Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde arnautu valentin » 30 Ian 2012, 21:35

de bre cand ma ntrebi dimineatza cate grade sunt la mine zic si io mai mult ca sa aflu cate sunt la matale!daca zic ca la mine au fost -12 zici si matale -8!mai am si niste secrete! :lol: :lol:
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 21:36

gusoiu_gigi scrie:
janese scrie:lasa-i ma ashaaa.....sa mai vina o zi, doua, cu minus douajdegrade...si apoi le bag o poza cu vreo 25-35 de familii iernate in pod...la 10-12 grade.....sa vada cum se sterge albina mea cu prosopul la subsuori de transpiratie ...altele stau pe,, parapet la poarta"" de vorba,,,...ce mai!...relash!!!!...pe cand ale lor ..zgatzaie din dinti!!!!rabdare!!!

A ce zici nea Eugene astazi la ora 17 cind am trecut pe la pavilion ia uite cum sta fetele mele nu la 12*c ci la 2,5 *c si afara iera -12*c :P :Pceasul de la termometru nu ieste reglat ;) ;)

i-am zis ieri lu frate-miu...baaa...ia uite ce temperaturi are jiji gusoiu in vagon!!!!p-a dreapta te invidiez!!...dar nu recunosc nici mort!!!
janese

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 21:39

arnautu valentin scrie:de bre cand ma ntrebi dimineatza cate grade sunt la mine zic si io mai mult ca sa aflu cate sunt la matale!daca zic ca la mine au fost -12 zici si matale -8!mai am si niste secrete! :lol: :lol:

hai ca te dau eu dracuuuu :lol: :lol:
janese

Mesajde arnautu valentin » 30 Ian 2012, 21:41

vrei sa mergem la o bere?
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 21:41

ma ioane..,,.ion cu gramezile de stupi"".....maaa...cum ar duce-o mai bine familiile zilele astea???daca ar fi sub minus cu cateva grade sau cu minus cu douazeci de grade???
janese

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 21:44

arnautu valentin scrie:vrei sa mergem la o bere?

nu ma!!!... ca mircea voievod nu trimite doi frati la o bere de sase ore!!!!!
janese

Mesajde Ioan Guist » 30 Ian 2012, 21:59

janese scrie:ma ioane..,,.ion cu gramezile de stupi"".....maaa...cum ar duce-o mai bine familiile zilele astea???daca ar fi sub minus cu cateva grade sau cu minus cu douazeci de grade???

Ma ...nu se discuta.Consumul e mai mic la temperatura "mare".Numai ca eu cred ca o doare-n spitzul acului pe albina pentru 6 zile de ger.Daca are acul la rezervor la 1/2, e joaca pentru ea.
Numai ca dumneata (fiinca le iubesti ) nu dormi noaptea ca ele stau in frig afara.Ba! sunt pregatite pentru asta.

Uite, am un Foxterier in curte.Ma uit la el, sunt -17, el se uita la mine prin geam.Dimineata la cafea, i-l bag inauntru si ma harjonesc cu el.Nici macar nu simnte frigul.Si e o potaie de mamifer.Lupul si ursul sau cerbul trec iarnile de ....-40.
Albina e dotata ...ceva de speriat.Haleala e totul.Da ...la timp.In toamna.Ca acum , sa traga si sa bage in celula e mai grele.Si daca e in cap pleasca, musai sa o ascunda.De aia o ia! Ca-i zangaleala mare si nu- i place neam.Nu o ia ala ce e mai jos ca...chiar nu merita sa se urce dupa ea.Ca...e minus afara.
Da...doi stupi cu sita in fund si fara turta ai pus pe iarna asta?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde eucondruz » 30 Ian 2012, 22:38

Un nene zice ca albina nu moare de frig. Ea are nevoie de "papa" bun, ciorapi uscati si curati, dar si multa liniste. :roll:
eucondruz

Mesajde janese » 31 Ian 2012, 07:26

eucondruz scrie:Un nene zice ca albina nu moare de frig. Ea are nevoie de "papa" bun, ciorapi uscati si curati, dar si multa liniste. :roll:

albina...moare de frig...familia nu moare!!!
este o limita ca nr de indivizi sub care colonia nu-si mai poate asigura caldura la orice temperatura de afara..si atunci inchide ochii...sau se epuizeaza asa de tare ca te caci pe ea”!!!

,,dar sa fie si liniste"..pai ce crezi ca la mine in pod este discoteca???
Ultima oară modificat de janese pe 31 Ian 2012, 10:24, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde janese » 31 Ian 2012, 07:50

xxx
Fişiere ataşate
furtune.JPG
janese

Mesajde janese » 31 Ian 2012, 07:55

da ioane...am pus si nu putini..vreo patruzeci...si mai am facute vreo cincizeci de funduriAV, noi facute.....si este al treilea an(adica a treia iarna)....le am ca sa pot discuta cu voi problema....am mai scris ...ma nemultumeste total...nu mai repet de ce!!!!

ion...,,cu gramezile de stupi""...eu te-am intrebat cum ar duce-o mai bine!!!!!
janese

Mesajde arnautu valentin » 31 Ian 2012, 10:16

ptr ce sunt bre furtunele alea?mai trage sirop si acuma!d le n am vazut rasa de om ca matale! :lol: :lol:
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 31 Ian 2012, 10:18

am observat ca albina cam aluneca pe peretii furttunelor si am bagat cate o nuia prin furtun...acum sa vezi cum ies....zici ca face jamping!!!
janese

Mesajde balu » 31 Ian 2012, 10:23

Nu domn Vali, pe acolo dau mierea direct in butoi :lol: , nea Janese, arata-ne ce ai in cutii, si da din casa, ca de 3 ani..., eu sunt sarac, nu-mi cere
balu

Mesajde janese » 31 Ian 2012, 10:26

balu scrie:Nu domn Vali, pe acolo dau mierea direct in butoi :lol: , nea Janese, arata-ne ce ai in cutii, si da din casa, ca de 3 ani..., eu sunt sarac, nu-mi cere

rabdareee...toate la timpul lor!!!....ia zi....daca puneam pozele astea in noiembrie...zicea vreunu ceva????trebui sa stii si cand sa bagi morcovu ca sa-i sperii pe preteni tare!!!! :lol:
janese

Mesajde janese » 31 Ian 2012, 10:32

in casa ,inainte de a fi urcate in pod
Fişiere ataşate
100_9989.jpg
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE