Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde adycnst » 23 Aug 2011, 17:17

Adi Hodis scrie:Ce faceti mai fratilor ??? ... asa arata stupinele voastre ? :shock: :P
I-a uitati-va ce a scris nea Janese in prima postare:
janese scrie:poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara poza actuala din stupina ta!!!!

hehe adi, mai este mult pana la toamna!?...eu dorm linistit nu am scos toata mierea, asa ca dorm linistit stau bine si cu proviziile si cu culesul...acum au menta salbatica, daca da domnul si de o ploicica mica de doua zile si mai infloreste una alta scap de zahar si alte alea! frumos pavilionul tau!!! sa-l stapanesti sanatos!
adycnst

Mesajde gica » 23 Aug 2011, 17:41

Adi Hodis scrie:Dati-mi voie sa ma laud ... autolaud.
Voi aveti asa ceva ma ???

Avem avem.Da fiul tau de ce nu are basca maaa ???
gica

Mesajde Cristian IONITA » 23 Aug 2011, 18:30

gica scrie:
Adi Hodis scrie:Dati-mi voie sa ma laud ... autolaud.
Voi aveti asa ceva ma ???

Avem avem.Da fiul tau de ce nu are basca maaa ???

a ... aici e usor de raspuns ... pustiul are par in cap ... si inca unul frumos .... la adi cred ca e ceva-neregula acolo ca prea se prezinta acoperit
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Adi Hodis » 23 Aug 2011, 19:34

Pai shefu-i shef, cu s-au fara basca da astia tinerei cu par pe cap ... ai de varsta a 2-a, pardon ... in floarea varstei am vrut sa zic, fara par pe crestet ( ca sa nu zic ... chelie :lol: )

Oooo, i-a stati asha olecutza ... pozele ? ... unde-s pozele ??? :roll:
No las´ ca vine taica Janese ... vedeti voi, aha.

Nea Janese, io sint baiat cuminte ... pun poza imediat ... da´ sa nu uit intrebarea:
Voi aveti asa ceva ma ??? :P
Fişiere ataşate
13072009167 (Large).jpg
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde liviu1965 » 23 Aug 2011, 20:09

Felicitari ptr. copil

Ai mei is mari acum...... cand il vad pe al tau ma apuca nostalgia.... da' nu cred ca pot sa o mai iau odata de la capat.

Ma uit la al tau si-mi rade inima

Sa-ti traiasca familia
liviu1965

Mesajde janese » 24 Aug 2011, 13:49

shi altii fiertzi in parafina....
asta ashaaaa...sa nu va plictisitzi uitandu-va la ,,cotoroagele" lu "gica!!!...nuclee pentru o mare campanie!!!!!
Fişiere ataşate
Fotografie0675.jpg
janese

Mesajde Cristian IONITA » 24 Aug 2011, 13:53

zi si reteta si tehnologia nea Janese ... ca poate mai vor si altii
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gica » 24 Aug 2011, 14:13

janese scrie:voi avetzi asha ceva,maaaa????????(nuclee)...nu multe...vreo patruzeci!!!

Avem maaaa,da facute de manurile noastre ca n-am facut toti in scaldatoare sa ne faca socrii stupii si nucleele iar soacrele sa ne dea anual cate 3,14 stupi pentru ESPERENTE :lol: :lol: :lol:
MAAAAAAAAAA,sa nu mai faci poze si sa bata soarele in obiectiv cat ai trai.Ca nu e prima.
gica

Mesajde gica » 24 Aug 2011, 14:34

janese scrie:shi altii fiertzi in parafina....
asta ashaaaa...sa nu va plictisitzi uitandu-va la ,,cotoroagele" lu "gica!!!...nuclee pentru o mare campanie!!!!!

Acum aproape 30 de ani cand eram mai nestiutor asa cum esti tu acum la peste 50 ma pune dracu si fac si eu la fel.Cate mi-am luat de la raposatu tata nu le-am uitat nici pana acum.
Pun pariu ca in trei ani ai ramas fara ei.Ca frigul gerul si mucegaiul albastru vor lucra de minune la ei.Tii pariul ?
Sa speram ca mai traim pana atunci,mai ales tu.
Mare prostie ai facut mai Janese.
Pune mana si vopseste si butoaiele din beci si se duc si astea.
Maaaaaaaaaaaaaaaaa,tu nu te-ai intrebat in 53 de ani de ce se vopseste gardul doar pe o singura parte ?
E vorba de gardul de scandura nu de beton,tabla sau caramida.
Caramidarule si nestiutorule ce esti. :lol: :lol:
Eu am si cotoroage de 30 de ani,peste 3 ani vor fi la fel,ale tale nici de foc nu mai sunt bune.
Vai de curu tau de nestiutor.
Am scris astea toate sa nu mai faca si altii prostiile tale.Cu tine nu mai sunt sanse de indreptat.
ANTISTUPARULE,VAROOA DESTRUCTOR al albinelor ce esti.
MAAAAAA,15 milioane de ani albinele nu au avut decat un singur dusman in fata caruia nu au avut sanse - focul.Ca de aia iau viteza cand simnt fumul.
Acum 60 de ani a aparut al doilea dusman (la noi 40) -varooa.Nici in fata astuia nu au sanse.
Acum nenorocire,ai aparut tu,al treilea.Vai de ele,nici in fata ta nu au sanse.Nimicitorule.
Maaaa,cand ti se :idea: si tie sa te lasi de albine. :lol:
gica

