3 oameni incarcat/descarcat o ora si jumatate
3,5To,MB 310D viteza maxima goala 140km/h plina nu sare de 90
papa 10 goala si 14 plina sau peste capacitate,anul primei inmatriculari 1991
salve
nick-zerga scrie:,incarcatul dura maximum 1/2h,64 bucati... beam, cafeaua relaxati ,cand ajungeam la primul bar:))!!!
proapis13 scrie:Babuta mea cara 54 de stupi pe 10 rame cu caturi cu tot dispusi la doua rinduri3 oameni incarcat/descarcat o ora si jumatate 3,5To,MB 310D viteza maxima goala 140km/h plina nu sare de 90papa 10 goala si 14 plina sau peste capacitate,anul primei inmatriculari 1991salve
mircea_tm scrie:....ce capacitate cilindrica are camioneta?
proapis13 scrie:Motorul e in 5 pistoane,2974 CC,2,9L,75kw...mircea_tm scrie:....ce capacitate cilindrica are camioneta?
proapis13 scrie:Babuta mea cara 54 de stupi pe 10 rame cu caturi cu tot dispusi la doua rinduri
3 oameni incarcat/descarcat o ora si jumatate
3,5To,MB 310D viteza maxima goala 140km/h plina nu sare de 90
papa 10 goala si 14 plina sau peste capacitate,anul primei inmatriculari 1991
salve
CATALIN scrie:deci nu are dublu pe spate e simpla si pui 54 de stupi..........poate ai dreptate cine stie cum o fi stupi
mi se par prea multi nu vad ca modelul ala sa duca asa mult.
mircea_tm scrie:eu detin un iveco daily, 2800cmc, an fabricatie 1999, 120 cp....am condus multe camionete, verisorul meu ii mecanic auto...sprinterul ii foarte bun pe sosea,autostrada...dar ceea ce facem noi, ce practicam noi, meseria de apicultor pentru unii dintre noi, sunt printre cele mai bune acestea care sunt pt tractiune, nu sute de cai....alea sunt pentru viteza,NU GREUTATE, nu multa elecronica pe ele....90% din drumuri le facem pe camp, drum forestier, nu prin centrul orasului, mall, SPA....de ce crezi ca un spinter de 2800 are doar 130 sau 140 de cai si nu 200?...asa ca am ajuns la concluzia ca un iveco, cu motor de 2800 cmc...ii potrivit PENTRU APICULTURA...aaaa, daca faci extern, aduci bla,bla...da, ii bun si sprinteru!
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori