Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Marek

Mesajde antal_bee » 05 Mai 2011, 01:07

Va salut din nou!
Am avut topicul sters, am revenit cu o scurta prezentare http://apicultorii.forumgratuit.ro/t7-marek
Atat am vrut la forumul asta, putina culoare, nu am fost luat in seama asa ca acum il am pe al meu.
ATENTIE!!! Acest mesaj e doar pt o curiozitate a mea, nu as scrie asa ceva. Am scris doar pt a-mi da seama de un lucru.
Va salut!
Ultima oară modificat de antal_bee pe 05 Mai 2011, 13:00, modificat 1 dată în total.
Nu te osteni sa ajungi bogat; nu-ti pune iscusinta ta in aceasta. Pilde cap. 23 vrs.4
antal_bee

Re: Marek

Mesajde proapis13 » 05 Mai 2011, 08:33

Shi ce crezi ca ai rezolvat daca te-ai suparat ca magarul pe sat
shi tzi-ai facut un forum despre apicultura??
Crezi ca eshti singurul??Catzi au plecat shi s-au intors dar inregistratzi sub alt nume de usser??
Am observat ca faci parte dintre aceea care nu au inca albine shi deja dau sfaturi,dupa care
deschizi cate un topic in care ori pui intrebari puerile ori itzi dai cu parerea
Pune mana pe o carte buna shi citeshte-o sau macar butoneaza forumul;ai informatzie la prima mana
pe care nu o sa o gaseshti in anumite cartzi.
Sfatul meu???nu mai fi atat de plin de tine shi lipeshte-te de un apicultor invatza cate ceva shi
impartasheshte-ne shi noua din cele invatzate.
Primii pashi sunt mai grei mai ales cand nu te ajuta nimeniIn sperantza ca nu te-au suparat
remarcile mele
te rog sa nu o iei ca un afront
Salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Adi Hodis » 05 Mai 2011, 08:39

antal_bee scrie:...
Atat am vrut la forumul asta, putina culoare, nu am fost luat in seama asa ca acum il am pe al meu. Astept sa va inscrieti cei care doriti ...

Marcule, tu vrei culoare, altuia nu-i place si as putea continua cu multe exemple dar ... NU CRED ca va reusi cineva sa multzumeasca lumea dupa preferintele fiecaruia. E ca si cum ar vrea soldatzii sa fie armata dupa preferintele lor ... nu se poate.
Exista regulament, oriunde ( pe care al incalci, aici ) si trebuie sa se respecte de catre toti.

Nu intervin deocamdata asupra postarii tale decat cu atentionare, REGULAMENTUL !

ps
am intrat sa vad forumul tau ... regandeshte ... nu ai info. nimic, ioc ... cu ce ma atragi ???. :roll:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde MyBees » 05 Mai 2011, 11:01

Marek'ule! Putin mov daca mai pui cred ca il atragi si pe Adi. Eu as prefera si putin rosu pe la colturi si cred ca va fi suficient de colorat(nu ca ternu' asta al stuparitului), astfel incat sa ne napustim cu totii.
Intereseaza-te si de adsensu' de la google, ca e pacat sa nu faci si tu o caruta de bani...
A... si ai grija din timp cu hostingul, sa rezervi din timp servere ca in curand nu cred ca mai faci fata... :lol:

Bafta cat cuprinde!
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde antal_bee » 05 Mai 2011, 13:25

Nu mai stiu cu ce sa incep. Zic odata de stuparii de la mine din zona (din Sighet) nu-i nici un stupar obligat sa vanda albine, as intelege daca as merge doar sa intreb de preturi fara sa i-au tranzactia in serios, dar din moment ce-i fluturi banii in fata macar unu din 10 sa dea un semn. Nimic.
Sa ma lipesc!!?? Pana acum ce-i de la care as avea de invatat si cu care am colaborat si sper sa mai colaborez sunt cam departe (Adi Hodis, Orban Stefan, Romikele) cu apicultorii din zona mea nu prea am ce povesti.
Ce sa astept de la unu care zice ca ME-ul e cel mai prost stup posibil cand in SUA predomina categoric acest tip de stup?
Oare sa ma lipesc de unu care nu a auzit de roi artificiali are 40 de familii si inca mai umbla dupa roi prin copaci?
Ori de vestita fabrica de stupi pt care am ratat achizitia a 2 familii neavand la momentul respectiv lazile?
Aha, am probleme si cu posta romana in loc de faguri artificiali am primit "rumegus" de faguri.
Forumul nu-i nascut din suparare, e doar o ambitie a mea si cam oricine poate face asa ceva. Asta m-i se pare cam rece atata tot. Poate se vrea sa semene cu vechiul forum pentru o integrare mai buna a celor de acolo. Culorile alese de mine au fost la intamplare, si sincer sa fiu nu stapanesc nici 30% din potentialul forumului.
Nu te osteni sa ajungi bogat; nu-ti pune iscusinta ta in aceasta. Pilde cap. 23 vrs.4
antal_bee

Mesajde victor s » 05 Mai 2011, 17:18

daca tot am intrat peste tot si am vazut cam tot ce era de vazut vin si eu cu o intrebare (sper sa nu deranjeze prea tare)
-tu esti interesat de albine sau de forumuri ?
te salut si-ti urez succes !
victor s

Mesajde antal_bee » 05 Mai 2011, 17:52

Serviciul imi permite sa stau pe forum aproape toata ziua mai exact 24h pe urma doua zile liber asa ca iar pot sta pe forum :mrgreen:
Astea 2 zile libere m-ai degraba as lucra ceva nu neaparat pt profit, asa mi-a venit si ideea cu apicultura. Pana acum cateva luni cand am lucrat in fiecare zi inafara de Duminica nu puteam nici sa ma gandesc la altceva. Cand o sa am albine cu siguranta voi fi o prezenta mai rara in raport cu nr de familii.
Nu ma deranjeaza, contre am mai primit si mai dure uite aici una.

Dragă Antal_bee, bun venit pe forum.
Am stat puțin pe gânduri în a-ți spune bun venit sau bye bye.
După atitudinea pe care o ai, cred că cel mai indicat ar fi să-ți spun bye bye în apicultură. Dacă nu ți-ai definit ce vrei să faci și dacă ești prea mândru să înveți de la ”coloși” îți spun: bye bye.
Te urmăresc cu interes să văd cum vei evolua în apicultură.
Până atunci, bye bye!
Cu stimă
Alex_andru
Daca evolutia mea ar depinde strict de mine nu as avea nici o scuza. Aici ar trebui sa repet povestea cu stupi de care mi-e sila deja.
Pana una alta sa ajung data de 15 mai, trag o fuga pana in Praga pt 3 zile dupa ce ma intorc daca ma ajuta Cel de sus fac rost si de albine.
8-) 8-)
antal_bee

Mesajde antal_bee » 05 Mai 2011, 20:09

Daca tot v-ati legat de culori am observat aici ceva mult mai ciudat, adica scrisul pe imagini. Se poate observa pe pagina de start a forumului unde sunt explicate continuturile categoriilor ca scrisul trece si peste acele mici iconite reprezentative pt fiecare categorie a forumului. Sper sa nu deranjez si cu aceste afirmatii!
antal_bee

Mesajde Adi Hodis » 05 Mai 2011, 20:23

antal_bee scrie:Nu mai stiu cu ce sa incep. ...

Lasa ... mai bine invetzi stand acilea cu noi ... ca vezi bine diferentzele de opinii s-au de apicultori si de ce e nou ...
Le-ai zis de stupii care ierneaza „ in fundul gol ” ... de MER ... de crescut matci ... de ... etc ???
O sa zica „ nebunii d'ale voastre ” ... lasa sa zica ... tu stai pe aproape ca sigur o sa-i depasheshti.
Macar tu nu ai pe nimeni care sa te incurce, cum am avut eu ... stii cum eram ? ... ca in zicala aia „ doi incarca ... doi descarca ” ... deh, dadeam cu basca de pamant de multe ori . :P
A, si cu albinele, ai rabdare pina dupa salcam ca vor fi ... ce-i al tau, e pus de-o parte. ;)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde antal_bee » 05 Mai 2011, 21:00

Pai e pus cel putin asa m-i s-a promis chiar inainte de salcam am albinele. Si de lazi nu-mi bat capul ca-s pe maini bune.
Ohooo!!! Nu indraznesc sa deschid asemenea subiecte poate ma da vreunu afara din gospodarie, fund gol :roll: MER :roll: etc
antal_bee

Mesajde Bee Happy » 05 Mai 2011, 21:48

antal_bee scrie: Atat am vrut la forumul asta, putina culoare, nu am fost luat in seama asa ca acum il am pe al meu.

