat la descoperirea ..... labei ! Aia despre care se spune ca tampeste si , cel putin in cazul lor , deja nu mai exista putiinta de tagada asupra acestei afirmatii .
3 - In mod absolut evident se trag , cei trei cacati sociali , din trei panarame de mame si din trei oligofreni de tati ! Deh , scarba asta de ADN nu iarta !
Toti ce sase ''autori morali'' ai atrocitatii respective s-au limitat la a se fute animalic , la a ..... , sanchi , ...... procrea , ...... ele la a sparge seminte la poarta cu alde alte ''mandre poporence romanesti', ei la a se face manga-n birtu' satului cu alti ''vajnici drepti ca brazii'' ce beau la caiet seara de seara !
4 - Alde cretinele alea de bunici ale lor in afara de-a suge ..... poala popii nu-s capabile sub absolut nicio forma sa-si educe inspre iubire si armonie bestiile de nepoti . La ele , la aceste sarmane idioate , a merge la biserica e , asa , o chestie , .... en-vogue ! N-au nicio legatura cu Sfintele Invataminte . Daca ma imbrac in popa si le arat pula-n amvon o pupa si-si fac cruce pios multumind lui D-zeu pentru ..... harul de tocmai l-au descoperit si ele in acel moment plin de intensitate !
.....................................
Din asemenea medii sa iasa oameni normali ? Din asemenea exemple ?
Hai sa fim seriosi . Hai sa nu ne mai futizam singuri in gura cu ''glorioasa natie romana"!
.....................................
Sunt ravasit si plin de spume ! As mai avea zeci sau poate sute de capitole prin care sa ilustrez cauzele demente ale decadentei constante ale acestui popor ..... Prefer sa ma opresc aici . Consider ca si daca as face-o o fac in van ! Nici 3 % din cei ce vor parcurge acest post nu vor intelege . Asadar , cu lipsa de modestie , afirm : ma irosesc !
Alta data am sa extrapolez si-am sa vorbesc despre abuzurile SPECIEI pe Terra . Azi am incercat succint sa ..... ''bat campii'' succint despre ''NEVOILE'' unor ******* retarzi , ..... ''conationali'' de-ai mei , ..... nevoi ce i-au indemnat sa se AMUZE , d-le , prin a taia cu toporul coada unui caine !!!!!
Si , ca sa fiu si mai bine inteles , ei sunt doar ''bomboana de pe coliva" ! Alte cateva milioane bune de specimene de acelasi calibru ne invadeaza la Stirile de la ora 5 !
Violuri , asasinate , fii si fice schingiuite , parasite sau batute , batai intre babe si mosi tampiti , fratricideri , pruncucideri , nou nascuti abandonati in ghene , samd !
Bai , pe bune , fara sa jignesc pe nimeni acum , ...... EU MA FUT IN EA DE NATIE DE c*cat !!!!!!! Mi-e scarba ca sunt roman !
https://www.youtube.com/watch?v=BMtJDXydvnc