LA MULTI ANI .
Sanatate d-tale si familiei .
Cu respect , Nae .
gabi bee scrie:La multi ani , sanatate si cat mai multe reusite in experimente !
BUNKA scrie:cantemir scrie:La multi ani si la cat mai multi "bunkani"!
Sa ne traiesti si sa ne mai uimesti!
Multumesc, asta a fost tare cu " sa ne mai uimesti" , am ras oleaca![]()
BUNKA scrie:Multumesc Aline, ce-ti mai fac ME-urile cu rame reduse??
Ai reusit sa imperechezi ceva in nucleele aceea?
La mine Delonii au mers excelent pe ramele reduse cu laterale de 32mm, am format unul foarte tarziu pe 2 august si acum e foarte ok, are albina, a bagat cateva sarje de puiet, are mancare e pe un corp dar cred ca trece iarna!
Salutari!
Badea Alin scrie:BUNKA scrie:Multumesc Aline, ce-ti mai fac ME-urile cu rame reduse??
La mine Delonii au mers excelent pe ramele reduse cu laterale de 32mm, am format unul foarte tarziu pe 2 august si acum e foarte ok, are albina, a bagat cateva sarje de puiet, are mancare e pe un corp dar cred ca trece iarna!
Salutari!
Salut Adi,
totul a mers f. bine, în nuclei am împerecheat mai multe serii de matci, iar ME-urile au mers neașteptat de bine, deși în ei am mutat 2 familii mai slabe și i-am cam și neglijat. Anul acesta unuia i-am schimbat matca, altul și-a schimbat-o singur. Anul viitor (anul acesta apicol) vreau să-i văd la treabă și să mai mut câțiva, apoi i-au o hotărâre în ce direcție merg.
kamy scrie:Hai sa traiesti bunkane la multi ani si fara reparatii, nu cred ca strica urarile nici de la cei care o ratat evenimentu!
Nu te-ai gandit sa faci lada ta 4 in 1 sa-l depasesti pe online,adica 4 lazi in una singura cu directie de zbor in cele 4 vanturi,ai castiga oleaca la stabilitate si ai scadea din caruta de scandura necesara la confectionatu lazilor,ar fi cam un ladoi de aprox 70/70 cu gratie haneman,da atunci musai sa lucrezi cu macara sa nu afectezi generatiile viitoare(de bunkani)
BUNKA scrie:Badea Alin scrie:BUNKA scrie:Multumesc Aline, ce-ti mai fac ME-urile cu rame reduse??
Salutari!
Salut Adi,
totul a mers f. bine, în nuclei am împerecheat mai multe serii de matci, iar ME-urile au mers neașteptat de bine, deși în ei am mutat 2 familii mai slabe și i-am cam și neglijat. Anul acesta unuia i-am schimbat matca, altul și-a schimbat-o singur. Anul viitor (anul acesta apicol) vreau să-i văd la treabă și să mai mut câțiva, apoi i-au o hotărâre în ce direcție merg.
Imi pare bine ca totul merge bine si ca nucleii de imperechere au putut fi folositi.
Fagurii sunt frumosi banuiesc..ai naturali!
Succes in continuare cu ei!
BUNKA scrie:La mine Delonii au mers excelent pe ramele reduse cu laterale de 32mm, am format unul foarte tarziu pe 2 august si acum e foarte ok, are albina, a bagat cateva sarje de puiet, are mancare e pe un corp dar cred ca trece iarna!
Salutari!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori