Vezi ca are o gaura.
Polizeaz-o pana o faci foita si nu mai e asa grea si nu te mai doare mana si poti scoate ramele usor cu ea si astupa-i si gaura ....
Ce mai faci B.D.?
BeesDream scrie:trebuie polizat putin scarar-ul ca e cam gros si nu prea merg ramele scoase cu el ......:
Mircea_63 scrie:Ce mai faci B.D.?
modigliani scrie:BeesDream scrie:trebuie polizat putin scarar-ul ca e cam gros si nu prea merg ramele scoase cu el ......:
Vezi , nene ? Vezi ??? Io acuma ce sa-ti fac daca n-ai vrut un melc ? Unu' mic , sa-l iei de suflet .....
Ce sa-t' spun , mare paguba iti facea tie melcu' ala mic .... Puii mei , ii dadeai dimineata drumu' in gradina si halea singur .....
N-ai vrut , te-a pedepsit Dumnezeu ala de zici tu ca-i gogorita . D-aia ai scula aia , saracia aia de .... "scarar" , bulita .......
Acuma da fuga si baga niscaiva matanii si temenele . Poate scapi doar cu-atata ..... Dracu stie ce te mai poate astepta pe viitor .... Daca , DOAMNE FERESTE , nimeresti vreo familie radioactiva ?????![]()
![]()
BeesDream scrie:.........
P.S. Sa imi spui ce sa mai fac sa ma mai banezi o data
..............
Mircea_63 scrie:BeesDream scrie:.........
P.S. Sa imi spui ce sa mai fac sa ma mai banezi o data
..............
Vai de mine, lucrez numai cu materialul clientului. Variante d`alea in care ma injuri in MP-uri nu tin, sper ca ai observat... Alea sunt in loc de cafea dimineata! Nici nu port ranchiuna!
Tu`tz dai seama ca esti unic? Esti specie protejata, ce mai...
Mircea_63 scrie:Desi in principiu nu comentam deciziile moderatorilor...de data asta e o exceptie. Ai fost banat pentru injuraturi si limbaj. Sper sa nu se mai repete! Excesul de emoticoane a fost doar sters!
Cred ca poti mai mult!
BeesDream scrie::lol: ati sters postarile mele de la "religie= mit sau adevar" ati sters ultima postare de aici in care am postat si eu doua icon-uri, si tu modigliani mi-ai raspuns la descrierea mea din pagina personala aici ceea ce nu imi pot da seama cum ai facut si nu e frumos! sa va fie rusine excrocilor![]()
Mircea_63 scrie:Emoticoanele fara nici-un mesaj nu sunt agreate. D`aia a fost sters. Nu mai pune emoticone numa` asa, ca sa te afli in treaba.
Ia uite aici cum ai vorbit! Pai se poate? Rusinica!
BeesDream scrie::lol: ati sters postarile mele de la "religie= mit sau adevar" ati sters ultima postare de aici in care am postat si eu doua icon-uri, si tu modigliani mi-ai raspuns la descrierea mea din pagina personala aici ceea ce nu imi pot da seama cum ai facut si nu e frumos! sa va fie rusine excrocilor![]()
Un adevarat ateu n-ar folosi un astfel de limbaj. Incepusem sa cred ca au intrat dracii in tine, caz in care trebuiesti protejat.
peace moderator rautacios BeesDream scrie:![]()
modigliani scrie:Zii , mah , cum fac ? Ca nu gasesc ! Ma da-n alte alea .....
Mircea_63 scrie: Tu`tz dai seama ca esti unic? Esti specie protejata, ce mai...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori