gusoiu_gigi scrie:janese scrie:lasa-i ma ashaaa.....sa mai vina o zi, doua, cu minus douajdegrade...si apoi le bag o poza cu vreo 25-35 de familii iernate in pod...la 10-12 grade.....sa vada cum se sterge albina mea cu prosopul la subsuori de transpiratie ...altele stau pe,, parapet la poarta"" de vorba,,,...ce mai!...relash!!!!...pe cand ale lor ..zgatzaie din dinti!!!!rabdare!!!
A ce zici nea Eugene astazi la ora 17 cind am trecut pe la pavilion ia uite cum sta fetele mele nu la 12*c ci la 2,5 *c si afara iera -12*c![]()
ceasul de la termometru nu ieste reglat
![]()
arnautu valentin scrie:de bre cand ma ntrebi dimineatza cate grade sunt la mine zic si io mai mult ca sa aflu cate sunt la matale!daca zic ca la mine au fost -12 zici si matale -8!mai am si niste secrete!![]()
arnautu valentin scrie:vrei sa mergem la o bere?
janese scrie:ma ioane..,,.ion cu gramezile de stupi"".....maaa...cum ar duce-o mai bine familiile zilele astea???daca ar fi sub minus cu cateva grade sau cu minus cu douazeci de grade???
eucondruz scrie:Un nene zice ca albina nu moare de frig. Ea are nevoie de "papa" bun, ciorapi uscati si curati, dar si multa liniste.
balu scrie:Nu domn Vali, pe acolo dau mierea direct in butoi, nea Janese, arata-ne ce ai in cutii, si da din casa, ca de 3 ani..., eu sunt sarac, nu-mi cere
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator