pustu scrie:geangu scrie:Aha !
...ai impresia ca domnul Rosu o sa doreasca sa scrie aici dupa ce o sa citeasca comentariile tale ?
Laurentiu are multe de facut intr-un timp foarte scurt, timp care din pacate ii este ocupat si de probleme personale pe care, fara acordul sau, nu doresc sa le amintesc aici.
In ciuda acestor probleme, a facut tot posibilul sa fie alaturi de noi, iar pentru asta eu nu am decat cuvinte de multumire!
El a dorit sa spuna ca nu pune mare pret pe ce se discuta pe forumuri, la modul general, nu neaparat pe acesta, ca sa fie clar despre ce e vorba, deoarece deja a fost gresit inteles ca ar avea ceva contra Stuparitului.
De asemeni, multumiri si lui Andrei, care a dovedit ca nu e greu sa fii domn si mare om, mare caracter si profesionist bazat.
Acolo nu a fost o lupta care pe care, ci o completare de idei in cel mai civilizat mod cu putinta, iar eu nu regret decat ca, in spatele camerei fiind, n-am putut intra efectiv in discutii, dar mie nu-mi prea place sa vorbesc, altfel ma faceam avocat, nu inginer.
Cat despre nicus, e mare lucru sa fii respectat, pentru asta insa trebuie ca tu sa-i respecti pe ceilalti.
Pititi dupa boschete multi viteji gasesti, baiete!