antal_bee scrie: Atat am vrut la forumul asta, putina culoare, nu am fost luat in seama asa ca acum il am pe al meu.
Si eu am vrut sa pun odata sase zambilici intr-un singur mesaj, da' nu m-o lasat. O zis ca fac abuz. M-o lasat sa pun numa' cinci. Ase m-am suparat!

Da' am tinut in mine.
antal_bee scrie: Zic odata de stuparii de la mine din zona (din Sighet) nu-i nici un stupar obligat sa vanda albine, as intelege daca as merge doar sa intreb de preturi fara sa i-au tranzactia in serios, dar din moment ce-i fluturi banii in fata macar unu din 10 sa dea un semn. Nimic.
Si la mine in zona e la fel. Am vrut sa cumpar pentru un prieten, doar o familie. Nimeni nu vinde, nici picat cu ceara.
antal_bee scrie:Oare sa ma lipesc de unu care nu a auzit de roi artificiali are 40 de familii si inca mai umbla dupa roi prin copaci?
Da! Lipeste-te! Si de la el poti invata. Cel putin pana il depasesti
antal_bee scrie:Aha, am probleme si cu posta romana in loc de faguri artificiali am primit "rumegus" de faguri.
Posta Romana, serviciile de curierat, hamalii din aeroporturi. Toti manipuleaza mii de pachete pe zi. Nu te astepta sa se poarte cu pachetul tau de faguri, ca si cu un ou rosu, doar pentru ca scrie fragil pe el. Ai deschis o discutie pe tema asta si am batut putin shaua...dar...
Trebuie sa treci aceasta intamplare, la capitolul ''Gresala de incepator''. Nu se trimite prin posta sau curier, faguri pe timpul iernii.