teinegru64 scrie:De ce spulberi visele incepatorilor? Si dearr fi doar ei visatori ...ar fi bine.
Aa nu, chiar nu vreau sa spulber visele, ca apoi sa fiu eu omu negru? PE YouTube totul e posibil.
teinegru64 scrie:De ce spulberi visele incepatorilor? Si dearr fi doar ei visatori ...ar fi bine.
daffid mihailov scrie: La microscope o vezi, dar nu te ajuta sa numeri spori cu nimic.
Balian scrie:daffid mihailov scrie: La microscope o vezi, dar nu te ajuta sa numeri spori cu nimic.
Cum nu? Cred că nu-i inutil ca aplicarea unui tratament să bazeze pe date (analize).
Sam scrie:mausica scrie:la mine culesul din septembrie(care tine si pana in octombrie sfarsit) care toaca din albina . Am poze pe un lot de stupi care in august aratau intr-un fel iar in noiembrie erau ......altceva. De aici cred ca uzura culesului e mare !!!
Faptul ca aveti acest cules nu face sa aveti puiet considerabil mai mult in septembrie-octombrie? Aceast puiet trebuie sa fie albina de iernare, nu? Mai sus, unul din argumentele ca in Canada se intra cu mult mai multa albina la iernat era faptul ca se intra din cules in iarna in timp scurt, astfel ca si pe d-voastra ar trebui sa va ajute acest cules prelungit, asa-i?
mausica scrie:Da,acel puiet intra in iarna. Dar problema e ca de multe ori nu apuca sa isi formeze corpul gras....plus ca vin dupa culesul la fs unde uzura e maxima si intra in amt cules...cel de iulisca, care e ca un cules de mana(nasol la iernare cu ea)
daffid mihailov scrie:Pricope recunoaste ca e departe de Canada. Dar poate anul asta Mai adauga un cat. De la an la an.
daffid mihailov scrie:Apoi nu vreau sa fiu rautacios ca nu e frumos. CA si la Calmus cu lingura, da la salcam cu un cat maxim doua. Pai ??!! Ceva nu iese...
ignatov andrei scrie:
Unde pune catul, intre el si Canada...?!?![]()
daffid mihailov scrie:Aici eram la rapita.2013-2014.
download/file.php?id=31880&mode=view
daffid mihailov scrie:Cristi, ce a patit familia din poza? Pare deranjata..
daffid mihailov scrie:haha si nu see ia nimeni de manusile mele?
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori