FLORINELU scrie: sant in cautarea unui termometru cu sonda dar inca nu am reusit sa dau de el,cine ma poate ajuta?
FLORINELU scrie:Aline,sa stii ca functioneaza,imi pare rau ca te dezamagesc de azi dimineata merge ,pardon functioneaza ,uscatorul l-am pus jos deoarece caldura urca sus,iar daca uscatorul ar fi sus s-ar incalzi prea tare si ar decupla sistemul lui de protectie dar acolo nu declanseaza. am incercat si imi urca temp. si mai sus de 45 dar la miere nu e indicat,iar pe calorifer s-ar putea sa ai si mai mult.
FLORINELU scrie:da Mircea,sa stii ca inintial si eu am vrut sa fac cu bec sau becuri,dar dupa aia m-am hotarat la uscator,important e ca instalatia sa functioneze (si functioneaza ) apoi in timp se poate schimba producatorul de caldura in bec rezistenta sau mai stiu eu ce altceva. baiul e ca anul acesta nu am ce lichefia,ce vedeti acolo e toata mierea pe care o am,pe bune, si sant cu ochii pe ea ca pe butelie.
alt stupar scrie:FLORINELU scrie:da Mircea,sa stii ca inintial si eu am vrut sa fac cu bec sau becuri,dar dupa aia m-am hotarat la uscator,important e ca instalatia sa functioneze (si functioneaza ) apoi in timp se poate schimba producatorul de caldura in bec rezistenta sau mai stiu eu ce altceva. baiul e ca anul acesta nu am ce lichefia,ce vedeti acolo e toata mierea pe care o am,pe bune, si sant cu ochii pe ea ca pe butelie.
consum de energie prea mare in varianta aleasa de dumneata.
Incearca totusi cu in simplu bec de 100 plus un banal ventilator. Garanrat in 48 h lichefiaza nu doar continutul unui borcan ci chiar un bidon intreg.
FLORINELU scrie:...dar si in functie de cat de tare e zaharisita mierea.
FLORINELU scrie:ideea mea este ca acel frigider sa fie plin cu tot felul de recipiente cu miere si atunci mai discutam despre randament consum de energie/cantitate de miere lichefiata/timp de lichefiere,
alt stupar scrie:si daca tot n-avusei de lucru si ma pusei sa dau sfaturi nesolicitatemacar hai sa mai fie unul... a lichefia mierea direct in recipientul in care va fi vanduta consumatorului este O GRESEALA ! Spuma (inerenta) nu stimuleaza apetitul nici nu incanta ochiul
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 48 vizitatori