Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pozitia noastra fata de impozitare

Mesajde kamy » 28 Feb 2013, 08:19

domnilor cand ne-au pacalit si i-am votat au promis ca o sa ia POZITIE sa ne reprezinte ,opinia lor nu valoreaza un fas!
kamy

Mesajde cipy » 28 Feb 2013, 09:03

Oare de ce dragii nostrii guvernanti nu impoziteaza si manelistii,care pleaca dupa un spectacol cu o caruta de bani???Noua ne-ar trebui cativa ani buni sa castigam cat iau ei in cateva ore.De ce nu se autosesizeaza "alesii nostrii dragi" si in privinta lor care daca le-ar calcula si lor veniturile,ar intra in buget niste bani frumosi in urma impozitarii.De ce ne vad doar pe noi niste prapaditi apicultori (agricultori),dupa un sezon capricios ,munca multa,stat in camp in conditii care bine le stim ne cer,in loc sa ne ajute,iar altii care se lafaie in cel mai mare lux care le vin banii fara sa stie cand si cati,platesc IMPOZIT 0 ?
cipy

Mesajde reformistul » 28 Feb 2013, 12:37

reformistul scrie:http://www.pandurul.ro/Actualitate/2013-02-28/O+mie+de+apicultori+gorjeni+protesteaza+impotriva+grilei+de+impozitare

http://www.gorjeanul.ro/economie/1100-d ... Itemid=130

http://infoportal.rtv.net/articol~din-a ... itare.html
reformistul

Mesajde so-ri-pan » 28 Feb 2013, 17:03

Bravo baieti!!! Bravo ACA! Vedeti ca se poate?
Daca si ACA Brasov o facea marti, nu era bine?
Si la Constanta "Apistomitana" a inceput sa "faca valuri" si asta este bine.

Mi-a venit si mie inima la loc!
Inca o data, BRAVOOOO!!!
so-ri-pan

Mesajde Mircea_63 » 28 Feb 2013, 18:04

Stiti ce ma uimeste? Citesc prin ziarele astea de pe net, articole legate stuparit. Exista rubrica de comentarii, unde apar si comentarii negative la adresa stuparitului si a breslei stuparilor.

Ar fi de asteptat -la cati stupari suntem- sa vezi o pozitie cat de cat, macar acolo unde putem, dar nici vorba...
De cate ori vad asa ceva, postez! Dar uneori am impresia ca suntem doar cativa stupari in tara prezenti pe net. Si nici macar nu e vorba numai de impozite, ci uneori suntem priviti ca niste sarlatani ce se imbogatesc vanzand miere falsificata. :cry:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde so-ri-pan » 28 Feb 2013, 20:25

ghitacusman scrie:ca sa castigam pe termen lung trebuie sa fim capabili sa pierdem pe termen scurt .Ori acest lucru (pierderea ) este aproape imposibil (din cauza hotiei si saraciei ).Sa presupunem ca maine Sorin ar suna mobilizarea .Cati santem in stare sa raspundem PREZENT ????????? . Si atunci despre ce vorbim ? (cai verzi pe pereti ).Daca intoarcem foaia vedem ca sant si ceva specimene care stiu sa profite ,dar nu ar treebui sa descurajeze .

Coane Ghita,
Important este ca se misca ACA. Si daca ar suna ACA mobilizarea ar trebuii sa strigam TOTI prezent. PROBLEMA TREBUIE REZOLVATA DE TOTI, PENTRU TOTI. Orice AROGANTA nu-si are locul in acest subiect.

