Closcutz scrie:Postul Sf apostoli Petru si Pavel este cu durata mai lunga sau mai scurta in functie de data caderii Sf Pasti. De regula atunci cand Invierea Domnului pica tarziu( in luna mai) postul Sf Apostoli este de minim o ziDuminicile Rusaliilor nu sunt in ordine pt ca intre aceste duminici avem praznice imparatesti de ex Nasterea Domnului si sirul Duminicilor este intercalat cu duminicile dinainte si dupa praznic...( Dupa o veche traditie in care a doua zi dupa un praznic sunt serbate persoanele care participa la acea sarbatoare( De ex dupa duminica Rusaliilor avem Sfanta treime luni, dupa Boboteaza pe 6 ianuarie avem Sf Ion pe 7 ianuarie...
Eu nu am secrete fata de nimeni nici in apicultura... imi pare rau ca nu prea ma pricep cu redimensionarea pozelor ca as fi postat mai des din activitatea mea cu albineleAltii sufera de secretomanie si poate si un pic de mandrie :?
Duminica: Pogorarea Sf. Duh;
Luni: Sf. Treime;
Marti: Sf. Petru si Pavel...
Cand e zi de post, parinte...?!?
Cine esti tu sa judeci...?!?
Cand slujeam mezonopticile, ceasurile si vecerniile la manastire, dumneata nici nu existai!
Lasa-te de apicultura, ca e mai bine, nu sta la intins mana in fata celor cu secretomanii si mandrii...!!!