Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde nicus » 11 Apr 2016, 14:32

Nea Romika, tin sa ti raspund fiind foarte bucuros de o asemenea vizita (desi nu am vrut sa port un dialog decat cu domnul Andrei, fiind pagina lui) si trec peste primul porumbel ce l ai deranjat :D
Acum sincer, daca deschid un topic unde sa dezbatem putin ceea ce ati facut, faceti si veti face,

crezi ca vei prinde finalul discutiei (concluziile) fara sa fugi cu coada intre picioare si sa stergi din filmulete, precum ai facut o ultima data?

Hai, curaj! ;)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde pustu » 11 Apr 2016, 14:52

nicus acu pe bune : ti-au placut filmuletele ? Ai zis si tu multumesc pentru efortul depus . Ai fi tu in stare sa pierzi 2 zile plus timpul alocat pentru editari pentru a arata lumii ceva de genul , pentru ca eu cred ca as fi in stare pe urma sa te iau la misto .
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde pustu » 11 Apr 2016, 15:17

geangu scrie:Aha !

Comentariile tale ma priveaza pe mine ca incepator de informatie apicola . Asa ca te rog eu frumos nu mai pierde noptile ca acum a inceput sezonul .
Daca vrei sa impartasesti cu noi activitatea apicola cu cea mai mare placere o sa te ascult , citesc , urmaresc si chiar iti multumesc . Daca vii si spui ala e prost , ala e destept , ala l-a facut pe ala , esti egal cu zero , ca om . Si atunci poti fi cel mai tare apicultor ca nu te mai baga nimeni in seama .
Si ca sa revin la tine geangu , ai impresia ca domnul Rosu o sa doreasca sa scrie aici dupa ce o sa citeasca comentariile tale ? Tare is curios cum ai arata la o masa cu nicus , discutand tehnologie apicola si cum v-ati " face " voi unu pe altu :lol:
pustu

Mesajde pustu » 11 Apr 2016, 15:22

geangu scrie:Chiar imi pare rau ca nu am participat, mi ar fi facut o adevarata placere, cand citesti o postare pe net nu e tot una cum ar fi sa vorbesti fata catre fata. Acuma ce sa zic despre axiomele dvs.,numai aseara ati emis cateva noi teorii.
1. Albinele noastre nu sunt invatate cu culesul de rapita si salcam.
2. Iernare in adapost " tip" Dragos nu da acelasi randament ca si stupii iernati total afara.
3. Dupa fiecare cules stupii trebuie lasati sa se refaca.

Ce sa mai zic de celebra teorie a structurii familiei de albine in care albinele dau si examen pt. a trece de la o treapta la alta.

Cat despre orgoliu si exprimari de genul " cred ca nu am fost inteles bine" , chiar nu te intrece nimeni. Ramn la parerea ca Laurentiu " matura" cu tine la capitolul apicultura.

Comentariu de tot rahatul . E ca si cum ai spune ca tu esti mai destept ca mine . Pfuaiiii.......
pustu

Mesajde tuturicius » 11 Apr 2016, 18:13

nicus scrie:Nea Romika, tin sa ti raspund fiind foarte bucuros de o asemenea vizita (desi nu am vrut sa port un dialog decat cu domnul Andrei, fiind pagina lui) .....

Asa un dialog ai initiat .... foarte constructiv, in orice caz! :mrgreen:
tuturicius

Mesajde romikele » 11 Apr 2016, 18:25

pustu scrie:
geangu scrie:Aha !

...ai impresia ca domnul Rosu o sa doreasca sa scrie aici dupa ce o sa citeasca comentariile tale ?

Laurentiu are multe de facut intr-un timp foarte scurt, timp care din pacate ii este ocupat si de probleme personale pe care, fara acordul sau, nu doresc sa le amintesc aici.
In ciuda acestor probleme, a facut tot posibilul sa fie alaturi de noi, iar pentru asta eu nu am decat cuvinte de multumire!
El a dorit sa spuna ca nu pune mare pret pe ce se discuta pe forumuri, la modul general, nu neaparat pe acesta, ca sa fie clar despre ce e vorba, deoarece deja a fost gresit inteles ca ar avea ceva contra Stuparitului.
De asemeni, multumiri si lui Andrei, care a dovedit ca nu e greu sa fii domn si mare om, mare caracter si profesionist bazat.
Acolo nu a fost o lupta care pe care, ci o completare de idei in cel mai civilizat mod cu putinta, iar eu nu regret decat ca, in spatele camerei fiind, n-am putut intra efectiv in discutii, dar mie nu-mi prea place sa vorbesc, altfel ma faceam avocat, nu inginer.
Cat despre nicus, e mare lucru sa fii respectat, pentru asta insa trebuie ca tu sa-i respecti pe ceilalti.
Pititi dupa boschete multi viteji gasesti, baiete!
romikele

Mesajde geangu » 11 Apr 2016, 20:09

De ce ma provocati ? Cel putin Pustiu are niste stupi dar despre Romikele care nu are nici o albina si a distrus un forum ce sa mai zic ?! Cat despre nea Andrei chiar nu imi permit sa zic ceva decat mult respect.
geangu

Mesajde Ioan Guist » 11 Apr 2016, 21:36

Ca si chestiune,
Suntem in campanie si deci, putin prinsi cu treburile.Caut 2 minute sa postez o chestiune (pareseminte de interes pe forum)
In perioada unui an , vad cu ochii mei aproximativ de 3-4 ori stupii lui Nicus.Drumurile si treburile ma pun in fata acestor famili
Nu toata lumea pune poze.Iar Nicus e din categoria celor retinuti si a celor ce fac, nu ...etaleaza.
Sun incredintat ca omul Nucus va venii cu "dovada".De el depinde si e absolut un om liber sa o prezinte candva.
Stupina cu pricina depaseste 200.

Domnule Andrei, multumesc de ingaduita acestui mesaj pe pagina.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde geangu » 11 Apr 2016, 22:17

pustu scrie:
geangu scrie:Chiar imi pare rau ca nu am participat, mi ar fi facut o adevarata placere, cand citesti o postare pe net nu e tot una cum ar fi sa vorbesti fata catre fata. Acuma ce sa zic despre axiomele dvs.,numai aseara ati emis cateva noi teorii.
1. Albinele noastre nu sunt invatate cu culesul de rapita si salcam.
2. Iernare in adapost " tip" Dragos nu da acelasi randament ca si stupii iernati total afara.
3. Dupa fiecare cules stupii trebuie lasati sa se refaca.

Ce sa mai zic de celebra teorie a structurii familiei de albine in care albinele dau si examen pt. a trece de la o treapta la alta.

Cat despre orgoliu si exprimari de genul " cred ca nu am fost inteles bine" , chiar nu te intrece nimeni. Ramn la parerea ca Laurentiu " matura" cu tine la capitolul apicultura.

Comentariu de tot rahatul . E ca si cum ai spune ca tu esti mai destept ca mine . Pfuaiiii.......

Pustiule daca tu poti sa inghiti toate rahaturile in fiecare weekend te rog eu sa-l mai inghiti si pe asta !
geangu

Mesajde romikele » 11 Apr 2016, 23:16

geangule, habar n-ai ce idiotenii debitezi.
Esti umbra lui dragos, asa ca se explica ;)
romikele

Mesajde pustu » 12 Apr 2016, 01:13

Ioan Guist scrie:Ca si chestiune...
Nea Ioane degeaba o dai cotita ca asta
nicus scrie:Cine se aseamana se aduna.

e atac la persoana.
Multa sanatate si un an cat mai bun
pustu

Mesajde mellis » 12 Apr 2016, 02:08

Puștu'..
De iertare nu ai auzit?
Nicus te-a tras de urechi intr-un moment in care băteai câmpii, desi majoritatea te sfătuiau bine tu o tot țineai pe a ta.
Îmi cer scuze ca am intervenit la momentul respectiv, Nicus a fost mai dur dar o meritai, sincer.
Da înainte cu experimentele daca nu ai inteles sfaturile primite si treci peste, fa te rog un efort.
Sanatate
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde pustu » 12 Apr 2016, 20:34

mellis scrie:Puștu'......
Îmi cer scuze ...

Nu e nevoie sa-ti ceri scuze . Eu imi cer scuze pentru deranjul pricinuit . Tuturor .
Multa sanatate si toate cele bune .
pustu

Mesajde andrei_calinescu » 14 Apr 2016, 17:00

Andrei , te salut cu drag. Stateam dupa ceva munca cu o bere si ascultam asta. E frumoasa nu? si stiu ca-ti va place.
andrei_calinescu

Mesajde ignatov andrei » 14 Apr 2016, 21:32

andrei_calinescu scrie:Andrei , te salut cu drag. Stateam dupa ceva munca cu o bere si ascultam asta. E frumoasa nu? si stiu ca-ti va place.

Frumoasa, multumesc!
Te rog, daca tot stai la o bere...

ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 22 Apr 2016, 22:09

nicus scrie:Voi care propovaduiti apicultura azi o sa aveti vreodata curajul sa va comparati cu MARELE APICULTOR GICA de ieri?
Sper intr adevar sa nu raman singurul care gandeste asa.

Nu, taica, nu esti singurul...!!!
Puteti infiinta si o religie, la cat de multi sunteti...!
Putini (sau poate nimeni) se pot compara cu un mare "siropar"...

"Să nu credeţi că am venit să stric Legea sau Proorocii; am venit nu să stric, ci să împlinesc. "
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?