Sa aveti zboruri si polen la "fete"!
so-ri-pan

Mesajde kissi » 28 Feb 2013, 23:08

S-a publicat proiectul privind normele de aplicare a codului fiscal. Se pot trimite pareri si obiectii timp de 10 zile
http://www.mfinante.ro/transparent.html ... gina=acasa
kissi

Mesajde mircea » 01 Mar 2013, 02:25

so-ri-pan scrie:Vad ca "valetul"viorel de Campina tace. Este defect profesional. Ca orice militian nu are opinie, trebuie sa primeasca OK de la "Profesorul".
Va informez tot eu, chiar daca ma impusca in camp "garda"!!! Romapis a ramas fara presedinte pana la "Blaj". S-au certat ca chiorii. Singurul care merita, Dl. Tocan, care are totusi coloana vertebrela, a fost contrat de comerciantul "BEEVITAL" care are impresia ca-i cel mai indreptatit sa fie numarul unu in sforile apiculturii romanesti. Nenorocirea ACA aste asisderea cu nenorocirea Romapis. Ar fi culmea ca intr-o asemenea structura ar fi un APICULTOR. Tineti de ei fretilor sa nu le scape "darurile".
Sunt mahnit ca inca unul cu mintea intreaga ca Dom`Bazil inca se mai lasa amagit de unul ca Fetea!!!!
Oricum va doresc miere multa sa aveti sa dati si lui Ponta.
Eu ma apuc de viermi de matase. Nu ma mai expun impusscaturilor "derbedeilor" care nu au ezitat sa ma ameninte.
Va doresc tuturor "sucesuri" in apicultura!

D-le Sorin Panait
Aduc in acest topic, una dintre postarile dv., deoarece topicul din care provine este inchis.
Fie-mi iertata ignoranta (scuzabila, pentru ca nu fac parte din fenomenul apicol), dar personal nu stiu de existenta unui sindicat al apicultorilor, decat de putina vreme. Acum ca am aflat, am rugamintea la dv. ca lider al acestui sindicat si membru al forumului Stuparitul, sa faceti in asa fel incat mesaje de genul asta sa nu mai fie niciodata postate pe forum.

Inteleg ca implicarea dv. in fenomenul apicol romanesc este totala. Ceea ce nu inteleg este faptul ca ignorati cu buna stiinta regulamentul acestui forum. Noi nu avem de unde sa stim care este adevarul in cele relatate si nici sa verificam veridicitatea nu avem cum.
Intr-un atare context, nu putem categorisi cele expuse decat intr-un singur mod . Ceea ce faceti dv. cu acest mesaj (plus alte cateva), este atac la persoana.

Pe viitor va solicitam sa va abtineti in a mai face afirmatii de felul asta, pentru ca in caz contrar veti fi banat. Atacul la persoana se pedepseste cu cel putin 30 de zile de banare si poate merge pana la pierderea calitatii de membru al forumului.
Trebuie sa va ganditi ca faceti un mare deserviciu forumului care va gazduieste, transferand in spatiu virtual o lupta de culise, care nu face obiectul acestui site. La fel, faceti un deserviciu si apicultorilor pe care cu onor ii reprezentati si pentru a caror drepturi , probabil ca va luptati.

Sper ca am fost destul de direct si ca dv veti tine cont de solicitarile si de rigorile impuse.
Luati acest mesaj ca pe un avertisment public si tratati-l cu maxima seriozitate.
Cititi si regulamentul aici : viewtopic.php?f=28&t=1808
Multumesc !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde kamy » 01 Mar 2013, 07:29

