duma scrie:Inca nu am gasit furnizorul de lazi care sami fie pe placul meu !!!! mai studiez piata !
duma scrie:asi vrea sa ajung dar nu stiu daca voi putea ! Imi place sa fie langa mine tamplarul , sal verific din cand in cand si daca am nemultumiri sa fiu peste el .
nae scrie:duma scrie:asi vrea sa ajung dar nu stiu daca voi putea ! Imi place sa fie langa mine tamplarul , sal verific din cand in cand si daca am nemultumiri sa fiu peste el .
Am o singura pretentie = sa fie ''piesele'' interschimbabile ; ca mai e un nod de pica , o crapatura , o scandura mai sufocata = 10 ani rezista
FLORINELU scrie:Duma,te rog sa vii pana la mine sa-ti fac cadou o lada goala,veche si amarata sa o pui in stupina ta sa nu vad tot 13 stupi acolo. 13 poarta ghinion,sau pune rozul ala frumos acolo doar pentru poza si dopa ce faci pozele si ni-le arati si noua il duci din nou pe post de bibelou in sufragerie.![]()
![]()
![]()
ai aranjat frumos stupina,te felicit.
BRUMITA scrie:Rozul unde este ?
liviutzbogos scrie:Stii bancul ala cu "ai limbrici"? Vad ca te-a mancat in... dos sa te sui in visin sa le faci poza panoramica
mellis scrie:Eu ma inscriu la ajutat golit lazile de bere pe cand te extinzi
Si eu zic ca 13 este cu noroc...Ai sa vezi primavara aceasta ...
Spor in toate..
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori