Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Echo - Pagina mea

Mesajde echo » 20 Ian 2013, 17:28

:lol: :lol: :lol:

n'auzi domle ca nu ma mai imbolnavesc un an ??? :!: :D
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde Ioan Guist » 20 Ian 2013, 18:03

Stai ma ca am vazut! Cu sanatatea fizica te-ai ...aliniat si te-ai scos pe un an.Faci economie.E bine ca asigurarile sunt mari.
Mai e aia ...mintala si spirituala ! Pe astea doua nu e bine sa le bagi la rece si io de alea ...uram de bine.

Hai!! sa hi sanatos la cap si la suflet!!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde redoo » 31 Ian 2013, 20:37

Salut,anul asta sau anul viitor ma gandesc sa bag o tura cu transiberianul. Ideea ar fi cu destinatia china si nu pana la vladivostok. la o privire fugara pe la agentii de turism, au preturi de te doare capul,asa ca ma gandeam daca ai tu idee despre ceva reduceri sau alte sfaturi sau recomandari...si eventual preturi orientative. Am mai citit ceva pe niste bloguri,dar sunt doar pareri despre calatorie.
Merci.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde echo » 31 Ian 2013, 22:14

he-he..... pai cam asta am si eu in cap pentru anul viitor .. :D Cred ca am vazut si eu aceeasi ppt ca si tine , de unde am luat ideea... :!: :?:

Inca nu m-am interesat, dar in mod sigur sunt chestii cu mult mai ieftine decat ceea ce ofera agentiile de turism. Trebuie vazut si la Lonely Planet, imposibil sa nu aiba ceva informatii

Eu ma gandeam la o chestie mai combinata: zbor Buc - St. Peter, 3-5 zile acolo, tren moscova, 2-3 zile Moscova si apoi spre China pe diverse cai, cu diferite opriri.. cale de ... vre-o 2-3 saptamani, apoi zbor Beijing - Buc. Mai este si varianta extinsa, din China sa iei trenul din Beijing spre Lathsa, daca tot esti acolo, si apoi sa zbori spre casa...

Transportul il poti face prin simple trenuri, de la celebrul Platzkard, la tren normal cu cusheta sau chiar lux.. depinde de banii alocati. Cazarea in schimb in Rusia NU este foarte ieftina... Sistemul de hostel aproape ca nu exista nicaieri in afara de St Peter si Moscow, iar hotelurile peste tot se invart in jurul valorii de 100 eur/ noapte

La mine principala problema este maria Sa Timpul.... Daca merge treaba pentru la anul... dau de stire.. Anul asta in mod sigur nu.
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde delorin I » 01 Feb 2013, 01:20

Salut! Cred ca asta e cea mai tare pagina de pe forum! Cel putin din ce am citit! Ma trezesc la 4 in zori dar nu m-am putut opri pana nu am terminat de citit aventurile voastre prin Caucaz sau printre beduini de rad si acum ca prostu de unu singur! Tare! Bravos!
P.S.
Sunt coleg de serviciu cu unul din membrii expeditiei in Caucaz din anii 70 - la care faceai referire mai sus. Numele lui e cunoscut printre alpinisti- Teodor Tomov!
Cert e ca si tu si Modigliani aveti talent de povestitori. Va pricepeti sa tineti omul in suspans, dar mai ales..aveti ce povesti :) Sincer acum dupa ce te-am citit si te-am cunoscut nu imi vine sa cred! :)) Esti o mare surpriza pentru mine!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 01 Feb 2013, 01:24

Caucaz: 1979 — Elbrus, Pic Vuleia, Pic Sciurovski (Mircea Sandulescu, Liliana Becea, Teodor Tomov, Victor Sofronie, George Ionescu).

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde echo » 01 Feb 2013, 10:36

:D Da, celebra expeditie din acele vremuri... S-au descurcart mult mai usor in ceea ce priveste organizare, in sensul ca pe vremea aia era ordine in fostul URSS, nu ca in anii '90. Totusi, banuiesc ca au intampinat cu mult mai multe probleme decat noi, in ceea ce priveste echipamentul disponibil la vreema aia, autorizatiile, etc..
Una era sa cari in spate un cort facut la Urziceni la care numai betele sunt 5 kg si alta un cort tip iglu cu bete din fibra de sticla. Ce sa mai zic de rucsaci, bocanci din plastic, coltari, corzi.... :shock:

Cand o sa mai am timp si inspiratie o sa mai scriu si despre expeditia din Argentina, pentru Aconcagua (7000 m) din 2001.
echo

Mesajde echo » 01 Feb 2013, 10:52

Am aici o fotografie la care tin mult... Recuperata din colectia privata a unui colectionar de fotografii vechi din Kazakhstan.

Daca se spune ca fotografia face cat 1000 de cuvinte, asta este dovada clara a acestei zicale. A fost facuta pe malul raului Ural, in actualul oras Atyrau, pe vremea cand apartinea Rusiei tariste. Probabil una dintre primele fotografii vreodata facute pe acolo. Pe vremea aia orasul era doar un avampost numit Guryev, avand drept scop principal negotul, vanatoarea si pescuitul.

In fotografie sunt pescarii ce se ocupau cu prinderea sturionilior, pregatirea icrelor negre si expedierea lor in imperiu...

Fetele, atitudinea, TOT ce se vede pe oamenii astia mie imi par IMPRESIONANTE...

Guryev.jpg
echo

Mesajde echo » 23 Oct 2013, 11:37

Am primit un tort .. apicol :D

Clipboard01.jpg

IMG_1760.jpg
echo

Mesajde Mircea_63 » 23 Oct 2013, 12:15

Cu ocazia primirii acestui tort :lol: , da-mi voie sa-ti transmit un calduros LA MULTI ANI sanatate si fericire tie si celor dragi!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde doru c. » 23 Oct 2013, 12:26

LA MULTI ANI!!!
SALUTARE NATIUNE!!!
doru c.

Mesajde delorin I » 23 Oct 2013, 12:47

La multi ani! Tot ce iti doresti! Asteptam VESTI din Caucaz dar nici din Himalaya nu ar fi rau:)!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea77 » 23 Oct 2013, 12:49

La Multi Ani ! Sa fii sanatos si vesel tot timpul (macar atat cat se poate) ;)
Mircea77

Mesajde Dila Daniel » 23 Oct 2013, 12:50

Viorele sa fi sanatos si fericit!
La multi ani!

С Днем Рождения !!! :) (poate citesc colegii tai de acolo si sa inteleaga si ei...)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde MyBees » 23 Oct 2013, 12:56

La multi ani!
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde un OM » 23 Oct 2013, 13:25

Multi ani si impliniri!
un OM

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?