he-he..... pai cam asta am si eu in cap pentru anul viitor ..

Cred ca am vazut si eu aceeasi ppt ca si tine , de unde am luat ideea...
Inca nu m-am interesat, dar in mod sigur sunt chestii cu mult mai ieftine decat ceea ce ofera agentiile de turism. Trebuie vazut si la Lonely Planet, imposibil sa nu aiba ceva informatii
Eu ma gandeam la o chestie mai combinata: zbor Buc - St. Peter, 3-5 zile acolo, tren moscova, 2-3 zile Moscova si apoi spre China pe diverse cai, cu diferite opriri.. cale de ... vre-o 2-3 saptamani, apoi zbor Beijing - Buc. Mai este si varianta extinsa, din China sa iei trenul din Beijing spre Lathsa, daca tot esti acolo, si apoi sa zbori spre casa...
Transportul il poti face prin simple trenuri, de la celebrul Platzkard, la tren normal cu cusheta sau chiar lux.. depinde de banii alocati. Cazarea in schimb in Rusia NU este foarte ieftina... Sistemul de hostel aproape ca nu exista nicaieri in afara de St Peter si Moscow, iar hotelurile peste tot se invart in jurul valorii de 100 eur/ noapte
La mine principala problema este maria Sa Timpul.... Daca merge treaba pentru la anul... dau de stire.. Anul asta in mod sigur nu.
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!