Mesajde janese » 24 Aug 2011, 14:41

maaa...eu sunt stupar!!!!...nu sunt fotograf ca tine!!!!!! :lol: (am vrut sa zic..,,ca voi"...dar am shters repede ca sareatzi totzi pe mine!!!! :lol: )

fir-ai tu sa fii gicutza,...acu doua minute vorbii cu tine la telefon shi acu dai in cap stuparilor adevaratzi!!! :lol: ...adeca mie!!!!

ma...miezu de la dodoashca.....nu e adevarat ce zici!!!..pe vremea cand aveam douashcinci de ani...furam de la uzina parafina...si am fiert atunci cutii de stupi facute din pfl ordinar de 3 mm ( cutii care sunt shi acu bune de bagat albine in ele)...si cutii de patru nuclee din lemn de tei, furat tot de la uzina de la modelarie...deci de 25 de ani!!!!...fierte in parafina...si sunt bine mersi shi acu, au avut ani multzi albine si au iernat in frig si ploaie!!!
pune poza cu o cutie de-a ta fiarta in parafina si putrezita si pun si eu poze cu cutii actuale, fierte in parafina deatunci de cand aveam paru negru pe piept!!!!datatorule cu parerea!!!!!
ps...tu ai avut vreodata paru negru pe ,,chiept"????
Ultima oară modificat de janese pe 24 Aug 2011, 14:53, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde janese » 24 Aug 2011, 14:51

gardu se vopseste doar pe o parte ca nu ai bani pentru ambele parti!!!!...si vopsesti mai ales partea ,,spre tine" :lol: :lol:
la noi se vopseste pe toate ,,fetzili"...se da shi cu pacura...ulei ars...de-l ia dracii!!!...dar voi oltenii...saraciilorrrrr...jumulitzi paru de pe schinarea porcului cand doarme sa facetzi pensule si bidinele!!!!la voi in oltenia am vazut cutii de stupi date cu pacura de sonda sau cu bidineaua cu var!!!! :lol: .........saracia dracu!!!!! :lol: :lol: voi, oltenii... atzi auzit de vopsea prin anii 80 cand au venit ashtia cu electrificarea!!!si vopseau stalpii!...
asa ca fapt divers sa stii ca exista in romanica, familii de albine iernate in cutii vopsite si pe afara si pe dinauntru...si nu au nici pe dracu!!!...nici cutiile...nici albinele!!!!
janese

Mesajde gica » 24 Aug 2011, 21:31

janese scrie:maaa...eu sunt stupar!!!!...nu sunt fotograf ca tine!!!!!! (am vrut sa zic..,,ca voi"...dar am shters repede ca sareatzi totzi pe mine!!!! ) :twisted:
fir-ai tu sa fii gicutza,...acu doua minute vorbii cu tine la telefon shi acu dai in cap stuparilor adevaratzi!!! :ugeek: ...adeca mie!!!!

Asta poti s-o crezi doar tu.Ca in rest nimeni . Maaaaaaaa,3,14 stupi. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde IGI » 24 Aug 2011, 22:28

Adi Hodis scrie:ioi !!! ca iara am pus roiu ... din greseala nea Eugene :P ... stai ca puna alta ... tot cu stup.
Asta-i poza cu ... al mai tinerel shef ... de cand avea obsesia sa intre peste tot unde avea ( si nu prea ) loc. :P

PS
Se accepta poza ... ca al mic e intr-un stup. 8-) :P
Nah, ca uita-i sa intreb ... da´ nu ... mai bine zic altfel ...
Daca si asa ceva aveti ... io dau cu basca de pamant si ... nu cred pana ce vad !. :P

Noi personal nu avem (momentan),da speram.....
IGI

Mesajde janese » 25 Aug 2011, 06:48

am mai zis acu vreo doi ani....trebui evitat sa pui poze cu copii pe net....din cvarii motive.
janese

Mesajde victor s » 25 Aug 2011, 08:16

si nu numai cu copii. trebuie evitat sa pui chiar poze personale...nu se stie niciodata ce fel de nemernici cu rasuflare lor puturoasa stau si pandesc in umbra, sau i-si invata cainii sa latre la pozele tale !
garantat incepand de astazi scot tot ce inseamna poza personala de pe net.
sa traiesti nea Eugene, ca mare dreptate ai, ca intotdeauna !
p.s. asta e mostra de mesaj privat primit de la un asemenea nemernic, ce mai are si tupeul sa faca pe altii nebuni...''a .... multumesc ca ti-ai dat poza ... o sa am cu ce sa-mi invat cainele sa latre''
victor s

Mesajde Adi Hodis » 25 Aug 2011, 10:17

Daa ??? :shock:
Vai ce m-ati speriat !!!

Gata ... pusai in functie farasu ... ca nu cumva sa fiu nevoit sa apelez la pushca si la preteni mei ... vanatorii ... ( ca eu si daca as avea ... nu stiu sa trag cu ea ).

PS
Si mai e o chestie ... tunetul ala imi provoaca tziutituri la timpane si trepidatii ... de chiloti :oops:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE