janese scrie:shi altii fiertzi in parafina....
asta ashaaaa...sa nu va plictisitzi uitandu-va la ,,cotoroagele" lu "gica!!!...nuclee pentru o mare campanie!!!!!
Acum aproape 30 de ani cand eram mai nestiutor asa cum esti tu acum la peste 50 ma pune dracu si fac si eu la fel.Cate mi-am luat de la raposatu tata nu le-am uitat nici pana acum.
Pun pariu ca in trei ani ai ramas fara ei.Ca frigul gerul si mucegaiul albastru vor lucra de minune la ei.Tii pariul ?
Sa speram ca mai traim pana atunci,mai ales tu.
Mare prostie ai facut mai Janese.
Pune mana si vopseste si butoaiele din beci si se duc si astea.
Maaaaaaaaaaaaaaaaa,tu nu te-ai intrebat in 53 de ani de ce se vopseste gardul doar pe o singura parte ?
E vorba de gardul de scandura nu de beton,tabla sau caramida.
Caramidarule si nestiutorule ce esti.
Eu am si cotoroage de 30 de ani,peste 3 ani vor fi la fel,ale tale nici de foc nu mai sunt bune.
Vai de curu tau de nestiutor.
Am scris astea toate sa nu mai faca si altii prostiile tale.Cu tine nu mai sunt sanse de indreptat.
ANTISTUPARULE,VAROOA DESTRUCTOR al albinelor ce esti.
MAAAAAA,15 milioane de ani albinele nu au avut decat un singur dusman in fata caruia nu au avut sanse - focul.Ca de aia iau viteza cand simnt fumul.
Acum 60 de ani a aparut al doilea dusman (la noi 40) -varooa.Nici in fata astuia nu au sanse.
Acum nenorocire,ai aparut tu,al treilea.Vai de ele,nici in fata ta nu au sanse.Nimicitorule.
Maaaa,cand ti se

si tie sa te lasi de albine.