Salutare,
Eu unul la vremea asta nu as cumpara roi sub 7 rame din care macar 5 cu puiet. Eu zic ca asta e minimul. Si dupa 2 roiuri din astea o sa trebuiasca sa le schimbi scutecele des

. Ma refer ca trebuie sa stai dupa ei cu sirop si sa completezi rezervele pentru iarna. Acum daca am face un calcul rapid 7 rame X 40 ron rama 280 RON. La care mai adaugi apiinvert si zahar pentru sirop, plus ceva turta in primavara si tot stresul cu iernatul si ca nu au ce sa manance. Si se mai aduna aici lucruri

Eu zic ca depasesti 350 RON pana sa poti face ceva cu ei

. Cam asta te asteapta pentru un roi. La calculele astea mai pui un roi si vezi unde ajungi.
Eu dupa parerea mea, in primavara inainte de salcam cauti si cumperi o familie pe 10 rame cu 350 RON ( ca asa am vazut preturile anul asta) pe care o ti la salcam cu magazie. Scoti mierea de salcam iar pe urma o poti sparge in doua. Asta inseamna roi pe 5 rame in mai care se face familie pana in toamna

. Si uite asa cu 350 RON ai 2 familii la anul pe vremea asta si scapi si de iernat ( de asta se sperie multi incepatori). Cam astea sunt lucrurile de care o sa te lovest ( asa in linii mari).
Acum tu trebuie sa stai si sa te gandesti ce si cum vrei sa faci

Spor la gandit si poti sa mai intrebi daca nu esti lamurit 100 %
Sami