Si eu am vrut sa pun odata sase zambilici intr-un singur mesaj, da' nu m-o lasat. O zis ca fac abuz. M-o lasat sa pun numa' cinci. Ase m-am suparat! :x Da' am tinut in mine.

antal_bee scrie: Zic odata de stuparii de la mine din zona (din Sighet) nu-i nici un stupar obligat sa vanda albine, as intelege daca as merge doar sa intreb de preturi fara sa i-au tranzactia in serios, dar din moment ce-i fluturi banii in fata macar unu din 10 sa dea un semn. Nimic.

Si la mine in zona e la fel. Am vrut sa cumpar pentru un prieten, doar o familie. Nimeni nu vinde, nici picat cu ceara.

antal_bee scrie:Oare sa ma lipesc de unu care nu a auzit de roi artificiali are 40 de familii si inca mai umbla dupa roi prin copaci?

Da! Lipeste-te! Si de la el poti invata. Cel putin pana il depasesti ;)

antal_bee scrie:Aha, am probleme si cu posta romana in loc de faguri artificiali am primit "rumegus" de faguri.

Posta Romana, serviciile de curierat, hamalii din aeroporturi. Toti manipuleaza mii de pachete pe zi. Nu te astepta sa se poarte cu pachetul tau de faguri, ca si cu un ou rosu, doar pentru ca scrie fragil pe el. Ai deschis o discutie pe tema asta si am batut putin shaua...dar...
Trebuie sa treci aceasta intamplare, la capitolul ''Gresala de incepator''. Nu se trimite prin posta sau curier, faguri pe timpul iernii.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde proapis13 » 05 Mai 2011, 21:50

Nu te mai gandi la iernarea in ,,fundul gol'' ca pana una alta avand la avatar
o biserica cu 2 turnuri gandeshte-te la o iernare,,clopot'' ;) :shock:
salve :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde antal_bee » 05 Mai 2011, 22:29

De Biserica aceea sunt foarte mandru, tatal si bunicul meu ( preoti amandoi) fiind cei care au initiat ridicarea acesteia. A iesit ceva frumos cred eu. O sa postez cateva imagini sper sa nu deranjeze.
Fişiere ataşate
PIC_0137 (Medium).JPG
PIC_0118 (Medium).JPG
PIC_0120 (Medium).JPG
antal_bee

Mesajde antal_bee » 05 Mai 2011, 22:34

Ca sa nu stau degeaba mi-am comandat cateva unelte apicole si echipament de protectie de la Apinatura: dalta, perie, cusca matca, masca apicola, afumator si combustibil pt acesta, gratie Haneman. Pt cei care au cumparat de la acest magazin cam in cat timp ati primit coletul? :?: :?:
antal_bee

Mesajde Adi Hodis » 06 Mai 2011, 08:45

antal_bee scrie:De Biserica aceea sunt foarte mandru, tatal si bunicul meu ( preoti amandoi) fiind cei care au initiat ridicarea acesteia ...

Si cum se facu' de nu continuashi traditzia ??? ... pe shleau spus, di ce nu te-ai facut si tu preot ???
Iti trebuie apicultura, ha ? crezi ca e mai rentabila ??? ... no' lasa ca apicultura o sa ai !!! ... si inloc sa dai cu cadelnitza si sa cantzi la orice lucrare ... o sa ajungi sa dai cu basca de pamant si sa injuri !!! :P
Sa vezi de nu o fi asa !!! ... tzine minte numa' ...
Adi Hodis

Mesajde antal_bee » 06 Mai 2011, 17:54

In toamna ma inscriu la Teologie Ortodoxa Pastorala in Baia Mare de fapt sunt inscris si acum dar la plata si a fost cam greu, mai ales ca a trebuit sa ma impart efectiv in doua, ca sa pot sa merg si la lucru si la faculta, in toamna s-ar putea sa ma mut in Baia Mare cu sotia ca sa pot continua studiile. Mi-a venit sa ma inscriu dupa ce tatal meu a decedat acum un an. Vreau sa mai dau o data admiterea poate i-au o nota mai mare si reusesc la buget.
Eu nu ma gandesc la albine ca la o afacere, cel putin nu deocamdata si e mai bine decat sa fiu dezamagit ca nu merge afacerea.
Bunicul meu a fost apicultor, pot sa zic destul de avansat. Avea la vreo 40 de familii, facea pastoral la Carei la salcam si mai mergea la zmeur undeva dar nu mai stiu unde exact.

Azi am primit 100 de rame dezasamblate 3/4 cred ca o sa ma apuc de ele.
antal_bee

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?