Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde Mircea_63 » 03 Iun 2013, 20:27

A mea este si mai mare... si cred ca te-au si fentat aia de ti-au trimis-o. :lol:
Vezi ca are o gaura. :lol:
Polizeaz-o pana o faci foita si nu mai e asa grea si nu te mai doare mana si poti scoate ramele usor cu ea si astupa-i si gaura .... :lol:

Ce mai faci B.D.? :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 03 Iun 2013, 20:45

BeesDream scrie:trebuie polizat putin scarar-ul ca e cam gros si nu prea merg ramele scoase cu el ......:

Vezi , nene ? Vezi ??? Io acuma ce sa-ti fac daca n-ai vrut un melc ? Unu' mic , sa-l iei de suflet .....
Ce sa-t' spun , mare paguba iti facea tie melcu' ala mic .... Puii mei , ii dadeai dimineata drumu' in gradina si halea singur .....

N-ai vrut , te-a pedepsit Dumnezeu ala de zici tu ca-i gogorita . D-aia ai scula aia , saracia aia de .... "scarar" , bulita .......

Acuma da fuga si baga niscaiva matanii si temenele . Poate scapi doar cu-atata ..... Dracu stie ce te mai poate astepta pe viitor .... Daca , DOAMNE FERESTE , nimeresti vreo familie radioactiva ????? :shock: :shock: :shock:
modigliani

Mesajde BeesDream » 03 Iun 2013, 22:20

Mircea_63 scrie:Ce mai faci B.D.? :lol:

heheheeee hotule care esti hot nu sunt prost sa stric dalta asta care ma costat 45 lei :lol: doar polizez putin scarar-ul nu sa il subtiez ci doar sa ii mai iau din inaltime... :lol: sper ca am spus bine...
P.S. Sa imi spui ce sa mai fac sa ma mai banezi o data :roll:
Momentan fac bine ca inca ma documentez despre albinutze :lol:
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde BeesDream » 03 Iun 2013, 22:23

modigliani scrie:
BeesDream scrie:trebuie polizat putin scarar-ul ca e cam gros si nu prea merg ramele scoase cu el ......:

Vezi , nene ? Vezi ??? Io acuma ce sa-ti fac daca n-ai vrut un melc ? Unu' mic , sa-l iei de suflet .....
Ce sa-t' spun , mare paguba iti facea tie melcu' ala mic .... Puii mei , ii dadeai dimineata drumu' in gradina si halea singur .....

N-ai vrut , te-a pedepsit Dumnezeu ala de zici tu ca-i gogorita . D-aia ai scula aia , saracia aia de .... "scarar" , bulita .......

Acuma da fuga si baga niscaiva matanii si temenele . Poate scapi doar cu-atata ..... Dracu stie ce te mai poate astepta pe viitor .... Daca , DOAMNE FERESTE , nimeresti vreo familie radioactiva ????? :shock: :shock: :shock:

Modigliani draga promite te rog ca dupa fiecare postare a mea vii si tu cu un raspuns la fel de amuzant ca asta ca ma distrezi pe bune :lol: Matanii poti face zi si noapte ca nu il scoti pe Jiji din puscarie :lol:))))
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 03 Iun 2013, 23:00

BeesDream scrie:.........
..............

Vai de mine, lucrez numai cu materialul clientului. Variante d`alea in care ma injuri in MP-uri nu tin, sper ca ai observat... Alea sunt in loc de cafea dimineata! Nici nu port ranchiuna!

Tu`tz dai seama ca esti unic? Esti specie protejata, ce mai...
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 03 Iun 2013, 23:06

Mircea_63 scrie:
BeesDream scrie:.........
..............

Vai de mine, lucrez numai cu materialul clientului. Variante d`alea in care ma injuri in MP-uri nu tin, sper ca ai observat... Alea sunt in loc de cafea dimineata! Nici nu port ranchiuna!

Tu`tz dai seama ca esti unic? Esti specie protejata, ce mai...

Sunt specie protejata... :lol: M-ai suparat ca m-ai banat total aiurea din cauza acelor emoticoane, atata tot :lol:
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 03 Iun 2013, 23:17

Desi in principiu nu comentam deciziile moderatorilor...de data asta e o exceptie. Ai fost banat pentru injuraturi si limbaj. Sper sa nu se mai repete! Excesul de emoticoane a fost doar sters!

Cred ca poti mai mult!
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 03 Iun 2013, 23:22

Mircea_63 scrie:Desi in principiu nu comentam deciziile moderatorilor...de data asta e o exceptie. Ai fost banat pentru injuraturi si limbaj. Sper sa nu se mai repete! Excesul de emoticoane a fost doar sters!

Cred ca poti mai mult!

Sincer cam exagerezi aici :lol: nu imi aduc aminte sa fi injurat urat incat sa fiu banat pentru limbaj... In fine, nu mai conteaza dar acum vreau sa imi spui daca pot posta si cate o emoticoana la fiecare mesaj in parte, nu mai multe la acelasi mesaj :D Nu de alta dar sunt multe foarte amuzante... :lol:
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 03 Iun 2013, 23:32

Emoticoanele fara nici-un mesaj nu sunt agreate. D`aia a fost sters. Nu mai pune emoticone numa` asa, ca sa te afli in treaba.

Ia uite aici cum ai vorbit! Pai se poate? Rusinica!
BeesDream scrie::lol: ati sters postarile mele de la "religie= mit sau adevar" ati sters ultima postare de aici in care am postat si eu doua icon-uri, si tu modigliani mi-ai raspuns la descrierea mea din pagina personala aici ceea ce nu imi pot da seama cum ai facut si nu e frumos! sa va fie rusine excrocilor :oops: Imagine

Un adevarat ateu n-ar folosi un astfel de limbaj. Incepusem sa cred ca au intrat dracii in tine, caz in care trebuiesti protejat. ;)
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 03 Iun 2013, 23:39

Mircea_63 scrie:Emoticoanele fara nici-un mesaj nu sunt agreate. D`aia a fost sters. Nu mai pune emoticone numa` asa, ca sa te afli in treaba.

Ia uite aici cum ai vorbit! Pai se poate? Rusinica!
BeesDream scrie::lol: ati sters postarile mele de la "religie= mit sau adevar" ati sters ultima postare de aici in care am postat si eu doua icon-uri, si tu modigliani mi-ai raspuns la descrierea mea din pagina personala aici ceea ce nu imi pot da seama cum ai facut si nu e frumos! sa va fie rusine excrocilor :oops: Imagine

Un adevarat ateu n-ar folosi un astfel de limbaj. Incepusem sa cred ca au intrat dracii in tine, caz in care trebuiesti protejat. ;)

asta-i tare... :lol: daca cuvantul "excroc" il vedeti voi un limbaj obscen pentru care sa fiu si banat ce sa mai spun eu... :lol: dracii sunt in mine de vreo 4 ani si nu tre' sa fiu protejat de nimeni Imagine peace moderator rautacios :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 04 Iun 2013, 21:13

BeesDream scrie: Imagine

Bizdrime , cum fac , mah , sa pun si io pe forum banane cu mustata ?
Pentru inceput imi trebuiesc fo sase bucati . Imi ajunge contu' pentru toate astea sase ? Cat e o banana d-aia ?
modigliani

Mesajde BeesDream » 04 Iun 2013, 21:50

Snapshot_2013-06-04_214732.jpg

zboara si puietul :D se pregateste de champions league acum :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 04 Iun 2013, 22:21

Zii , mah , cum fac ? Ca nu gasesc ! Ma da-n alte alea .....
Fişiere ataşate
banane cu mustata.png
modigliani

Mesajde BeesDream » 04 Iun 2013, 22:27

modigliani scrie:Zii , mah , cum fac ? Ca nu gasesc ! Ma da-n alte alea .....

:lol: Imagine Imagine
tre sa spun si aici ca ti-am trimis pm cu link? :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 05 Iun 2013, 06:52

Mircea_63 scrie: Tu`tz dai seama ca esti unic? Esti specie protejata, ce mai...

Saistrei , daca-ti trimit o bere prin Fan Curier ajunge la tine rece ?
modigliani

Mesajde BeesDream » 06 Iun 2013, 11:49

Daca voi sunteti oameni buni ca cei din acest clip http://www.vplay.ro/watch/k3fheh6r/ poate ma ajutati si pe mine cu o micutza familie de albine :lol: E chiar emotionant clipul :)
BeesDream

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?