Sorin pan,de douazecisiceva de ani traim intr-o tara in care toti care au fost in fruntea ei au jefuit-o ei insisi sau apropiatii lor fara exceptie,manipularea e la mare cinste si se face in stil barbar prin tembeliziune radio,presa scrisa,ba mai nou gogu e cel mai bun agent de manipulare in masa.
Iti inteleg frustrarea un popor setat pe directia ,,prapastie,, manipulat in ultimul hal si de altii care-i mai ofera paine si circ cu portia,bucata mai mare ramanand in propia ograda, si ai incercat sa te pui de-a curmezisul crezand in dreptate facand o asociere cu un sindicat mai mare al carui varf mai devreme ori mai tarziu o sa constati ca pupa poala stapanirii,ba mai mult te implici cu timp,energie si chiar si financiar(time is money)sa reprezinti o tagma care vorba lu jenica are o parere extraordinar de buna despre ea insasi,dar in realitate au dureri in basca de soarta lor,incat ajungi sa te intrebi ,,bai da io chiar n-am altceva de facut decat o misiune kamykaze,,?cu parere de rau iti spun ca te inteleg!
P.S.mai nou principala trasatura cautata pentru un ,,lider,, numit nu este situata pe scara valorilor se cauta doar oameni santajabili care sed cuminti in banca lor,ex basescu nu l-ar fi numit prim ministru pe victoras daca nu-l avea nitel la mana cu plagiatu.
kamy

Mesajde so-ri-pan » 01 Mar 2013, 10:37

Cer scuze public pentru prejudiciul de imagine adus in aceea postare. Le multumesc, tot public, celor care au inteles sa se implice pentru o cauza a tuturor.
Considerand ca are dreptate KAMY in ultima postare, multumind lui MIRCEA pentru gazduire, va doresc tuturor NUMAI BINE!

Cei ce vor sa mai tina legatura privind actiunile sindicatului o putem face direct:
tel. 0723723975
email rinso54@gmail.com
so-ri-pan

Mesajde kissi » 01 Mar 2013, 20:17

kissi

Mesajde eugen. » 01 Mar 2013, 20:47

„Orice sumă pe care ţi-o ia cineva din buzunar e de speriat. De la A.I. Cuza şi până acum apicultura nu a fost impozitată decât o perioadă scurtă, de Carol I. S-a considerat că albinele fac polenizare şi întreţin viaţa şi atunci ar fi trebuit să primească de la stat câte o subvenţie pentru lucrul acesta. În România niciodată nu s-a dat, dar nici nu s-a impozitat, pentru că sumele nu sunt aşa de mari încât un Guvern să scape de datorii pe impozitul apicultorilor”, a declarat Ionel Togan, potrivit sursei constănţene.

Zice bine .... Dar cand vezi pe aici unii care au mai mult de 3,14 stupi, sunt meseriasi in apicultura si "imbratiseaza" impozitarea iti cade fata ! Si daca n gand s ar fi impacat cu ideea(impoziterea), nu trebuia sa scrie aici asta !. Si daca nu scapam, tot trebuie sa ne luptam pentru ca normele de venit sa fie micsorate !
eugen.

va fi impozitul de la 100 de stupi ?

Mesajde sorinmob » 05 Mar 2013, 21:46

astazi am primit de la cineva de la apdrp valcea un tabel prin care erau schimbate cotele de impozitare . mai precis pentru noi se impoziteaza de la 100-300 cu 108 lei /stup cota de impozitare si de la 300 cu 93 lei .cine are mai multe informatii sa treaca la aparat.
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.
sorinmob

Re: va fi impozitul de la 100 de stupi ?

Mesajde adytza » 06 Mar 2013, 01:58

sorinmob scrie:astazi am primit de la cineva de la apdrp valcea un tabel prin care erau schimbate cotele de impozitare . mai precis pentru noi se impoziteaza de la 100-300 cu 108 lei /stup cota de impozitare si de la 300 cu 93 lei .cine are mai multe informatii sa treaca la aparat.

Ce treaba are apdrp cu anaf? Eu am citit proiectul de norme metodologice si nu se schimba nimic. Puneti tabelul sa vedem si noi grozavia!
adytza

Mesajde adytza » 06 Mar 2013, 02:02

Am avut si noi un ministru care aprecia apicultura si faptul ca aducem valuta tarii. Parca zicea ca se apuca de apicultura daca pleaca din minister. Oricum vad ca vrea sa-i coaguleze pe agricultori: http://www.ziare.com/stelian-fuia/stiri ... ei-1222417
adytza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA