Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 09 Mar 2015, 11:10

Salutare !!!!!! pana acum pot spune ca sunt in grafic , insa nu spun hop pana nu sar gardul adica dupa 22 martie . Toate matcile sunt , ponta a inceput si ieri 08.03.2015 am administrat prima jumatate de kg de turta cu polen !
Fişiere ataşate
rsz_img_20150308_123825.jpg
rsz_img_20150308_124237.jpg
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 09 Mar 2015, 11:11

........
Fişiere ataşate
rsz_img_20150308_123753.jpg
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde mellis » 09 Mar 2015, 11:44

Salutari,
Frumoase culori ai in stupina, felicitari. Vad ca ai pregatit vatra pentru alte lazi.
Ce planuri ai anul acesta - te extinzi, il pui pe cel roz in schema coloristica?
Vara le faci umbrar sau au umbra de la pomi?
Numai de bine...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde duma » 09 Mar 2015, 14:44

M-asi inmulti usor , am pregatit usor loc la noii roi , nu vreau prea mult anul acesta sa merg pe inmultire si pe productie . Inca nu am gasit furnizorul de lazi care sami fie pe placul meu !!!! mai studiez piata ! Cel roz si PUR-UL au deja locul pregatit , numai sa am ce baga in ele :D . Nu le fac umbra ...inca in fata am acel visin salbatic care dupa ce trece floarea de la el il ciopartesc !!!
duma

Mesajde mellis » 09 Mar 2015, 15:23

duma scrie:Inca nu am gasit furnizorul de lazi care sami fie pe placul meu !!!! mai studiez piata !

Am cateva lazi de la producatorul din Faget, cred ca ii stii, anul acesta nu l-am vazut la targ..Cred ca o sa imi comand de la ei pana la urma.
Sunt mai scumpe dar merita toti banii. Daca ajungi la Faget da un semn, poate ne intalnim.
Mula bafta cu recolta si roii de anul acesta ;)
mellis

Mesajde duma » 09 Mar 2015, 15:28

asi vrea sa ajung dar nu stiu daca voi putea ! Imi place sa fie langa mine tamplarul , sal verific din cand in cand si daca am nemultumiri sa fiu peste el .
duma

Mesajde nae » 09 Mar 2015, 17:32

duma scrie:asi vrea sa ajung dar nu stiu daca voi putea ! Imi place sa fie langa mine tamplarul , sal verific din cand in cand si daca am nemultumiri sa fiu peste el .

Am o singura pretentie = sa fie ''piesele'' interschimbabile ; ca mai e un nod de pica , o crapatura , o scandura mai sufocata = 10 ani rezista :?
nae

Mesajde BRUMITA » 09 Mar 2015, 22:54

Rozul unde este ? :lol:
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde FLORINELU » 10 Mar 2015, 04:11

Duma,te rog sa vii pana la mine sa-ti fac cadou o lada goala,veche si amarata sa o pui in stupina ta sa nu vad tot 13 stupi acolo. 13 poarta ghinion,sau pune rozul ala frumos acolo doar pentru poza si dopa ce faci pozele si ni-le arati si noua il duci din nou pe post de bibelou in sufragerie. :lol: :lol: :roll:
ai aranjat frumos stupina,te felicit.
FLORINELU

Mesajde nvirgil » 10 Mar 2015, 11:12

Ingenioasa idea cu lazile de bere pentru asezat stupi
Numai bine si spor la toate iti doresc
nvirgil

Mesajde duma » 10 Mar 2015, 15:03

nae scrie:
duma scrie:asi vrea sa ajung dar nu stiu daca voi putea ! Imi place sa fie langa mine tamplarul , sal verific din cand in cand si daca am nemultumiri sa fiu peste el .

Am o singura pretentie = sa fie ''piesele'' interschimbabile ; ca mai e un nod de pica , o crapatura , o scandura mai sufocata = 10 ani rezista :?

Domnul Nae .....este greu sa faci o lada perfecta fara nici un nod sau alte scapari ....ii inteleg pe domni tamplari , dar cand nu sunt interschimbabile partile si noduri peste tot ma ia cu slogul ! :lol: . Este greu dar nu imposibil !!!
duma

Mesajde duma » 10 Mar 2015, 15:11

FLORINELU scrie:Duma,te rog sa vii pana la mine sa-ti fac cadou o lada goala,veche si amarata sa o pui in stupina ta sa nu vad tot 13 stupi acolo. 13 poarta ghinion,sau pune rozul ala frumos acolo doar pentru poza si dopa ce faci pozele si ni-le arati si noua il duci din nou pe post de bibelou in sufragerie. :lol: :lol: :roll:
ai aranjat frumos stupina,te felicit.
BRUMITA scrie:Rozul unde este ? :lol:

Nea Florin ...intradevar mi-ar trebuii o lada goala veche care sa dea o nota de traditie si timpuri vechi ......o sa tin in ea sticla de palinca si afumatorul :D ......nu sunt genul sa am 30 de lazi in curte si doar in 5 sa am albine ......dar la cererea matale si a doamnei Brumita am sa scot 2-3 lazi sa fug de nr.13 in care eu nu cred ...inca ( un orizontal , una pe 12 rame si una pe 10 rame ) ' ROZUL " INCA DUC MUNCA DE LAMURIRE sal iau de la sora mea din fata usi fiind pe post de decor .
duma

Mesajde duma » 10 Mar 2015, 15:13

nvirgil scrie:Ingenioasa idea cu lazile de bere pentru asezat stupi
Numai bine si spor la toate iti doresc

Multumesc frumos !
duma

Mesajde liviutzbogos » 10 Mar 2015, 15:22

Stii bancul ala cu "ai limbrici"? Vad ca te-a mancat in... dos sa te sui in visin sa le faci poza panoramica :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde mellis » 10 Mar 2015, 15:25

Eu ma inscriu la ajutat golit lazile de bere pe cand te extinzi ;)
Si eu zic ca 13 este cu noroc...Ai sa vezi primavara aceasta ...
Spor in toate..
mellis

Mesajde duma » 10 Mar 2015, 16:46

liviutzbogos scrie:Stii bancul ala cu "ai limbrici"? Vad ca te-a mancat in... dos sa te sui in visin sa le faci poza panoramica :lol:

Liviule la ani mei ..mia luat 5 minute sa ma urc si 30 sa cobor :lol: .....dar asa pentru panorama ca il tai mai incolo :)
mellis scrie:Eu ma inscriu la ajutat golit lazile de bere pe cand te extinzi ;)
Si eu zic ca 13 este cu noroc...Ai sa vezi primavara aceasta ...
Spor in toate..

Mellis te trec pe lista atunci .....dar daca scad ce faci ? cum ma ajuti ? :lol:
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?